Ona debela, jaz vitka, ampak moški njo bolj obrajtajo
nerazumem516, 29.07.2024 ob 23:27
Ne razumem tega, res ne. Imam top postavo, športno, sem vitka, nikjer špeha. Ona pa debela, ok ne morem reči, da ful debela, ampak ene 10 kg ziher preveč, če ne 15, sicer ni zašpehana, saj je tudi kar aktivna, ampak pač ni vitka, ima kar široke boke in konkretna bedra, tudi nekaj špeha na trebuhu, jaz ga recimo nimam nič, imam suha bedra, da lahko dam tri prste vmes, kakor je merilo za vitkost. Pa jo moški zelo obrajtajo. A mi lahko kdo to razloži, ker mi gre res na jetra, da kamorkoli greva skup je ona v ospredju, na kak hrib ko greva se moški kar lepijo nanjo pa čeprav ima za moje pojme debele noge? Kje je fora?
Temu se reče seksibilnost. Očitno je tvoja prijateljica izjemno seksibilna…takih si pa moški želimo ne glede na to ali je kila preveč ali premalo.
Spet zgodbica za klike. Ne vem zakaj je treba tako nakladat. Debata o tej temi bi se lahko razvila tudi če bi postavila samo vprašanje o okusu suho ali debelo. Vedno isti slog, malo provociranja,..Ljudje pa tako resno odgovarjate.
Mislim, da bi tudi jaz to znala. Verjetno marsikoga zanima kako je s plačilom fake zgodbic.
Ne nakladaj, ne verjame se takim zgodbicam. Debeluharic nihče ne mara v smislu privlačnosti, so tarče posmeha in zgražanja. Niti se noben ne druži z njimi, že zaradi sramu. Z njimi se družijo samo očitno taki kot si ti, ker ne dobiš prijateljev svoje sorte. S tako je tudi nekaj narobe po izgledu. Isti sorte ptiči skupaj letijo, pfuj ??
Kolegica zelo očitno ni ravno debela, ni pa zelo suha kot ti. Večini tipov suhljate ženske niso všeč, mojemu možu recimo ful niso. Tudi debele jim niso, ampak nekaj oblin je definitivno bolj privlačnih kot popolna postava brez vsake maščobe. Gledajo še obraz in rit, nekateri joške (če se niso dovolj dojili kot dojenčki). Imaš tudi psihote, ki jim nič ni dovolj ok in bi te prignali do anoreksije, ampak takega verjetno nočeš, ne?
Očitno je ona enostavno bolj simpatična.
Najbolj zabavno v vsem tem je, da avtorica nikoli ne bi namenila kančka pozornosti 95% tem moškim, ki obrajtajo njeno debelušno prijateljico. Avtorico zatorej zmoti dejstvo, da njena debelušna prijateljica dobi več pozornosti kot ona sama. Pozornost je duševna hrana ženskam ter odsev njihove vizualne ”vrednosti” saj vsi nekje globoko v sebi vemo, da je zunanjost daleč najpomembnejši ženski atribut napram večini moških, vse ostalo v novodobni kategoriji ”strong & independent” pa so laži nazi-feminističnih imbecilov oz. pravljice njihovih gospodarjev in to večine moških enostavno ne privlači.
Najbrž je njena debelušna prijateljica le malce bolj nasmejana in zgovorna in lažje pride do komunikacije z moškimi, ko so nekje v hribih ali na izletu, vi pa avtorici tu v svojih odgovorih prodajate neke standardne floskule in lastna mnenja, ki nimajo nobene realne vrednosti zanjo.
Torej avtorica večkrat se nasmej in bodi bolj prijazna do tistih moških, ki ti namenijo pozornost in si daj možnost, da kakšnega tudi malce bolj spoznaš. Zelo enostavno v teoriji, manj v praksi saj ti sprva večina njih ne bo všeč in bodo malce samosvoji in nerodni v ogovarjanju.
P.S. Večina žensk ima precej napihnjeno in nerealno visoko mnenje o sebi in svoji vizualnosti. Ne bodi ena izmed njih.
Ko sem bil mulc sem trzal na suhe.
Potem sem ugotovil, da bolj so suhe, bolj so tečne.
Ni nujno, da ima suha več kondicije kot debela.
Sedaj sem raje z rahlo okroglo, z velikimi joški, ki ni skoz zamorjen, ko ji gre pol kilce gor, ki gre z veseljem z mano na rebrca in pivo, da jo peljem na piknik in ne vleče tam surle “speeeet ni niiiič za jeeest teeega pa neee booom keeer reeeedi/me napihne/zadržuje vodo/ni košer”…
Glede na tvoje prepričanje, da je zgolj videz tisti, ki odloča o privlačnosti, pove mnogo o tem, zakaj te moški ne pogledajo. Nihče ne mara plehke in neumne ženske. Poleg tega dajes s tem vedeti, da so moški zate glupa bitja, ki nimajo nobenih drugih meril in želja glede žensk kakor številka na tehtnici. Moški imajo tudi možgane, veš? So človeška bitja, kakor ti. In se raje družijo s pametno, zabavno in sproščeno osebo, ki je komunikativna, spoštuje določene vrednote in ima cilje v življenju. Ti enostavno nimaš drugega pokazati kot nevoščljivost in tri prste med bedri. Kaj naj si pomagajo s tabo? Koliko si pa stara? 16? Sklepam, po načinu razmišljanja.
nerazumem516, 30.07.2024 ob 09:43
Ok, še enkrat, ni glih debela v smislu zašpehanosti, je pa močna, obe sva tam okrog 1,70, jaz imam 52 kg, ona pa pravi, da ima 70, ampak jaz bi rekla, da ima 75 kg. In tudi ni ne vem kako prijazna, zna tudi kaj sikat, sem jaz bolj prijazna, tako da to sigurno ni faktor.
Imas premalo Kg v vsakem primeru
Forum je zaprt za komentiranje.