Odklop zenska
Aha, Dater ima poseben prefinjen čut za pisanje in za izbiro pravih besed, zato pa je Margo ozmerjal za ku*** in še kaj. 😀 Zelo dobro opažaš in oceniš druge ljudi, Spider! 🙂
Prej je to neke vrste odklonskost in želja po bolestnem samodokazovanju ter potrjevanju lastne moške vrednosti. 😉
Moški, ki dejansko ima ali je imel dosti žensk, pod pogojem da niso plačljive oz povsem lahke sorte, kot navidezne Daterjeve :))), o tem nikomur ne govori in razglaša, sicer bi vsaka 5x premislila, da gre z njim, če je tako moški trapast, da vse raztrobi drugim. Za Daterjeva se točno pozna razpon oz. kategorija žensk, ki bodo šle morebiti z njim v posteljo, kjer je prevladujoča vaba denar, ker drugotni razlogi so verjetno precej pikri. :)))
Hahaha… Nismo vsi forumski fukfehtarji, ves? Kaj mislis, kdo ve bolje kje kaj povedati, ti ali jaz? Hahaha.
Kako sedaj v posteljo? Dve ste me samo v shopping peljale. Hahaha… Aja, to me sedaj le “razsvetljujes” o razponu mojih zensk, a ne? Hahaha. No, ko si ze tako zagret za debato, povej se kaj o razponu tvojih zensk?
In, matjazko, a bi z mojo Japonko v tem ritmu?
Pitbull – International Love ft. Chris Brown
Kako lahko nekoga obsojaš na tak način, ko osebe ne poznaš? Za nekoga obsodit bi moral osebo poznat in se družit z njo, da lahko podaš kako oceno. Ti pa…… :/[/quote]
A ljudi ne spoznamo morda celo bolje po pisanju kot pa v živo?
Dati nekomu vpogled, kaj dejansko počne, ni obsojanje, ampak “razsvetljevanje”. :)))
Mislim ,da se tudi tvoj življenjski stil zelo sklada z njegovim, ker si mu stopila v bran, ampak ženske ste pametno tiho, moški pa se pogosto hvalisajo, kar zna biti precej moteče, če nekdo samo o tem piše. ;)[/quote]
Potem lahko rečemo, da tudi Dater tebe dobro pozna. Samo zdaj lahko vržemo kocko, da bomo skupaj ugotovili, kdo od vaju ima o komu prav ali bosta še kaj napisala, da bo lažje? :))
Dam kar prav Iskreni.
Bode v oči to, ke piše punce me vodijo sem, pa tja. Ponavadi rečmo sem jo peljal tja. Iz tovjega pisanja pač dobesedno izgleda, kako uživaš da te vodijo in “plačujejo”. Pa tudi če nisi, je po tvojem slogu pisanja razvidno, da ti je pomembna le akcija, da e nekaj dogaja. Ponavadi na takšen način kompenziraš to kar ti manjka. Glej če je to reakcija na neko daljšo neuspešno vezo je ok. Amapk takšen način življenja na dolgi rok ni ok – izčrpal te bo, ti pa se boš počutil praznega. Evo, pa si dobim mojo psihoanalizo. Če te še kaj zanima, kar vprašai, še v Ameriko ne rabuiš iti 🙂
Pa tudi če gredo z njim zaradi keša, kaj ima to veze? Denar je močna vaba za ženske, sprijazni se s tem. In zagotovo je Dater na boljšem od kakšenga sramežljivega tipa, ki čaka, kdaj ga bo kakšna na sledoled povabila. Meni Daterjev način razmišljanja ni blizu, razumem pa obstoj takih tipov in razumem, zakaj so privlačni ženskam.
In tudi to, da ženske nočejo iti s tipom, za katerega vedo, da jih je imel veliko, se motiš. Za ženske je ravno tak tip največja vaba. Ženske hočejo, kar imajo druge ženske. ker pa je seveda takih tipov omejeno število, je večina žensk kasneje za resno zvezo prisiljena vzeti plan B tipe aka prijazne tradicionaliste, čeprav bi raje imele Daterje, samo Daterji nočejo resne zveze.
Opažam pa, da te vedno znova zmotijo ljudje, za katere domnevaš, da seksajo “preveč”. pri daterju te moti denar, pri Margot te je motilo nekaj drugega..
