Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ona debela, jaz vitka, ampak moški njo bolj obrajtajo

Ona debela, jaz vitka, ampak moški njo bolj obrajtajo

Moj dedek je govoril, da kosti so za psa.

Carl Gustav Jung je nekoč dejal: Duševno nezdravi ljudje so običajno fanatiki zdravega načina življenja. Nenehno iščejo pravo hrano in pijačo, ne kadijo in ne pijejo vina, ne potrebujejo veliko soli in so obsedeni z vitamini.

Vedno »lovijo« nova zdravila, a nikoli niso popolnoma zdravi. Pravzaprav se grešnik običajno počuti bolje kot pravičnik, saj plevel vedno bolj cveti kot pšenica. Vsi geniji se pritožujejo nad tem. Tisti, ki skrbijo zase, so vedno bolni. Ta neverjetna strast, na primer pitje vode, izhaja iz nenehnega strahu v njih, recimo pred smrtjo.

Bolje da ljulja, nego da žulja

.https://youtube.com/shorts/qzAQv2K7lLc?si=aM3COkL_9m70bjEc

Pa ti si lačna in tečna fovšljivka. Valjda da tipi to opazijo he he

po mojem si pa ti una ta debela , in ker se nastavljaš vsakemu,ki pride mimo, se ti zdi ,da se zanimajo zate.

Daj se zresni in shujšaj, špeharca!

Ma ni to, ni videz ampak energija, gibanje,….

So ti že povedali, manjka ti 10 kil do lepe postave, delaj na tem.

Odgovor na objavo uporabnika
nerazumem516, 30.07.2024 ob 09:43

Ok, še enkrat, ni glih debela v smislu zašpehanosti, je pa močna, obe sva tam okrog 1,70, jaz imam 52 kg, ona pa pravi, da ima 70, ampak jaz bi rekla, da ima 75 kg. In tudi ni ne vem kako prijazna, zna tudi kaj sikat, sem jaz bolj prijazna, tako da to sigurno ni faktor.

Lej za real life tvoja kilaža ni privlačna. Kolegica je ravno prav. Malo sočna a ne preveč. Tvoja suhost je dolgočasna. Plain, ni žmohta. 70/75kg na 170cm je ravno prav in zelo daleč od debelosti.

Njo vidijo kot sex bombo. Zato ker je tvojo prijateljico sigurno bolje fukat kot tebe

Moje sosede so bile suhe v mladosti, sedaj je pa ena obilna, druga se pa drži neke teže, koščena pa po treh porodih tudi ni več.

Tam do 25 leta fanti dajo veliko na mnenje kolegov, ki so jim všeč koščene plastične lutke, ker jim je nerodno. Po tem pa jim je vseeno kaj si mislijo kolegi. Eni imajo radi ženske z oblikami.

Ene ženske so obsedene z vitkostjo in izgledom, (no moški tudi) tako kot tista, ki je igrala Moniko v Prijateljih, non stop telovadi, celo v hladilnik gre. Nobenega užitka.

Gre se za energijo, ženstvenost, nežnost, seksualno energijo, ki lahko pri kom izžareva. To je zelo privlačno. Mogoče ona to izzareva,  ti pa ne. Če se sooča in tega ne izžarevas, potem pri moških ne moreš konkurirati ženski, ki to pristno in diskretno izžareva. Pa tudi če imaš 15 kg manj. Pač to je narava in evolucija. Dan mislim da ti lahko človek izžareva samo če je pogumen, pristen in zelo čustveno zrel.

Neki vole to ublo??…..

Imam 170 cm visoko ženo. Ima 62 kg. Nič jošk. Suha. Kaka bi te bila z 52 kg. Kost in koža? Brrr

Dandanes je moderna debelost, saj je tudi 95 % moških debelih, zato so jim bolj všeč debeluške.

nerazumem516, 30.07.2024 ob 00:39

grow up, 30.07.2024 ob 00:31

Ko boš enkrat doumela kdo si. Da nisi pač samo telo. No mogoče si, kdaj ti jaz vem. No takrat boš razumela zakaj. Ti se toliko s svojim izgledom obremenjuješ da je to vse kar imaš. To in zlobo. Ker ja si zlobna. Ne preneseš je. Pa lažeš si. Nobena prijateljica nisi. Si plitka kokoš brez osebnosti, z emocionalno razvitostjo planktona. Takšne običajno tam pri 40ih na tabletih pristanejo za psiho, kerse jim odfuzlja k začnejo izgubljat edino stvar ki jo imajo. Ampak takrat itak že nikogar ne gane za to, so same pred ogledalom. Ker so vsi slej ko prej ugotovili da ni nič za tisto postavo in pod tisto frizuro.

p.s.
Tvoja prijateljica s 10+kg od tvoje logike suhosti je verjetno sanjska baba 90% dedcev vizualno. Večina pač želi ločiti svojo rit od riti ženske. Ona je ženska. Ima ženske obline. Verjetno ni trda in nabildana. Ti tega nimaš. Nimaš verjetno niti miline glede na karakter ki ga kažeš. V resnici si verjetno presušena. Ona pa moškim deluje ženstvena. Si kdaj slišala za 90/60/90? Proporci. TO je pomembno. To naravno dedce povleče. Ozek pas, široki boki in prsa. Proporci. Ne natrenirano suho telo k izgleda k 12 letnik ki je obseden s fitnesom.

