Ona debela, jaz vitka, ampak moški njo bolj obrajtajo
Tako je. Ti imaš 10 kg premalo, kolegica pa 15 kg preveč. Imam 166 cm in 57 kg, športne postave, pa mi marsikdo pravi, da sem suha,kar pa resnično ni res. Veliko ljudi pa ne tudi pohvali. Važno pa je, da se jaz dobro počutim in sem zdrava. Ja, moški pa mislim res raje pogledajo par kil predebelo kot pa suho. Redkokateri pa vitko preklo brez jošk.
Baba mora imet rit kot Velebit
nerazumem516, 30.07.2024 ob 00:39
grow up, 30.07.2024 ob 00:31
Ko boš enkrat doumela kdo si. Da nisi pač samo telo. No mogoče si, kdaj ti jaz vem. No takrat boš razumela zakaj. Ti se toliko s svojim izgledom obremenjuješ da je to vse kar imaš. To in zlobo. Ker ja si zlobna. Ne preneseš je. Pa lažeš si. Nobena prijateljica nisi. Si plitka kokoš brez osebnosti, z emocionalno razvitostjo planktona. Takšne običajno tam pri 40ih na tabletih pristanejo za psiho, kerse jim odfuzlja k začnejo izgubljat edino stvar ki jo imajo. Ampak takrat itak že nikogar ne gane za to, so same pred ogledalom. Ker so vsi slej ko prej ugotovili da ni nič za tisto postavo in pod tisto frizuro.
p.s.
Tvoja prijateljica s 10+kg od tvoje logike suhosti je verjetno sanjska baba 90% dedcev vizualno. Večina pač želi ločiti svojo rit od riti ženske. Ona je ženska. Ima ženske obline. Verjetno ni trda in nabildana. Ti tega nimaš. Nimaš verjetno niti miline glede na karakter ki ga kažeš. V resnici si verjetno presušena. Ona pa moškim deluje ženstvena. Si kdaj slišala za 90/60/90? Proporci. TO je pomembno. To naravno dedce povleče. Ozek pas, široki boki in prsa. Proporci. Ne natrenirano suho telo k izgleda k 12 letnik ki je obseden s fitnesom.
Ja no, žaljiva pa ne rabiš bit. Jaz nisem nič ljubosumna nanjo, ker mi je jasno, da imam 100% boljšo postavo od nje, hodim v fitnes, na vodene vadbe, ne jem ogljikovih hidratov in maščobe. Samo bi pač rada razumela, ker mi je to res čudno glede moških na kaj se vžigajo. Saj ne vsi, primitivci pač.
Če se nanjo flikajo samo primitivci, zakaj si potem nevoščljiva? Ji zavidaš primitivce? Torej nisi samo grda v obraz, shirana in tečna, si tudi zelo primitivna. Še en razlog, zakaj te nihče noče.
nerazumem516, 29.07.2024 ob 23:27
Ne razumem tega, res ne. Imam top postavo, športno, sem vitka, nikjer špeha. Ona pa debela, ok ne morem reči, da ful debela, ampak ene 10 kg ziher preveč, če ne 15, sicer ni zašpehana, saj je tudi kar aktivna, ampak pač ni vitka, ima kar široke boke in konkretna bedra, tudi nekaj špeha na trebuhu, jaz ga recimo nimam nič, imam suha bedra, da lahko dam tri prste vmes, kakor je merilo za vitkost. Pa jo moški zelo obrajtajo. A mi lahko kdo to razloži, ker mi gre res na jetra, da kamorkoli greva skup je ona v ospredju, na kak hrib ko greva se moški kar lepijo nanjo pa čeprav ima za moje pojme debele noge? Kje je fora?
Mogoce letaj vec okoli pogrebnikov. Oni imajo radi okostnjake.
Jaz imam 170 cm in 61 kg. Pred dvema mesecema sem ful grdo shujšala na 56 kg, bila sem živ okostnjak, joški viseli, sama sebi sem bila neprivlačna. Sedaj sem se ravno prav poredila in mož je ves navdušen, kako imam lepa prsa in rit . Kar ti hočem reči , moški ne marajo prekl. Če imaš 52 kg na mojo višino, si ploh in dila. Vseeno mora biti ženska postava taka, da nisi predebela, ampak da je kaj za prijeti, da so obline na pravem mestu. Na to so nori moški.
je lepo, 30.07.2024 ob 06:12
nerazumem516, 29.07.2024 ob 23:50
No, vi zdaj kar nekaj sklepate brezveze. Jaz sem čisto zabavna in prijazna, imam tudi čisto simpatičen obraz, nimam nobene surle in nič podobnega. eni mi pravijo, da sem luštna. Tako da res ne razumem kaj moški vidijo na njej. Je sicer moja frendica, ampak mi gre včasih res na živce. Ok, ima velike oči in velike usta, ampak meni to ni lepo. Me pa zanima zakaj moški dajete prednost temu, da ima našobljena usta in velike joške in široke boke namesto športni postavi in pravilnim proporcom?
