odnosi v zakonu
Senza tebi bo treba najprej netopirjeva krilca populit in ti namontirat gošja pa še pol nisem čist ziher, če boš smela skozi tista vrata….. 😉 :))))))))[/quote]
Jaz bom šla itak tja, kjer je žur. 🙂
Senza tebi bo treba najprej netopirjeva krilca populit in ti namontirat gošja pa še pol nisem čist ziher, če boš smela skozi tista vrata….. 😉 :))))))))[/quote]Jaz bom šla itak tja, kjer je žur. :)[/quote]Ne, ne….. žur bo tam, ker boš ti…. tako, da ni važen kam, samo ne plahutaj preveč z repetničkami….. 😉
Jaz bom šla itak tja, kjer je žur. :)[/quote]Ne, ne….. žur bo tam, ker boš ti…. tako, da ni važen kam, samo ne plahutaj preveč z repetničkami….. ;)[/quote]
Kako pa to veš? :O
Mene samo občasno tam okoli lopatic malo zasrbi, ampak angelska krilca doslej še niso ven pokukala. 🙂
Ne, ne….. žur bo tam, ker boš ti…. tako, da ni važen kam, samo ne plahutaj preveč z repetničkami….. ;)[/quote]Kako pa to veš? :O
Mene samo občasno tam okoli lopatic malo zasrbi, ampak angelska krilca doslej še niso ven pokukala. :)[/quote]Pa to ne pokuka od znoter navzven, to ti nekdo od zunaj namontira na hrbet…. odvisno je samo komu se bolj dopadeš…. 😉
Kako pa to veš? :O
Mene samo občasno tam okoli lopatic malo zasrbi, ampak angelska krilca doslej še niso ven pokukala. :)[/quote]Pa to ne pokuka od znoter navzven, to ti nekdo od zunaj namontira na hrbet…. odvisno je samo komu se bolj dopadeš…. ;)[/quote]
Pismo, jaz sem pa vedno mislila, da je odvisno od tega, kdo se meni bolj dopade. Hja, ta egocentričnost… 😀
Forum je zaprt za komentiranje.