Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › oditi ali ne

oditi ali ne

Ga imaš v rada.? Želiš biti z njim v vezi.? To si najprej odgovori.
Ni mu do seksa, ne do pogovora, niti do druženja z otrokom pa se mlada sta…cudn je ta tvoj milo rečeno, vprašanje je če mu je sploh do tebe kot tebe, verjetno je samo navajen živeti z vama pri tebi doma.

Kot prvo nekateri komentarji so res zelo nesramni… Ce nimate kaj pametnega za povedat bodite tiho.. Zakaj se mora folk vedno samo zalit…. Ce tip noce sexsat je to za zensko zelo ponizujoce. Pocuti se nezeljeno in neljubljeno. Zato je v razmerjih pomembna komunikacija.. Tvoj bi ti moral povedat zakaj mu ni do sexsa do druzenja s tabo itd.. In ce ti pove se probaj potrudit da spremenis kar ga moti. Tudi ti mu povej kaj moti tebe in on naj to spremeni.. Fajn je vedt predn zapustis razmerje da si dala vse od sebe da ne bos potem kaj ozalovala. Ce nebo slo ga pusti. Partnerju moras biti prioriteta in v razmerju mora biti ljubezen in spoštovanje. Srecno!

Ga imaš v rada.? Želiš biti z njim v vezi.? To si najprej odgovori.
Ni mu do seksa, ne do pogovora, niti do druženja z otrokom pa se mlada sta…cudn je ta tvoj milo rečeno, vprašanje je če mu je sploh do tebe kot tebe, verjetno je samo navajen živeti z vama pri tebi doma.
[/quote]

Če mu ni pogovorov z njo, pač mu ni do ničesar kar se nje tiče pomeni da mu ni do nje žal.

Živjo..
Imeti dober partnerski odnos je zelo težko.. Na odnosu morata delati oba. Sam ne more nič narediti.. Imel sem izkušnji in veliko sem se pogovarjal o odnosih.. Ko se enkrat odločiš, da je konec je konec. Odvisno je od tebe gdaj bo ta konec.. Verjemi mi, niso vsi moški isti ali ženske.. Samo pravega moraš najti.. In ti bo vračal ljubezen..

Oprosti ampak js danasnjih zensk ne razumem.Sem imel podobno situacijo nasilja ni bilo,alkohola tud ne blo pa je kreganja ampak glede stvari ki so osnova njej enostavno to nisem mogu dopovedat pa malega otroka mela sedaj star 3 leta.Varanje sumim da je blo z njene strani ampkak v takem tempu kot sva ga mela sluzba, otrok vidla se zelo mal vse je blo povezano en z drugim.Hocem povedat to da ne znate nic potrpet pa se pogovorit vcasih so se zenske ble potrpezljive zdj je katastrofa za vsako kreganje bi sle plus seotroku travme povzrocijo z odhodom ker nima obeh starsev ob sebi.Zenske drage zivljenje ni pravljica ni sam vse lepo treba zivet ne pa iskat idealnega pa idealno zivljenje ker ga ni….

Takole. Ljudje, ki takoj rečejo, če kaj ne štima, da je treba oditi, nimajo pojma. Situacije so lahko veliko kompleksnejše, kot si lahko zamislijo.

Oprosti, ampak glede na to kako je zaposlen s službo in s tabo noče odnosov, se mi zdi čudno. Po vsej verjetnosti te vara.

Ampak glede na to, da ni prisotnega kakega nasilja ali kaj takega, poleg tega imata skupaj otroka, se mi zdi, da se tu še da kaj storiti. Seveda, če se izkaže, da ne bo šlo, seveda odidi.

Jaz bi na tvojem mestu (če ga še imaš rada) se potrudila in delala na sebi, ga spomnila zakaj sta prišla skupaj (skupaj kaj počnita kar nista že dolgo), preden pa začneta skupaj, najprej “porihtaj” sebe, poskrbi da boš izgledala fajn, počni kar že dolgo nisi in kar te veseli, kajti le če boš zadovoljna s sabo, boš lahko pozitivno energijo širila tudi okrog. Saj vemo, vsak si želi imeti doma ženo, ki je vesela in zadovoljna.

Da se malo “porihtaš” bo seveda trajalo, kakšen mesec, dva… (seveda bo prišel vmes tudi kak težek, zoprn dan, ampak poskusi iz slabega dne, narediti dobrega… in si reci, ne, en slab dan me ne bo naredil tečne, zoprne).

Verjemi, ko bo videl, da ti je fajn in da si vesela, bo tudi on počasi začel spreminjat svoje obnašanje in naenkrat bo več doma.

Držim pesti, da vama uspe 🙂

Najlažje je oditi… Po moje boljš, da se prej še enkrat spomneš zakaj sta sploh skup pristala. Pa se pogovorta, če je od tistga še kej ostal. Če pa čutiš, da že v štartu ni blo vse Ok pa najbrž tud nikol ne bo.

Spomnil te bom na pregovor: “Bodi ti tista prva sprememba na svetu, ki si jo želiš”!. Zdaj pa poskusi sama sebi nadalje odgovorit do konca. Se pravi, začni prvo delati malo na sebi in morda se okolica na tebe tudi odzove pozitivneje.
Skoz zveze, ki sem jih imel, pa sem ugotovil,da je najpomembnejša komunikacija. Drug drugemu se ne more videti v glavo, kaj bi kdo rad.
MAlo za dobro voljo autorice, mi je padla stara pesem na misel:)LP
https://www.youtube.com/watch?v=jhakR5_M2YA

Najpren si dejte te tri knjige prebrat Najina ljubezen ,ohraniva najino ljubezen in zdrav otrok ljubezen starsev….https://www.emka.si/wcsstore/MKCAS/img/product/zdravje-and-duhovnost/duhovnost-and-osebna-rast/162651/9789619017265_500.jpg

https://www.facebook.com/groups/284418758634464/?ref=share

Preberte si tudi use knjige od maje debevc jih ima ogromno in pa video posnetki na fb na yutubu nevem ce so…https://www.facebook.com/MajaDobravila

Pridi k men

Odgovor na objavo uporabnika
Auhftjte, 31.12.2020 ob 12:51

Sem mlada, imam službo, živimo pri mojih starših v mansardi. Imava majhnega otroka. Zadnjih par let nama ne gre. Ni sicer nasilja, alkoholizma, varanja, je pa vse druga. Njemu ni do seksa, do pogovora, nima časa za naju. Postal je tudi zadircen do mene, služba ga je čisto okupirala. Resnično razmišljam o koncu zveze. Sem mu že 100x rekla, da nisem srečna, da vidim, da tudi on ni. Ni mu do tega, da bi sam šel, očitno pa mu tudi ni do tega, da bi kaj popravil. Res sem nesrečna, pozna se mi na zdravju, na počutju. Ali ga naj pustim, dokler sem se mlada in imava samo enega otroka?

Kako že gre zaprisega? V dobrem in slabem? Očitno ima zelo stresno obdobje, vprašanje je, koliko si ti soodgovorna za situacijo. Iščita rešitev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close