Velike oci in polne ustnice so vedno lepe!
Drugace pa, psiha je iscer nevidna, a zelo opazna stvar. Ti se veliko prevec ukvarjas z normo, koliko prstov gre med stegna, ona ocitno ne. Verjetno je z vecino drugih stvari enako, ti gledas norme, ona ne.
Sproscenost je tista stvar, ki je vedno privlacna, to cutis pri cloveku.
Sem 50+, vedno sem bila lepa zenska in vedno je bilo okoli mene snubcev za izvoz. A zdaj, v teh letih, ko sem res sproscena zenska, ki ji je vseeno, ce nima treh presov med stegni in kaj si moski mislijo o njej, se name lepijo 10 ali celo 20 let mlajsi, pa sem dalec od tega, da bi iskala moskega. Ocitno sproscenost zelo deluje.
Seveda se lepijo mlajši nate, zato pa putuješ v Namibijo in Gano kjer je povprečna starost 22 let. Da bi pa kakega Lojza ali Franca 50+ z pravim slovenskim trebuščkom obdelala to pa ne. So boljše črne batine a ne da?
San662, 30.07.2024 ob 22:40
Tako je. Ti imaš 10 kg premalo, kolegica pa 15 kg preveč. Imam 166 cm in 57 kg, športne postave, pa mi marsikdo pravi, da sem suha,kar pa resnično ni res. Veliko ljudi pa ne tudi pohvali. Važno pa je, da se jaz dobro počutim in sem zdrava. Ja, moški pa mislim res raje pogledajo par kil predebelo kot pa suho. Redkokateri pa vitko preklo brez jošk.
Seveda si suha. ITM preko 20, mogoče za Mehiške razmere ja. Franc in Lojz samo pod 19.
Sploh nisem brala komentarjev – avtorica, tebi samo tole:
logično sklepanje glede na napisano – ti si v obraz sigurno grda, ona pa ni. Zato tebe ne povohajo niti takšni, ki so zadovoljni z zavaljenimi. Vprašanje je samo, KOLIKO so grda. Zato to testiraj v družbi s kakšno res debelo, npr. vsaj 20 kg pretežko, lahko tudi škilasto in škrbasto babnico. Če boš izvisela še tam, svetujem pregled na kakšni kliniki za estetsko kirurgijo.
nerazumem516, 29.07.2024 ob 23:57
Saj jo imam rada kot frendico, da ne bo nesporazuma, samo če bi bila jaz moški mi niti pod razno ne bi bila všeč. Zato ne razumem zakaj moški padajo nanjo, ker po mojem vedenju imajo moški raje suhe in vitke in bolj drobne ženske, kar pa ona res ni. Zato me zanima pojasnilo s strani moških.
TI jaz kot ženska povem – ker si možača. To pa je lahko všeč samo pedrom.
Kje si slišala, da je 3 cm med nogami normalno?
Jaz sem bila športnica leta, tekačica, stegna so se mi zmeraj drgnila. Nobenega Špeha. Pač, mišice? Po moje si anoreksična? Ali dnk? Full široki koščeni boki? Glej, pojdi raje na tečaj angleščine, da se boš znala pogovarjat. Bo več uspeha. Mogoče jih tvoja koščena rit ne bo več motila. Je pa res, da koščena in ploščata rit je všeč samo gejem. In brez oprsja, ja ideja geya najdi. Pojdi v gey klub, mogoče bo tam kdo za tebe?
Simona76, 09.08.2024 ob 14:29
Meni so se stegna zmeraj drgnila, tudi ko sem pobirala medalje v teku. Pa oboževalcev imam polno, pa še poročena sem in imam otroke. Tko, da ja. Po moje jih luft med nogami moti. Tko, nenaravno je to. Revna, nima za hrano.
Oprosti ,na koliko metrov si bila tekačica? katera disciplina teka…
Forum je zaprt za komentiranje.