Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Odnos z žensko moškega izčrpava

Odnos z žensko moškega izčrpava

zgleda, da ima KiR prav … sama si se potunkala v njegov post ☺[/quote]

??? jaz vidim samo to, da se vsakič, ko štrene zmanjka, obrne debata name…ni več zanimivo..[/quote]

a dej no dej … kot, da je vsak samostojni post namenjen tebi???
vas je tukaj s pajčevino v frači za konvoj

??? jaz vidim samo to, da se vsakič, ko štrene zmanjka, obrne debata name…ni več zanimivo..[/quote]

vas je tukaj s pajčevino v frači za konvoj[/quote]

Aja, ok. Jaz sem sicer mislila, da se pogovarjamo o moških, ki jih izčrpava odnos z žensko…
Pa če me nekdo citira, potem seveda da domnevam, da je post namenjen meni :…res čudno.

vas je tukaj s pajčevino v frači za konvoj[/quote]

Aja, ok. Jaz sem sicer mislila, da se pogovarjamo o moških, ki jih izčrpava odnos z žensko…
Pa če me nekdo citira, potem seveda da domnevam, da je post namenjen meni :…res čudno.[/quote]

drži, da je citiranje namenjeno avtorju/ici posta ☺
sedaj pa pojdi na prejšnjo stran pogledati KiR_ov post, ki niti tebe imenuje niti ti ne RE_ja .. si se pa sama nastavila ☺

Tudi odnos z moškim žensko lahko izčrpava, sploh če naleti na parazitski primerek. Kjer se razdaja samo eden, drugi pa zgolj jemlje, vedno pride do izčrpanosti tistega, ki se razdaja. In posledično do konca zakona in ljubezni.

Se bojim, da je res nekaj na tem. Kakor vidim deluje, razen v zelo redkih primerih, samo tista stroga delitev dela. Oz. sedaj, ko večinoma živimo v blokih, deluje samo to, ko ženska dela vsa dela in ima kuhanje za svoj hobi. Takrat moški misli, da nima dobrega razloga žensko zapustiti in večinoma ostane. Seveda obstajajo svetle izjeme, z enim takim sem bila 13 let in dolgo nisem vedela, da je bil ravno on izjema. Ma baje, da ravno izjeme potrjujejo pravilo. Hja, sama imam kar nekaj hobijev, vendar čeprav znam kuhati, tega pač nimam za hobi.

Pa če me nekdo citira, potem seveda da domnevam, da je post namenjen meni :…res čudno.[/quote]

sedaj pa pojdi na prejšnjo stran pogledati KiR_ov post, ki niti tebe imenuje niti ti ne RE_ja .. si se pa sama nastavila ☺[/quote]

Aja, sem mislila, da je to forum, kjer lahko repliciraš na posamezne poste, ne da bi te kdo posebej
vabil? Pa ne da bi vsakič, ko nima kaj napisati, začel z osebnim napadom?
Se pa strinjam, da sem se sama nastavila….saj je iz aviona vidna kultura dialoga tukaj – če pišem sem,
se avtomatsko sama nastavim vsem debilizmom, ki jih mrgoli…absolutno sem sama kriva.
In seveda sprejemam posledice brez kakšnih posebnih travm….

A jaz sem zdaj (spet) problem?
Ko ne znaš odgovoriti o sebi, preusmeriš pozornost (ponovno prvič) name?
Postaja RES dolgočasno…[/quote]

Nič se ni sama, ker jo je naslovil z “ve iskalke”, zraven pa še citiral. Prav ima edino v tem, da ga ženske utrujajo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

sedaj pa pojdi na prejšnjo stran pogledati KiR_ov post, ki niti tebe imenuje niti ti ne RE_ja .. si se pa sama nastavila ☺[/quote]
Če se pa rada nastavlja. Ko pa faše, pa joče in smrka…

Nič se ni sama, ker jo je naslovil z “ve iskalke”, zraven pa še citiral. Prav ima edino v tem, da ga ženske utrujajo. :)[/quote]
po tvoji in njeni logiki je tudi noseča zato, ker ima skoraj 1/2 človeštva tiča
citata pa ne najdem, ker ga ni ☺

Nič se ni sama, ker jo je naslovil z “ve iskalke”, zraven pa še citiral. Prav ima edino v tem, da ga ženske utrujajo. :)[/quote]
citata pa ne najdem, ker ga ni ☺[/quote]
Ne skrbi, Marko ve za sigurno…

Ne skrbi, Marko ve za sigurno…[/quote]

pretiravaš … jaz sem prepričan, da je on skoraj prepričan, da mogoče ve, da bi lahko bilo za sigurno

Ne skrbi, Marko ve za sigurno…[/quote]

pretiravaš … jaz sem prepričan, da je on skoraj prepričan, da mogoče ve, da bi lahko bilo za sigurno[/quote]
Zadel si bistvo njegovega eksistiranja 🙂

No vidiš, to je pa že tvoja logika. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Logika ti je pa res močna stran.
Kar tako naprej, smeh je pol zdravja….

Nažalost se lahko s tem le popolnoma strinjam….

Moški ni družinsko bitje – niti monogamno bitje…. nikoli ni bil, ni in tudi ne bo…

Jaz sicer sem v vezi – ja, sem egoist – mi paše, da malo posravi, kaj skuha itd…, seveda mi ni edina, s katero si izmenjujem telesne tekočine. Frocov ne prenašam najbolje, tko da iz tega ne bo nič…. se mi je tud to že zgodilo, pa hvala bogu sem jo pravočasno prepričal za splav….

drugače pa, se nimam kaj dosti za pritoževat…. se imam prav lepo – vsak se pa ima tako, kot si sam uredi

Nažalost se lahko s tem le popolnoma strinjam….

Moški ni družinsko bitje – niti monogamno bitje…. nikoli ni bil, ni in tudi ne bo…

Jaz sicer sem v vezi – ja, sem egoist – mi paše, da malo posravi, kaj skuha itd…, seveda mi ni edina, s katero si izmenjujem telesne tekočine. Frocov ne prenašam najbolje, tko da iz tega ne bo nič…. se mi je tud to že zgodilo, pa hvala bogu sem jo pravočasno prepričal za splav….

drugače pa, se nimam kaj dosti za pritoževat…. se imam prav lepo – vsak se pa ima tako, kot si sam uredi[/quote]

No vidiš….pa še pohvališ se…

Vsi nekaj teoretično pišete o nekih sanjskih parih. V praksi pa tega še nisem videl.[/quote]

Jaz živim v enem prav lepem in harmoničnem odnosu že… eeeem 17 let. Nisva pa poročena.
A to kaj vela? No, tako, samo za spodbudo…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Problem pri tebi ni, da moški ni monogamno bitje. Problem je, da si ti kot oseba izmeček na celi črti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close