oditi ali ne
Sem mlada, imam službo, živimo pri mojih starših v mansardi. Imava majhnega otroka. Zadnjih par let nama ne gre. Ni sicer nasilja, alkoholizma, varanja, je pa vse druga. Njemu ni do seksa, do pogovora, nima časa za naju. Postal je tudi zadircen do mene, služba ga je čisto okupirala. Resnično razmišljam o koncu zveze. Sem mu že 100x rekla, da nisem srečna, da vidim, da tudi on ni. Ni mu do tega, da bi sam šel, očitno pa mu tudi ni do tega, da bi kaj popravil. Res sem nesrečna, pozna se mi na zdravju, na počutju. Ali ga naj pustim, dokler sem se mlada in imava samo enega otroka?
Seveda. Pejtttt takoj pejt. Ni za zdržat. Namest da bi večerjo pripravljala, se sama uštimala, se zrihtala kot se zagre. Neeee, ona zdaj razmišlja da bi kar šla. Ona bi kar šla. Kam boš šlo, če si pri starih v mansardi?!
Ljubi bog, zdej nej pa še kdo reče da je moj post o štumfih pa o lojtri na pluton traparija! Tisto preberi, tisto boš doumelo, kaj drugega pa za tebe ni.
Viharni pa daj nehaj no… Ja kaj pa govoriš??? Halooo??? Glej mlada mamica in še z otrokom… Pa ti res pojma nimaš. Pa to je terna!!! TERNA!!! Med in mleko se ji bosta cedila kamorkoli gre. Se vidi da nič ne veš 😉
Ej srecnga pa zdrauga viharni… Letos sva se mal udarla drugo leto se ne bova. Ane da ne?
Nas sprašuješ za mnenje o TVOJEM življenju? Očitno nimaš hrbtenice in zato mu ni do seksa s teboj. Sama moraš ugotovit, kaj si ti pripravljena spremenit da bo bolje v odnosu. Beg ni rešitev, je pa edini odgovor če resnično ne želiš bit z njim. Je pa žalostno, da moderne ženske dajo noge narazen prvemu resnemu, rodijo otroka, potem pa jokajo kako ni to to. Najlažje je seksat 🙂
Queen of Hell… Ti maš pa res vedno neke čudne odgovore… Znaš žensko čisto za brez veze krivit za vse, namesto, da bi podala nasvet. Ne poznaš zgodbe zato ne obsojaj. Ne vem, če si že bila v takšni zvezi ampak očitno ne veš, kako to funkcionira. Za probleme sta vedno kriva dva, ne rečem, ampak krivit žensko na podlagi asumpcij in braniti dejanje moškega, češ da je ženska sama kriva je pa res nesramno. Vsak se sam odloča in ni in ne more biti ona kriva za njegovo obnašanje. Kdor tako misli, mora dorasti. Pokaži malo več sočutja in nehaj namenoma poniževati ženske. Vedno začneš z poniževanjem in potem podaš nek čuden nasvet in potem še malo ponižuješ. Kdo lahko tak nasvet vzame resno? Ne bo te ubilo, če boš bolj prijazna do soljudi.
Kaj pa bi ti rado povedalo? Si res tako nizko mentalno razvita, da misliš kako vsi danes ne vidijo norenja polnoritega babovja?
[/quote]
Res ne vem zakaj se moraš vedno vtikovati v vsak komentar. Razen če misliš, da queen of hell potrebuje odvetnika? Res se mi ne da ubadati s tabo, saj se ne mislim spustiti na tvoj nivo. Ker sem pač tako visoko mentalno razvita ne vidim smisla v razlaganju šovinistom zakaj smo tudi ženske vredne spoštovanja. 😉
Bod tih , sem še kar prave volje, sem imel s hudičem te dni posla. Najhuj je bilo, ker je dobila policijo na vrata. Ampak je odnehala, tudi za take obstaja zdravilo.
[/quote]
A policijo si ji poslal zaradi hčerke, ki ti jo je moral en drug narediti, ker si ti impotenten? Lej, saj nam je kristalno jasno, da je to, da prčkaš bivšo, edini način zate, da imaš odnos z živo žensko, ampak punca te bo odpikala, takoj ko te bo lahko, in to ne na lep način. Vidim, da se ti že zdaj izogiba, ampak žal nima pravice odločati. Ko bo stara 18, bo ona lahko spodbijala očetovstvo in te na cesti tudi pozdravila ne bo več. Mark my words.
Moraš biti zanimiv psihiatrični profil, da si pripravljen tudi plačevat 25 let preživnino tipu, ker ti je oplodil ženo, samo da imaš lahko še stike z njo (z ženo seveda).
Sin ti je pa verjetno že odmaglil?
Kaj misliš, da bo kakšen drug moški boljši?! Ta je vsaj oče tvojega otroka in si ne predstavljaš, kako bo naslednji gledal na TVOJEGA otroka. Že tukaj je tvoj sedanji boljša izbira, kot kdorkoli drugi.
Kar se tiče seksa, bodi srečna, da je samo 2 x na mesec. Si predstavljaš, da bi kar naprej po tebi plazil. Si ne znaš pomagati sama?!
verjemi, da ne boš nič prebrala. Ostani pri tem, vsaj veš, kaj imaš.
Forum je zaprt za komentiranje.