Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od kdaj je Bolha plačljiva?????

Od kdaj je Bolha plačljiva?????

Zdajle hočem oddati oglas in je Bolha od mene zahtevala plačilo 1 evro. Kar sicer ni veliko, sem pa zaradi tega morala vpisati številko svojega eurocarda, če sem želela oglas oddati. To sem vseeno storila, ker delam uslugo nekomu, ki nima računalnika. Od kdaj to????

Piše v splošnih pogojih, da so ‘nekateri’ oglasi plačljivi in da je objavljen cenik, jaz pa na njihovi strani cenika ne najdem. Očitno sem slepa.

No, to je bilo vsekakor zadnjič.

PA si ti prepričana, da nisi označila kakšne posebnosti (npr. izpostavljen oglas) ? Pred minutko sem za hec poskusil dati nov oglas in je tako kot ponavadi, torej lahko določim, da želim brezplačen oglas. Še slikica : http://shrani.si/f/H/aj/31UMeP8U/bolha.gif

Si me zr*** da sem šel preverit in sploh nimaš prav ! Čisto brezplačno sem oddal (in potem brisal) oglas TEST – seveda malo poglej tam ko klikaš, ne sam leteti.

Itak da je zastonj!! Smo včeri oddali oglas.

Ja, v pogojih piše, da so ‘nekateri oglasi’ plačljivi. Za katere ste oddajali vi? Jaz za polje ‘gradbeni material’. In to me je razkurilo. Nikjer ne najdem, kateri oglasi so tisti, ki so plačljivi! Menda ne, kakor se spomnijo?

Pisalo je: za fiksno ceno 1 evro
za ceno po dogovoru 1 evro
podarim – brezplačno

In ekstra sem obkljukala oglas brez izpostave in dodatnih stroškov. Če bi kliknila to, bi plačala še dodatno. Oglasa nisem mogla oddati, brez da bi plačala!

Če še meni poveš številko Eurocarda, bom preverila, kaj se dogaja…

Hec, seveda. Ni pa hec to, da bi na tvojem mestu zdajle, takoj naredila vsaj začasno blokado kartice.

Zanimivo, imaš prav. Sem zdej šel preveriti in je res na gradbenem materialu 1€ za navaden oglas. Čudno, doslej na to še nisem naletel, je pa res, da nikoli nisem prodajal kaj gradbeniškega (vedno elektronika, enkrat tudi avto oprema).

Očitno je čas zrel za nov portal z malimi oglasi.

Zakaj, če piše, da so nekateri oglasi plačljivi? Dostop je bil prek njihove spletne strani. Mene samo zanima, po kakšnem ključu.

Jaz sem poskušala oddati oglas v rubriki KMETIJSTVO pa je bil tudi plačljiv, medtem ko sem oddalo oglas v rubrikah: Avto, Otroška oprema, Video-Audio, Gsm, Dom,….pa so bili vsi zastonj!!!!

Pa vem da nisem nič narobe obkljukala pri rubriki Kmetijstvo!!!

No, dve področji sta torej že plačljivi: Gradbeni material in Kmetijstvo.

Priznam, da sem na hitrico pogledala navodila in kako prodajati in še nekaj drugih splošnih rubrik, in nikjer ne piše, da je treba oddajo določenih oglasov plačati. Piše samo, da po registraciji lahko oddam poljubno število oglasov in že začnem prodajati! Če to ni zavajanje…

Salomon je ukinil žetone, Bolha pa uvaja plačevanje objavljenih oglasov? Upa, da se bo tako povečalo število uporabnikov?

Priznam, da si tudi kakšnega velikega uspeha od prodaje ne obetam. Pri oblačilih je zadeva postavljena na glavo, ker je tri četrt oglasov od quelle in se rabljena oblačila čisto izgubijo. Pa še niso dobili dovolj?

Oblačil, skratka, prek Bolhe nisem prodala, prek med over net pa takoj.
Namesto da bi Bolha delala v smeri, da bi bila čedalje bolj uporabniku prijazna, je čedalje manj.

