Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oče mi ne dovoli zveze s Srbom

Oče mi ne dovoli zveze s Srbom

Stara sem 18 let in že pol leta sem v zvezi s fantom, pred kratkim pa sem ga pripeljala domov. Oče ga ne odobrava, samo zaradi tega, ker ni Slovenec. Je Srb, ki že dolgo živi v Sloveniji, govori tekoče slovensko, tako, da človek sploh ne bi pomislil, da ni Slovenec, če ga poslušaš. Ne vem, kaj naj storim??

Pač ga ne vodiš domov. Saj pa menda ne boš fotra spraševala s kom smeš seksat? Tvoj fant, tvoja odločitev. Če pa ga foter ne mara, ga ne vodi domov.

Itak pa ne vem od kje navada, da je treba vse fante/punce domov privleči. Res ni treba staršem privleči vsakega novega fanta kazat. Jih bo še veliko.

Na koncu dneva ti nima foter kej govoriti s kom boš in s kom ne.

Ne vozi ga pa domov, kot ti je bilo že rečeno. Spoštuj njegovo željo, od njega pa zahtevaj, da spoštuje tvojo. Kompromis.

Če še ni prebutal fotra, ni pravi Srbin. Srbi so bojevniki. Tvoj je očitno samo ena mevža, ki se dela čefu.rja.

Oce ze ve zakaj. Samo ti njega poslusaj in ti ne bo hudega v zivljenju.

Najprej naredi šolo, potem razmišljaj o moških.

Odgovor na objavo uporabnika
Good story, 24.09.2021 ob 09:16

Oce ze ve zakaj. Samo ti njega poslusaj in ti ne bo hudega v zivljenju.

Foter že ve kakšna golazen so , saj je bil najbrž v jugo vojski in jih je leto dni videl na delu, v glavnem če si pametna se drži Slovenca, če ne zaradi drugega vsaj na genetsko čistost svojega rodu, mi na to zelo pazimo, žena je nemške krvi, mi pa smo staroselci mešani s tirolsko krvjo.

Kot rečeno pazi na genetsko čistost, ne osvinjaj si debla s turškimi geni.

Ne razumem, zakaj se na podlagi njegove narodnosti sklepa,  da je nasilen?

Srbi so v bistvi dovolili turkom, da pedenajo njihove žene.  Srbi bojevniki…hahaha

Se ga ne boš znebila, Srbi so zelo posesivni in ljubosumni.

tako je, 24.09.2021 ob 10:16

Foter že ve kakšna golazen so , saj je bil najbrž v jugo vojski in jih je leto dni videl na delu, v glavnem če si pametna se drži Slovenca, če ne zaradi drugega vsaj na genetsko čistost svojega rodu, mi na to zelo pazimo, žena je nemške krvi, mi pa smo staroselci mešani s tirolsko krvjo.

Kot rečeno pazi na genetsko čistost, ne osvinjaj si debla s turškimi geni.

Vidi se ja. Že po očeh. Eeee moj ti… A se vidijo plasti z prostim ocesom?

xxx983, 24.09.2021 ob 10:24

Srbi so v bistvi dovolili turkom, da pedenajo njihove žene.  Srbi bojevniki…hahaha

Pacient ti locis posilstvo od sporazumnega seksa.?

Jutri se lahko tebi zgodi, bos se pameten o tem kako si dovolil…

Daj poslovenjeno govedo daj prenehaj uporabljati prekleto besedo Srbi a je to jasno?

Hjaa ko te bo pa pregarbal bo imel pa ocka prav kajne.. bos pa h njemu letela v tolazbo, oci oci moj srbjanc me je pa pretepu, sm vsa plava? ce te pa ne bo pretepel te bo pa na stara leta varal. Pa obvezno cimprej otroka, da se bo lahko se mlad pa lep naokrog gonil..

zjasnite se, obupanke slovenske, da si tako na robu obupa da na koncu pristanes na zvezo z srbjancom.

SE 1x budalo?

Srbski moški bi morali bi biti s Srbkinjami in samo Srbkinjami, zato sem na strani tvojega očeta. O tem ni dvoma. te Srbska skupnost v Sloveniji bo izginila po neumnosti Srbov ki se mešajo s Slovenkami in ostalimi, medtem ko je izredno malo Srbkinj s Slovenci. Absolutno sem na strani Srbkinj in tvojega očeta. Tvoj oče dejansko dela korist za ohranitev lokalnega srbskega prebivalstva. Srbski moški so izdajalci lastnega naroda, medtem ko Srbkinje to niso.

Nemoj da legaš, bolje, da begaš!