Ja no, žaljiva pa ne rabiš bit. Jaz nisem nič ljubosumna nanjo, ker mi je jasno, da imam 100% boljšo postavo od nje, hodim v fitnes, na vodene vadbe, ne jem ogljikovih hidratov in maščobe. Samo bi pač rada razumela, ker mi je to res čudno glede moških na kaj se vžigajo. Saj ne vsi, primitivci pač.

Ja no vidiš, sitna si in pošlihtana in to se čuti. Bog ne daj OH! Ona verjetno izžareva več seksapila in sproščenost.

Pomoje te ne obrajtajo ker se stalno primerjaš z njo, in zato zgledaš nečimrna. Ne primerjaj se z drugimi, pa bo. Glej da boš zdrava, mentalno in fizično. Plehki ljudje niso zanimivi. Ona se pač ne obremenjuje z sabo in tudi tabo ne. Živi brez skrbi. Namesto da jo sovražiš, se lahko še kaj naučiš od nje

nerazumem516, 29.07.2024 ob 23:50

No, vi zdaj kar nekaj sklepate brezveze. Jaz sem čisto zabavna in prijazna, imam tudi čisto simpatičen obraz, nimam nobene surle in nič podobnega. eni mi pravijo, da sem luštna. Tako da res ne razumem kaj moški vidijo na njej. Je sicer moja frendica, ampak mi gre včasih res na živce. Ok, ima velike oči in velike usta, ampak meni to ni lepo. Me pa zanima zakaj moški dajete prednost temu, da ima našobljena usta in velike joške in široke boke namesto športni postavi in pravilnim proporcom?

Če ima velika usta, lahko spravi obe moški jajci hkrati vanje. Ti pa ne moreš.

No, saj so ti že veliko napisali…dodajam še — karizma- -, ona očitno ima — tisto nekaj — kar pač ni pogojeno z zunanjim videzom-  pa če se na trepalnice postaviš. Ali imaš ali pa nimaš. Izsiliti ne moreš. In ti nimaš, ona pa ima.

yep, je že v Malem princu rečeno, da bistvo je očem nevidno, kaj jamraš potem avtorica…

Avtorica, moški to drugače vidijo , drugačni kriteriji……Kot že veš , kako so se lepe in vitke, atraktivne in zanimive  žene pritoževale, da le kako jih je mož tako z lahkoto  prevaral z neko debelo in grdo, nezanimivo, dolgočasno …ljubico…

Tole pa ne verjamem. Ker jaz imam normalno težo,171 cm, 60 kg. Moja kolegica ima isto višino in priblizbo 15  kg več, je debelušna. Pa je ona blond, pa fejst namazana,jaz imam dolge rjave lase. Moški vedno pogledajo  postavno zensko. Ne debelusne. Zato so tudi debelušne tako nenaklonjene suhim . Jaz vedno bolj pritegne pogled. Mogoče ona na prvo žogo, zaradi skoraj belih las, ampak bolj jih jaz privlačim, v to sem prepričana.

Hodim z najlepšo žensko, ki jo vsi gledajo in mi jo zavidajo, a ljubim povprečno bunko, ki je nihče ne mara, a meni je najlepša.

Vitka postava ni nič, če ne premoreš seksipila.

nerazumem516, 29.07.2024 ob 23:27

Ne razumem tega, res ne. Imam top postavo, športno, sem vitka, nikjer špeha. Ona pa debela, ok ne morem reči, da ful debela, ampak ene 10 kg ziher preveč, če ne 15, sicer ni zašpehana, saj je tudi kar aktivna, ampak pač ni vitka, ima kar široke boke in konkretna bedra, tudi nekaj špeha na trebuhu, jaz ga recimo nimam nič, imam suha bedra, da lahko dam tri prste vmes, kakor je merilo za vitkost. Pa jo moški zelo obrajtajo. A mi lahko kdo to razloži, ker mi gre res na jetra, da kamorkoli greva skup je ona v ospredju, na kak hrib ko greva se moški kar lepijo nanjo pa čeprav ima za moje pojme debele noge? Kje je fora?

Bodi vesela da se tipi ne slinijo okoli tebe. To buljenje v obline nobeni normalni zenski ni kompliment prej breme. Se posebej ce se brigas zase se druzis s prijateljico se rekreiras in potem te te slinasti tipi buljo. Bodi vesela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close