Oče ne dovoli cepiti
Ne vem tocno kako gre hadis.. Pa tudi tocno za kaj je misljeno…
Nekako… V temu kar zenska rece ni “bereketa”
Pac verjetno je misljeno za stvari ki bi bile po njeno.
Ti lahko nastevam in nastevam primere…
Nema nista od toga. Ko zenska nastavlja svoje mnenje kaj bi bilo treba in kako bi bilo treba.
Moja teta je rekla zadnjic. Sta god planiram nic mi se ne izide kot planiram.
Isto… Nedolgo nazaj sva se peljala mislim da v btc… Pa ji recem da ustavi na bankomatu tam na celjski… Spotoma. Samo zavije z topniske… Pa mi pravi bos tam v savskem pri merkatorju… Recem ok… Prideva tja bankomat ne dela. Pa mi pravi bos nazaj grede, se bom pol ustavla na celjski… Kaj se je zgodilo? Pozabla sva.
Vidis ja hteo tamo. E nečes ni tamo, ni tamo. Pol sem sel cist en drug dan.
Vidis jaz hotel po svoje kot sem si zamislil. Nametne ti zenska kako pa kaj… Nebos ni po svoje ni po njeno ampak nekaj x.
Pa seeeee bi lahko nasteval.
Tako da. Ce je pripravljen placat. Ce mu ni da se cepi. Ne kompliciraj! Bos se skodo naredila. In seb in mozu in otroku.
??
Lej jih. ?
Da nisu same otrovane. Kva bote slozni… Nemir mu naredi!!!
Sem prav vceraj isto razmisljal kot je danes nekdo napisal. Ce sem jaz v drek stopil naj se on.
Mislim da je bolje da se zaenkrat ne. Ce se bo, je to to. Nimas vec kaj. Ce pa se ne, se še vedno lahko. Ne bo nic zamudila.
Pusti ove vjestice.
Pa sej ni cudno.
Mislim da zenska nima kaj na tak nacin… Moras!!! Policiju zovem!!! Na csd idem!!!
Lepo fino,mirno na diplomatski nacin z argumenti mu skusas predstavit zakaj mislis da mas prav in potem ce ga bo odvrnilo od tega ga bo ce ne pa ne.
Se ne da vsega napisat…
Ampak Vidis kako je use urejeno. Isto toliko pravic in dolznosti imate kot moski. Ampak on je za eno stopnjo “vec” ker skrbi zate in te financira… Pac ja nekako zgubis “stav”… Ja. Samo a ni najboljse da zena podpre moza pa tudi ce se ne strinjata?
Ma kakve slovenke… Pa halo.
Forum je zaprt za komentiranje.