Dolč pojdite in dol pazite na kri, da vam ne bodo spet bab Turki kavsali, kri onesnažena s tistim slabimi geni od dol se nikoli več ne očisti.

rezka229, 24.09.2021 ob 08:56

Stara sem 18 let in že pol leta sem v zvezi s fantom, pred kratkim pa sem ga pripeljala domov. Oče ga ne odobrava, samo zaradi tega, ker ni Slovenec. Je Srb, ki že dolgo živi v Sloveniji, govori tekoče slovensko, tako, da človek sploh ne bi pomislil, da ni Slovenec, če ga poslušaš. Ne vem, kaj naj storim??

Rojen tukaj ali dol?

Odrascal tukaj ali dol?

Kaj delajo njegovi starsi?

So iz vasi ali mesta tam dol?

In potem seveda tudi tvoji, ste iz vasi ali mesta in kaj delata tvoja starsa ter s cim se ti ukvarjas se poleg sole?

Mescani so mescani pivsod in dva mescana razlicnih narodnosti imata vec skupnega kot vascan in mescan iste drzave in narodnosti, jasno seveda tudi dva vascana iz dveh razlicnih drzav imata vec skupnega kot vascan in mescan v isti drzavi.

Druga stvar, izobrazba, sluzba in razgledanost starsev, to ima velik vpliv na otroke.

Tretje je mama. Je ta sina vzgajala ali razvajala?

(to nima veze z narodnostjo!)

Cetrto, poglej njegovega oceta, bos videla sina cez 20 let.

koliko dolgo, 24.09.2021 ob 13:36

Rojen tukaj ali dol?

Odrascal tukaj ali dol?

Kaj delajo njegovi starsi?

So iz vasi ali mesta tam dol?

In potem seveda tudi tvoji, ste iz vasi ali mesta in kaj delata tvoja starsa ter s cim se ti ukvarjas se poleg sole?

Mescani so mescani pivsod in dva mescana razlicnih narodnosti imata vec skupnega kot vascan in mescan iste drzave in narodnosti, jasno seveda tudi dva vascana iz dveh razlicnih drzav imata vec skupnega kot vascan in mescan v isti drzavi.

Druga stvar, izobrazba, sluzba in razgledanost starsev, to ima velik vpliv na otroke.

Tretje je mama. Je ta sina vzgajala ali razvajala?

(to nima veze z narodnostjo!)

Cetrto, poglej njegovega oceta, bos videla sina cez 20 let.

Rojen je dol,

odraščal je delno dol, delno tukaj

Njegova mama dela v proizvodnji, oče nič (nekaj fuša doma na črno)

Iz vasi

Mi smo iz naselja, moja starša oba delata v manjšem podjetju, v pisarni

Na mamo se mi ne zdi pretirano navezan. Očeta žal redko vidim zato ga nisem še imela možnosti dodobra spoznati.

oče ima prav. Meni je dedek vedno govoril – vse lahko vzameš samo ne srba in makedonca. Za to obstaja razlog, kakšen je, boš sama ugotovila, če boš vztrajala v zvezi.

rezka159, 24.09.2021 ob 13:50

Rojen je dol,

odraščal je delno dol, delno tukaj

Njegova mama dela v proizvodnji, oče nič (nekaj fuša doma na črno)

Iz vasi

Mi smo iz naselja, moja starša oba delata v manjšem podjetju, v pisarni

Na mamo se mi ne zdi pretirano navezan. Očeta žal redko vidim zato ga nisem še imela možnosti dodobra spoznati.

Zanimiva druzina, mama delavka, oce jebiveter, pa se na vasi zivijo…

Cudno.

Obicajno prisleki zivijo v mestih, kjer je vec opcij za delo in bivanje, ne pa po vaseh.

Torej, ce je odrascal v Sloveniji na vasi, je moral prevzeti kar nekaj slovenskih navad, ker stikov s svojimi niti ni imel.

V resnici se tvoj fotr boji, da ti bo tale tvoj naštepal tri otroke, potem pa prekmalu umrl od kapi, ko se bo prenajedal svinjine in boš za vse ostala sama. Drugače nimam nič proti Srbom.

Fotr ima popolnoma prav. Takoj pusti Srba, ker to nujno vodi v nesrečo. Hkrati pa s tem sramotiš slovenski narod!

Če je muslimanske vere, ima tudi uradno lahko več oženjenih žen. Boš to lahko prenesla? Vzgojeno imajo, da so ženske podrejene, manjvredne in jih morajo v vsem ubogati.

Pri njih doma, so v zelo salbem materialnem stanju. Taki Srbi, Makedonci, Albanci,.. ponavadi znajo zelo lepo manipulirat s Slovenskimi mladenkami, da pridejo do ugodnega, bogataškega življenja. Ko dosežejo svoje,s poroko,  pa ponavadi pokažejo svoj pravi karakter, ki vključuje nasilje, maltretiranje, diktaturo,..

Svetujem ti, da poslušaj očeta in zapusti tega Srba. Si mlada, ne si zagrenit življenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close