Še to bom napisal: moški, ki se razglašajo za najbolj moralne, krepostne, pridne…morajo v resnici najbolj nalagati o sebi, da kakšna sploh gre z njimi. Potem domnevajo, da morajo tudi vsi drugi moški nalagati.
In če je edina varianta, da gre kakšna s tabo, da jo par mesecev prepričuješ, kako si moralen, oh in sploh, potem, verjamem, celo sam začneš verjeti, da si tak. Čeprav dejansko nisi. Fantje, vaši mačistični dovtipi vas izdajo. Niste dost drugačni od Daterja, samo prisiljeni ste igrati vlogo dobrodušnežev, da kakšna vzdrži z vami.
Tu si ga pa malo usekal. Ženske, ki želijo resno zvezo, ne bodo izbral Daterja. Vsaj tiste, ki vedo, kaj res želijo. Pusti najstnice, ki so še zmedene in bi imele samo nekega “fenci” tipa samo za sebe, pa ne glede na to, kdo in kaj je, ter kaj si ta tip res želi.
Tu si ga pa malo usekal. Ženske, ki želijo resno zvezo, ne bodo izbral Daterja. Vsaj tiste, ki vedo, kaj res želijo. Pusti najstnice, ki so še zmedene in bi imele samo nekega “fenci” tipa samo za sebe, pa ne glede na to, kdo in kaj je, ter kaj si ta tip res želi.[/quote]
Meni je tudi mimo, da bi se borila za tipa, ki ima hkrati tri. Hvala lepa. Rajši ima tri, ki se borijo zame 🙂
Bode v oči to, ke piše punce me vodijo sem, pa tja. Ponavadi rečmo sem jo peljal tja. Iz tovjega pisanja pač dobesedno izgleda, kako uživaš da te vodijo in “plačujejo”. Pa tudi če nisi, je po tvojem slogu pisanja razvidno, da ti je pomembna le akcija, da e nekaj dogaja. Ponavadi na takšen način kompenziraš to kar ti manjka. Glej če je to reakcija na neko daljšo neuspešno vezo je ok. Amapk takšen način življenja na dolgi rok ni ok – izčrpal te bo, ti pa se boš počutil praznega. Evo, pa si dobim mojo psihoanalizo. Če te še kaj zanima, kar vprašai, še v Ameriko ne rabuiš iti :-)[/quote]
Slovenci ne prenesemo nic kar je mozno interpretirati kot hvala. Radi izpostavimo negativno, zacinimo z malo domisljije, in zasimfamo. Pa si dobila mojo psihoanalizo nacije. Hahaha.
Pa pustimo kako je bilo v mojem primeru. Res ni pomembno. Vprasajmo se na splosno. Bom uporabil tvoje besede. A to, da zenska uziva, da jo tip vodi, “placuje” (da seba ugotavlja, da si takega stila zivljenja niti financno ne more privosciti), je pa normalno? Hahaha.
Kakorkoli ze, menim, da vse prevec ocenjujete moj dating life skozi oci povprecnega staticnega sljakarja, ki je celo zivljenje en kratek sprehod oddaljen od blizjih sorodnikov.
Seveda jaz marsikaj tako ali drugace kompenziram. Pa saj to vsi delamo. Prilagodimo se. Imam obdobja, ko se mi dogaja tako. Obdobja, ko se mi dogaja drugace. In obdobja ko uzivam v temu, da se mi ne dogaja.
To je pa tudi res. So pa tudi izjeme. Veš koliko jih je prebralo, pa ni imelo potrebe komentirati. Sigurno jih je kar nekaj. 🙂
Bode v oči to, ke piše punce me vodijo sem, pa tja. Ponavadi rečmo sem jo peljal tja. Iz tovjega pisanja pač dobesedno izgleda, kako uživaš da te vodijo in “plačujejo”. Pa tudi če nisi, je po tvojem slogu pisanja razvidno, da ti je pomembna le akcija, da e nekaj dogaja. Ponavadi na takšen način kompenziraš to kar ti manjka. Glej če je to reakcija na neko daljšo neuspešno vezo je ok. Amapk takšen način življenja na dolgi rok ni ok – izčrpal te bo, ti pa se boš počutil praznega. Evo, pa si dobim mojo psihoanalizo. Če te še kaj zanima, kar vprašai, še v Ameriko ne rabuiš iti :-)[/quote]
Slovenci ne prenesemo nic kar je mozno interpretirati kot hvala. Radi izpostavimo negativno, zacinimo z malo domisljije, in zasimfamo. Pa si dobila mojo psihoanalizo nacije. Hahaha.
