Oče mi ne dovoli zveze s Srbom
na2, 25.09.2021 ob 10:19
Če je muslimanske vere, ima tudi uradno lahko več oženjenih žen. Boš to lahko prenesla? Vzgojeno imajo, da so ženske podrejene, manjvredne in jih morajo v vsem ubogati.
Pri njih doma, so v zelo salbem materialnem stanju. Taki Srbi, Makedonci, Albanci,.. ponavadi znajo zelo lepo manipulirat s Slovenskimi mladenkami, da pridejo do ugodnega, bogataškega življenja. Ko dosežejo svoje,s poroko, pa ponavadi pokažejo svoj pravi karakter, ki vključuje nasilje, maltretiranje, diktaturo,..
Svetujem ti, da poslušaj očeta in zapusti tega Srba. Si mlada, ne si zagrenit življenja.
???
Srb musliman ?♀️?♀️?♀️
In ti mislis, da nekaj ves?! ?♀️?♀️??
tako je, 24.09.2021 ob 10:16
Good story, 24.09.2021 ob 09:16
Oce ze ve zakaj. Samo ti njega poslusaj in ti ne bo hudega v zivljenju.
Foter že ve kakšna golazen so , saj je bil najbrž v jugo vojski in jih je leto dni videl na delu, v glavnem če si pametna se drži Slovenca, če ne zaradi drugega vsaj na genetsko čistost svojega rodu, mi na to zelo pazimo, žena je nemške krvi, mi pa smo staroselci mešani s tirolsko krvjo.
Kot rečeno pazi na genetsko čistost, ne osvinjaj si debla s turškimi geni.
Od kdaj so Slovenci nemškega porekla? No delno je mogoče malo res, ker tudi po očetovi strani nekateri 200 let stari priimki zvenijo nemško ampak to je bolj posledica da je Slovenija spadala v nemško govoreči predel ampak če si se ti z Nemko poročil potem težko rečeš da “pazite” na svojo krvno Slovensko linijo, ker Nemec ni isto kot Slovenec… Vsaj naj ne bi bil. Smo si pa kulturno, ideološko in versko bili blizu, vendar tudi Hrvati in Srbi imajo krščansko vero. Veliko Slovencev ob meji se je tako z leti pohrvatilo in se danes štejejo za Hrvate.
Če se starši ne strinjajo, potem je bolje, da si najdeš Slovenca kot da živiš v nesrečni zvezi. Saj če smo čisto pošteni, sedaj ni več skupne države in ne samo Srbija, tudi Hrvaška, Bosna in Makedonija so danes svoje države s svojimi specifikami. So pa te države še vedno bližje slovenski kulturi kot ti ki bi jih SD uvažal iz Afrike in Azije. Ti ljudje imajo pa popolnoma svoje običaje, navade in svojo vero. Ko se poročijo, rabi mož eno pričo, za ženske pa imajo ob poroki dve priči in čisto druge navade in hirearhijo. Te današnje Slovenke, ki velikokrat nosijo hlače v družini in so možje velikokrat le copate, na dolgi rok to ne deluje…
@tako je
ti zveniš kot nacionalist. ker to da bi vsi Hrvati, Srbi ali Bosanci imeli Turške gene tudi to ne drži. Bošnjaki že, pa še oni ne vsi in so ene linije le poturčeni Slovani, za Hrvate in Srbe je pa to bolj redkost kot pravilo. Če bi ta trditev držala, potem bi to tudi za Slovenijo lahko rekli, da imajo turške geni naši 200 let stari potomci, ker tudi v Sloveniji so bili Turški vpadi, še do Dunaja so prišli v 19. stoletju. @tako je zveni kot nek naci(onali)st, ki nima pojma o zgodovini. Za časa Avstroogrske je 80% prebivalcev danes Avstrijske koroške govorilo slovensko, pa so priimki tudi zveneli nemško, pa so bili Slovenci. Kasneje so glasovali za Avstrijo zaradi boljše politične propagande. Toliko o tvoji teoriji…
Slovenski domoljub, 25.09.2021 ob 09:49
Fotr ima popolnoma prav. Takoj pusti Srba, ker to nujno vodi v nesrečo. Hkrati pa s tem sramotiš slovenski narod!
Za ‘domoljupa’ delaš čisto premalo slovničnih napak – uči se od zgoraj pišočega cvetobera čistokrvnih Slovencev, kako piše človek, ki je direktni potomec kralja Sama in celjskih grofov.
Pa kasni turci? Vi ste turci.
Eto… Kaj poje lepa brena?
Oči su mi more jadransko. Torej kaksne barve? Rjave?
Kose su mi klasje panonsko. Kaksne barve je klasje?
Pa slovani imajo modre oci. Od kje imate vsi vi rjave? To je temen pigment. Od kje vam temen pigment? Dze su vam plave okice? Nimate potez slovanske rase.
Ein Mädchen aus Tirol, 26.09.2021 ob 00:03
Imaš čisto prav – ko sem ugotovila, kako sem se zatipala, sem šla po kolenih do Brezja prosit odpuščanja. Zdaj se počasi vračam domov s strganimi najlonkami in sem se za hipec ustavila, da se ti opravičim.
Fej, ti zlodja, ‘zatipkala’, ne ‘zatipala’.
Forum je zaprt za komentiranje.