Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Od doma k partnerju?

Od doma k partnerju?

Marko, to drži. Ampak samovšečnost nas ne pripelje daleč:). In ni ti potrebno čisto vse izkusiti, odkriti ponovno toplo vodo…včasih nas izkušnja drugega predrami.

Oprosti, ampak to je pač neumno razmišljanje vsaj v tej situaciji, saj je nekdo podobno izkušnjo doživel pozitivno, drugemu se pa ni izšla. Katero boš vzela?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Oprosti, ampak to je pač neumno razmišljanje vsaj v tej situaciji, saj je nekdo podobno izkušnjo doživel pozitivno, drugemu se pa ni izšla. Katero boš vzela?[/quote]

Vzela bi na znanje, naredila najbrž po svoje. Gre se za poslušanje, slišanje drugih zgodb, s katerimi se seveda ne poistovetiš. Samo za trenutek se vživiš v podobno zgodbo, vklopiš svoje centre za čustva in razmišljaš:).

Ja, Goldfish.

Zmedena samica, zakaj pišeš starši, če očeta sploh nisem nikjer omenila?

Meni nenavadno, ker izhajam iz sebe, priznati moram, da je v tvojem primeru zanimivo, da šele pri 35-ih razmišljaš, da bi šla na svoje, že iz navedenih razlogov, kakšno stanje je s starši bi jaz spokala čimprej stran. Zakaj pa tabu tema – a te je štorklja prinesla; a to da imaš nekoga rada, tudi na intimen način, je greh ali nekaj kar je potrebno skrivati ali zanikati….in to celo pred lastnimi starši, čudno, čudno se to bere vse skupaj, kot da nekaj oreng ne štima.[/quote]

Tudi ti pišeš v množini :).

Jp, tega te je strah. In bojiš se, da starci spravijo v dvom, namesto da bi ti stali ob strani. In najoblj se bojiš, da bi se izkazalo, da so imeli prav. V tem primeru je res boljše, da greš na svoje, pomembno pa je da svojemu fantu vse te občutke poveš, da te bo razumel.[/quote]

Marko, imaš mogoče ekskluzivno pravico do uporabe MONa? Preveri koliko tem ti napišeš, zakaj misliš, da drugi tudi ne bi smeli tu gor pisat?

Glej, če tebi paše seksat pod streho tvojih staršev je to tvoja stvar. Zakaj pa meni to na paše je pa moja stvar. Prav?

Poznam podoben primer kot ga ti opisuješ. Pa je vse prej kot zgodba o uspehu. Ona gara doma, skrbi za otroke (zdaj jih je že 5) in objokuje samski stan. Zgleda pa vse idilično. Od doma direkt k njemu, par otrok in to je to.

Saj ne mislim tega. Kdo pa ne sme pisat, se ti je kdo javil? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Iz vsega napisanega sklepam, da so te starši zelo učinkovito privezali nase in če ne boš teh spon pretrgala, boš pri 60-tih isto spraševala.

Boom, zakaj pišeš v množini? Z očetom nimam nobenih stikov.

zakaj iščeš dlako v jajcu, samo reče se pač starši, tudi sama sem napisala da sem šla od staršev, čeprav očeta nimam.

No, kdorkoli že. Lahko tudi samo mama in/ali babica, morda celo ob podpori morebitnih bratov in/ali sester.

Nisi čudna zaradi tega, pač pa, ker ko si bila samska, nisi imela želje sama živet oz. te tvoja žlahta ni motila – a takrat pa nisi rabila zasebnosti? Namreč, če bi ti jo starši dali, ne bi imela težav tipa pripeljat k sebi.

te razumem, če je to tvoja prva resna veza, da te je preveč strah, kako se boš znašla sama, rabiš več sigurnosti, samo enkrat bo pa treba skočit. Jaz vem, da ni šans, da bi živela doma do 35.leta. Življenje si čisto po svoje urediš oz. v tvojem primeru prilagodiš familiji.

Ker si na začetku teme omenila, da še živiš doma (zato predpostavljam, da s starši in nima veze če z obema ali z enim ali z obema zraven pa še s kakšno mačeho ali očimom) pa ker si na koncu odprte teme postavila vprašanje, kdaj smo se odselili od staršev. Še vedno trdim, da je nenavadno, da si šele zdaj želiš stran od “doma”, a prej pa te to ni zanimalo, da bi bila zase..ali pa se morebiti bojiš svoje mame, da bi spoznala da si tudi ti le “grešno” (bitje kakor vsak človek)?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Točno tako. Komaj čaka da se lahko pizdi. Nisem dostikrat tega rekla/napisala v življenju, ampak ženska, premalo si poje.bana. Kol iz riti pa bo.

nasvidenje

Imam vis, da je dobršen del Slovenk odšel na “svoje” tako, da so se pricofuknile tašči pod streho.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close