Pa pustimo kako je bilo v mojem primeru. Res ni pomembno. Vprasajmo se na splosno. Bom uporabil tvoje besede. A to, da zenska uziva, da jo tip vodi, “placuje” (da seba ugotavlja, da si takega stila zivljenja niti financno ne more privosciti), je pa normalno? Hahaha.
Kakorkoli ze, menim, da vse prevec ocenjujete moj dating life skozi oci povprecnega staticnega sljakarja, ki je celo zivljenje en kratek sprehod oddaljen od blizjih sorodnikov.
Seveda jaz marsikaj tako ali drugace kompenziram. Pa saj to vsi delamo. Prilagodimo se. Imam obdobja, ko se mi dogaja tako. Obdobja, ko se mi dogaja drugace. In obdobja ko uzivam v temu, da se mi ne dogaja.[/quote]
Nisem te šimfala. Sem samo napisala svoje mnenje. Sem napisala mogoče, da si slab? Ne, samo to, da se obnašaš kot en žigolo in da živiš noro življenje. Ti zavidam? Mogoče bi tudi jaz bila rada kdaj pa kdaj tako spontana. Ampak nisem. Ker bi me naslednji dan motilo, da sem naredila nekaj kar ni v skladu z mano. Sem ti rekla, če gre za kratko obdobje je ok – se pač malo znoriš. Samo upam, da ne boš zaradi vsega tega norega lajfa spustil iz roke kakšne dragocene punce, za kar pa ti bo žal celo življenje.
Seveda jaz marsikaj tako ali drugace kompenziram. Pa saj to vsi delamo. Prilagodimo se. Imam obdobja, ko se mi dogaja tako. Obdobja, ko se mi dogaja drugace. In obdobja ko uzivam v temu, da se mi ne dogaja.[/quote]
Nisem te šimfala. Sem samo napisala svoje mnenje. Sem napisala mogoče, da si slab? Ne, samo to, da se obnašaš kot en žigolo in da živiš noro življenje. Ti zavidam? Mogoče bi tudi jaz bila rada kdaj pa kdaj tako spontana. Ampak nisem. Ker bi me naslednji dan motilo, da sem naredila nekaj kar ni v skladu z mano. Sem ti rekla, če gre za kratko obdobje je ok – se pač malo znoriš. Samo upam, da ne boš zaradi vsega tega norega lajfa spustil iz roke kakšne dragocene punce, za kar pa ti bo žal celo življenje.[/quote]
Kako je lahko nekaj kar narediš spontano v NESKLADJU s tabo če je iz tebe prišlo brez premisleka…. ravno tisto je v SKLADJU s tvojimi občutki…. problem nastane ko drugi dan začneš mislit in priletijo v tvojo glavo vse ”sodbe” drugih in čredni nagon ”pravilnega lajfa” ki si ga ponotranjila in ti bi vzbujal slabo vest 🙂
Nisem te šimfala. Sem samo napisala svoje mnenje. Sem napisala mogoče, da si slab? Ne, samo to, da se obnašaš kot en žigolo in da živiš noro življenje. Ti zavidam? Mogoče bi tudi jaz bila rada kdaj pa kdaj tako spontana. Ampak nisem. Ker bi me naslednji dan motilo, da sem naredila nekaj kar ni v skladu z mano. Sem ti rekla, če gre za kratko obdobje je ok – se pač malo znoriš. Samo upam, da ne boš zaradi vsega tega norega lajfa spustil iz roke kakšne dragocene punce, za kar pa ti bo žal celo življenje.[/quote]
No, saj s komentarjem nisem mislil nic osebnega. Skoraj vsaka nacija ima nekaj “svojega”. Zato pa se govori o kulturnih razlikah. 🙂
Vcasis naletis na kao pravo osebo, pa pogoji niso pravi, da bi kaj vec uspelo. Vcasih se oba tega zavedata in se pac predata uzitkom dokler traje. Potem pa gresta dalje. Kaj pa ces? Morda se celo se kdaj srecata. In ce/ko se… Tudi obcutki krivde so vcash prisotni. Na obeh straneh. Ampak avanture z mano niso “kar nekaj”. Zato sila redko kdo kaj obzaluje.