Mogoče so ugotovili, da njihov sistem zlorabljajo trgovci, pa bi radi vsaj imeli kaj od tega…

Mogoče so ugotovili, da njihov sistem zlorabljajo trgovci, pa bi radi vsaj imeli kaj od tega…[/quote]

Mislim, da morajo trgovci kar pošteno plačat za oglaševanje na Bolhi. Tisti drobiž, ki ga jaz prodajam, pa ni vredno, da plačujem za oglas. Ker itak najverjetneje ne bo šlo v prodajo.

tut js sm imela oglas na bolhi pod temo računalništvo-tistega brezplačnega in so ga dali kr nekam!!!!!tko da sm ga še sama komi najdla

jaz mislim da bo bolha s takim agresivnim načinom izgubila ogromno uporabnikov. kar se tiče novih izdelkov mislim, da jo ceneje.si pošteno prekaša.
da ne govorim o izpostavljenih oglasih. najprej ponudijo izpostavljen oglas za cel mesec po 4.50€ da se ljudje navadijo, potem spemenijo za isto ceno oglas samo za 1 teden in zadnja pogruntavščina… izspostavljen oglas za 1 teden.. 18€. pa kaj so zmešani. to je spet mega trgovcem v prid.
mislim da je čas da se postavi kakšen nov portal ki bo namenjen samo malim oglasom in ne trgovinam.

Jaz sem danes poskušala oddati oglas v kategoriji Darila, pa bi brez dodatkov (samo za objavo) morala plačati €5!!! A so nori?!?!

haha 5 €…to je pa že noro. nebi reko ko bi bla kaka članarina 5€ za eno leto. tak je pa 5 € za en oglas. js predlagam BOJKOT.

tudi rubrika mobilni telefoni je plačljiva, skratka vse kar ima zvezdico ob izbiri rubrike. če že hoče biti plačljivo je bolj smiselna ebay tehnika – brezplačno do x oglasov in vsi nadaljnji plačljivi. nč salomon vabi 🙂

Tam na tej Bolhi z opcijo Moj butik je potrebno “renoviranje”. Enkrat je bilo dovolj zame. In če se to neha, bom dala tudi mir, tudi glede vaših t.i. težav oglaševanja. Če ne bo treba pa kako drugače za vas pristopiti.

Sicer je pa to bran forum in naj si pač ostali preberejo, verjetno tudi organi.

Pa dobr no..to se je ena spomnila napisat leta 2008…jaoo katastrofa od foruma…nic aktualnega…same stare budalastine..

Ste pa zgodnji. To je sigurno že par let. Vsaj za gradbeni material vem.

Pa dobr no..to se je ena spomnila napisat leta 2008…jaoo katastrofa od foruma…nic aktualnega…same stare budalastine..[/quote]

Zato renoviranje, tudi poslovanja nekaterih. V današnjih časih, ker ste nekatere nepozorne in menite, da lahko vse nategnete. Bodo pač organi, kaj me briga, če misliš tudi ti, da boš koga lahko nategovala kar tako.
Zato ne opletaj preveč. Ker je to še bolj aktualno.

To je pa Avstrija….

PA si ti prepričana, da nisi označila kakšne posebnosti (npr. izpostavljen oglas) ? Pred minutko sem za hec poskusil dati nov oglas in je tako kot ponavadi, torej lahko določim, da želim brezplačen oglas. Še slikica : http://shrani.si/f/H/aj/31UMeP8U/bolha.gif%5B/quote%5D
žal ima prav… tudi mene je zadnjič šokiralo, kosem hotela oddati oglas za prodajo za pametni mobilni tel. – ti oglasi so vsi plačljivi … vsi novbene posebne ekstra želje… za en teden oglasa plačaš mislimd a0,5 centov za en mesec mislim,da okoli eura in pol…
jaz ga nisem oddala…
se mi zdi bedasto res – ne vem zakaj so to naredili – je pa tako kolikor sem uspela zaslediti – da so kategorije, ki so označene z zvezdico – tiste so plačljive… po nove, očitno … mene to moti in sem raje šla oddat oglas drugam…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close