Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek odnosi v zakonu

odnosi v zakonu

Senza tebi bo treba najprej netopirjeva krilca populit in ti namontirat gošja pa še pol nisem čist ziher, če boš smela skozi tista vrata….. 😉 :))))))))[/quote]

Jaz bom šla itak tja, kjer je žur. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza tebi bo treba najprej netopirjeva krilca populit in ti namontirat gošja pa še pol nisem čist ziher, če boš smela skozi tista vrata….. 😉 :))))))))[/quote]Jaz bom šla itak tja, kjer je žur. :)[/quote]Ne, ne….. žur bo tam, ker boš ti…. tako, da ni važen kam, samo ne plahutaj preveč z repetničkami….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz bom šla itak tja, kjer je žur. :)[/quote]Ne, ne….. žur bo tam, ker boš ti…. tako, da ni važen kam, samo ne plahutaj preveč z repetničkami….. ;)[/quote]

Kako pa to veš? :O

Mene samo občasno tam okoli lopatic malo zasrbi, ampak angelska krilca doslej še niso ven pokukala. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne, ne….. žur bo tam, ker boš ti…. tako, da ni važen kam, samo ne plahutaj preveč z repetničkami….. ;)[/quote]Kako pa to veš? :O

Mene samo občasno tam okoli lopatic malo zasrbi, ampak angelska krilca doslej še niso ven pokukala. :)[/quote]Pa to ne pokuka od znoter navzven, to ti nekdo od zunaj namontira na hrbet…. odvisno je samo komu se bolj dopadeš…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako pa to veš? :O

Mene samo občasno tam okoli lopatic malo zasrbi, ampak angelska krilca doslej še niso ven pokukala. :)[/quote]Pa to ne pokuka od znoter navzven, to ti nekdo od zunaj namontira na hrbet…. odvisno je samo komu se bolj dopadeš…. ;)[/quote]
Pismo, jaz sem pa vedno mislila, da je odvisno od tega, kdo se meni bolj dopade. Hja, ta egocentričnost… 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close