Oče ne dovoli cepiti
Neko, 14.09.2021 ob 14:20
Blaaablaaa.
Itak dvomim da je res kar pravis… Ampak ce si ti izpostavla otroka, ga nosis na prodaj in mislis da je tako prav… A mora tudi ona?
Saj vem, da nima smisla odgovarjati in prepričevati prepričane.
Ampak vseeno: kar sem napisala, je res. Otrok je imel dolgotrajni kovid in ni mimogrede prebolel. Zdaj, ko se je začela šola, smo se odločili in jo še cepili.
Otroka izpostavljam odkar sem ga rodila. Na cepljenje gledam kot del življenja. Če se bo dolgoročno izkazalo, da ima posledice zaradi tega, se bom s tem ukvarjala takrat. Tako kot se ne ukvarjam s tem, če bo to da že celo življenje živimo v mestu, nanjo slabo vplivalo v starosti. Ali pa to, da bere stripe na stranišču. Ali pa, ko gre sama, peš v šolo dva kilometra daleč. To ti razlagam, ker upam, da se boš lahko vživela v te vsakdanje situacije in me razumela, zakaj sem se odločila za cepljenje svojega otroka. Ker se mi to ta trenutek zdi najboljše kar lahko naredim (v zvezi s covid19)
Klobasa, 14.09.2021 ob 14:38
hkošd, 14.09.2021 ob 14:25
starost582, 14.09.2021 ob 14:13
oprfgđa, 14.09.2021 ob 14:06
Tudi jaz ne dovolim cepljenja hčerke, ker mladi večinsko prebolijo covid kot prehlad. Zakaj torej?????????
Pa veš menda, da če je stara 15 let, sama odloča o tem?
Dokler sem jaz tista, ki jo bo negovala, če bo kaj narobe, se ne bo nič sama odločala. Lahko se pa ti javiš.
Lahko se na glavo postavljaš, pa je vseeno tako. Če se bo sama odločila, jo bodo cepili. Ti pa potem izvajaj teror dalje.
Ne rabim terorja, imam pametno punco. Teror se greš ti in tebi podobni.
Trajan, 14.09.2021 ob 12:25
Mushroom, 14.09.2021 ob 11:56
Oče ne dovoli hčerki, da bi se cepila. Jaz sem za, pravi, da je dovolj hitri test in da ji bo plačal. Jaz ji ne bom.
Oče je očitno izobražen o marksistih in njihovih prevarah in jih v sebi še čuti, medtem ko so vas tako nafilali z dopaminskimi izdelki da so vam spražli možgane.
Je desničar, janšist samo glede cepljenja je pa proti. Se ne pogovarjava veliko, nazadnje marca glede vpisa v srednjo šolo. Sem bila prepričana, da bo za. Zanimivo.
Lej tako je to, mladina se hodi cepit zato, da lahko okoli vandrajo (prvi moj sin ampak on je ze zdavnaj polnoleten, sam zase odloca) ampak preden se je cepil sem toliko casa sitnarila, da je sel vsaj na pregled in kri dat -,celo sliko. Ne ti men ni treba mulc, treba je.Cepis se zaradi zdravja in ne zaradi vandranja okoli. To me moti da kar vse po tekocem traku, daj saj na pregled pojdi pred ceplenjem.
Sem pa zadnjic pobulila , v bistvu mi ni cisto jasno. Tasca ima vec protiteles kot on, pa je lani prebolela.
fgkhošsa, 14.09.2021 ob 17:05
Ker kljub temu, da ima že 15 let in kakor praviš, bi se že lahko cepila, se še vedno ni.
Ali pa ravno zato le ni tako pametna, kot mama sanjajo? Če nima pojma, da od 15. leta dalje sama odloča o svojem zdravju in zato ne potrebuje mamice, pač ni ne pametna ne zrela. Po mamici pač?
Forum je zaprt za komentiranje.