Matjazkoti tega sveta si niti predstavljati ne morejo kaj vse se na tem svetu dogaja. On pac iz svoje vaske perspektive nekaj blodi, kategorizira in tepta.
Tu si ga pa malo usekal. Ženske, ki želijo resno zvezo, ne bodo izbral Daterja. Vsaj tiste, ki vedo, kaj res želijo. Pusti najstnice, ki so še zmedene in bi imele samo nekega “fenci” tipa samo za sebe, pa ne glede na to, kdo in kaj je, ter kaj si ta tip res želi.[/quote]
Meni je tudi mimo, da bi se borila za tipa, ki ima hkrati tri. Hvala lepa. Rajši ima tri, ki se borijo zame :-)[/quote]
Jaz tudi. lol
Pa tudi če gredo z njim zaradi keša, kaj ima to veze? Denar je močna vaba za ženske, sprijazni se s tem. In zagotovo je Dater na boljšem od kakšenga sramežljivega tipa, ki čaka, kdaj ga bo kakšna na sledoled povabila. Meni Daterjev način razmišljanja ni blizu, razumem pa obstoj takih tipov in razumem, zakaj so privlačni ženskam.
In tudi to, da ženske nočejo iti s tipom, za katerega vedo, da jih je imel veliko, se motiš. Za ženske je ravno tak tip največja vaba. Ženske hočejo, kar imajo druge ženske. ker pa je seveda takih tipov omejeno število, je večina žensk kasneje za resno zvezo prisiljena vzeti plan B tipe aka prijazne tradicionaliste, čeprav bi raje imele Daterje, samo Daterji nočejo resne zveze.
Opažam pa, da te vedno znova zmotijo ljudje, za katere domnevaš, da seksajo “preveč”. pri daterju te moti denar, pri Margot te je motilo nekaj drugega..[/quote]
Zenske so pac zenske. In ljudje pac ljudje. Mislim, da je logicno, da bolj kot je nekdo atraktiven, lazje bo dobil karkoli ze isce. Denar je le ena od komponent. Izgled. Obnasanje. Status. Kaj imas v glavi. Vse steje.
Ce grem po cesti oblecem kot Lojze iz podezelja, bo v mimoidocih zenskih glavah slika Lojzeta s podezelja. In, kot vemo, za podezeljske Lojzete guzve ravno ni. Do tega, da bi lahko ugotovila, da gre pravzaprav za bogatega industrijalca, ne bo niti prislo. Je tako? Tudi bogati Lojzeti fuka stradajo, lol.
Opažam pa, da te vedno znova zmotijo ljudje, za katere domnevaš, da seksajo “preveč”. pri daterju te moti denar, pri Margot te je motilo nekaj drugega..[/quote]
Zenske so pac zenske. In ljudje pac ljudje. Mislim, da je logicno, da bolj kot je nekdo atraktiven, lazje bo dobil karkoli ze isce. Denar je le ena od komponent. Izgled. Obnasanje. Status. Kaj imas v glavi. Vse steje.
Ce grem po cesti oblecem kot Lojze iz podezelja, bo v mimoidocih zenskih glavah slika Lojzeta s podezelja. In, kot vemo, za podezeljske Lojzete guzve ravno ni. Do tega, da bi lahko ugotovila, da gre pravzaprav za bogatega industrijalca, ne bo niti prislo. Je tako? Tudi bogati Lojzeti fuka stradajo, lol.[/quote]
Vseeno bit boljše bogat kot reven Lojze 🙂
Bogati si fuk vseeno lahko privoščijo(beri kupijo)
Revni pa bolj težko…
Odvisno kakšna. 🙂
Kakšna ženska z resnimi nameni in zrela, že ne bo padala na laži.[/quote]
To je pa totalni idealizem.
Robi, jaz mislim, da je težave večine žensk, da padejo na zlagano podobo podpovprečneža. Potem so pa hudo razočarane nad dejanskim stanjem.[/quote]
To so res težave žensk. Vendar ne neke zrele in pametne ženske, ampak takšne, ki je na istem nivoju, kot tisti moški, ki se spreneveda.
Forum je zaprt za komentiranje.