Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obrezan ali neobrezan?

Obrezan ali neobrezan?

jst mam neobrezan pa je čist cool !

ti nič ne pomaga, če je pa mekani 🙂
ćććććććććććććć

ti nič ne pomaga, če je pa mekani 🙂
ćććććććććććććć[/quote]

ha ha ha…al se zaj……

da vas ni sram da se to tukaj pogovarjate.

Hei. Jaz mam neobrezanga, sam pa zgleda kot obrezan:) prvo sm se ustrašu, da so me kot majhnega že operirali. Pa so mi doma rekli, da me niso. Zdi se mi, da je to precej boljše kot obrezan. Nimam nobenih problemov s kožo in tudi odstranili mi je niso. Kar pomeni, da je seks še vedno tako dober:D , ker mi skupaj s kožo niso odstranili živčnih končičev. Na koncu pa sem lahko še bolj vzdržljiv, ker glava ni tako občutljiva.

am a mejbi kdo ve kolk moških v % ma obrezanega ker nikjer ne najdem… drgac se mi pa bl dopade neobrezan

Sam imam obrezanega-verski razlogi. Sprva sem mislil, da se bo zdel ženskam čudaški in sem bil precej negotov pred prvim spolnim odnosom,predvsem zato, ker sem bil edini med vrstniki z obrezanim. Izkušnje pa so govorile drugo zgodbo-vsaka do sedaj ga je pohvalila, predvsem dejstvo, da je obrezan. Tudi moderne medicinske raziskave zaradi takšnih in drugačnih razlogov podpirajo obrezovanje(predvsem higienskih). Sam poznam kolega, ki je moral na obrezovanje zaradi zdravstvenih razlogov. Priznam pa, ga zdaj pri 24tih zagotovo ne bi nesel kirurgu pod nož,če ga ne bi imel obrezanega že od malih nog. Sem pa hvaležen staršem, da so to storili, ko sem bil še limo.

Seveda, tvoji starši so bolj pametni kot narava in so zato zdravega otroka nesli pod nož. Bruh starši, ki to počno. Namreč vsak poseg lahko pomeni komplikacijo.

Sigurno je, da narava ve, kaj je naredila in kaj dela.

kakšni higienski razlogi, jao :))) kožico čez potegneš in ga umiješ pa je. a rit si boste tudi skupaj zašili, ker jo je “vmes” težko umivat? :)))

definitivno nočem obrezanega… po 35-em letu ti moški samo “drgnejo” dve uri, da jim sploh pride in ni primerjave s čutnim eksplozivnim seksom s penisom, ki še ima kožico. sploh je pa super občutek, ko ga ima noter in lepo drsi zaradi tega. verjamem pa da je obrezan prednost za pubertetnike, ki jim drugače pride po treh sekundah…

Če lahko izbiram med obrezanim in neobrezanim, bom izbrala….
…ta trdga.
Dol mi visi (pun intended) …. fantje so itak čist preveč obsedeni
s svojim priveskom….pa taki pa onaki… kere dileme… 🙂

morda vsaj toliko kot so ženske s svojimi joški :-)))

hehe , na podlagi kolikšne številčnosti statističnih vzorcev lahko postaviš tako natančno dodelan mejnik 35? 😀 Kakšnih 50 moških je že bilo potebno, a ne? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj vedno pišeš “če bi”, ne pa bom danes ali pa jutri? 🙂

v bistvu je povezano s splošnim upadom hormonov pri moških s starostjo in splošno nezmožnostjo seksa (kazalink česar so enormne količine prodanih stimulansov) ter dejstvom, da so obrezani penisi relativno neobčutljivi, osebno pa sklepam, ker sem imela enega (mlajšega od 35) in mi ni bil všeč. a hočeš reč da se motim, ker si imel ti mlahavega že pri 22-ih? kar brez skrbi, večina je vseeno boljša od tebe. pa o statistiki se tud ne trudi preveč razmišlat, da se ti slama ne užge.

v bistvu je povezano s splošnim upadom hormonov pri moških s starostjo in splošno nezmožnostjo seksa (kazalink česar so enormne količine prodanih stimulansov) ter dejstvom, da so obrezani penisi relativno neobčutljivi, osebno pa sklepam, ker sem imela enega (mlajšega od 35) in mi ni bil všeč. a hočeš reč da se motim, ker si imel ti mlahavega že pri 22-ih? kar brez skrbi, večina je vseeno boljša od tebe. pa o statistiki se tud ne trudi preveč razmišlat, da se ti slama ne užge.[/quote]

Gospodična Statistika, biologija nikoli ni bila matematika, da bi lahko nekdo definiral točno letnico; če že, potem v daljših časovnih razponih oz. intervalih, kjer bi recimo zajel večino. 😉

Tako da predvidevam, da govoriš le iz svojih osebnih izkušenj z moškimi. Spala si recimo s petimi 35-letniki, štirimi 34-letniki, šestimi 36-letniki. In na podlagi osebnih izkušenj si prišla do zaključka s potegom magične meje, da so 35-letniki in 36-letniki čisto drugačni od 34-letnikov. :)))

točno zato jaz ne bi izbrala obrezanega – ker se imam namen postarat z enim moškim in se izogibam takim, ki bodo potencialno imeli mlahavega, torej, nešportnikom, kadilcem, (bolezensko) debelim, obrezanim, depresivnim…

točno zato jaz ne bi izbrala obrezanega – ker se imam namen postarat z enim moškim in se izogibam takim, ki bodo potencialno imeli mlahavega, torej, nešportnikom, kadilcem, (bolezensko) debelim, obrezanim, depresivnim…[/quote]

Glavno da preizkusita vse, dolžin, debelin, barv, starosti – dokler je še železje vroče. :)))

saj smo že ugotovili, da ti razmišljanje ne gre.
zakaj se ne držiš raje tem o dr.kanju in “kako najt punco, ker ne znam” tem, da boš vsaj enkrat približno vedel o čem pišeš?

ne boš verjel, ampak skeli in še marsikateri pametni ženski ni treba seksat z vsakim be.bcem, da bi ugotovile, da je be.bec. da ti pomagamo – točno to je tudi razlog, da ga nikoli ne moreš namočit.

ne boš verjel, ampak skeli in še marsikateri pametni ženski ni treba seksat z vsakim be.bcem, da bi ugotovile, da je be.bec. da ti pomagamo – točno to je tudi razlog, da ga nikoli ne moreš namočit.[/quote]

No, takšna je moja. :)))
Gospodična, kaj to za ene sočne izraze uporabljate, je to bogato besedno izrazoslovje produkt vaše življenjske izkušenosti in modrosti na področju ljubezni, ki ste jo tekom življenja nabirali s številčnimi “bebci”, kakor ste jih sami poimenovali? 😉

ooop, POZOR, ENA ŽENSKA je lajkala matjažkotov post na fejsbuku.

kdaj se bosta pa poročila?

ooop, POZOR, ENA ŽENSKA je lajkala matjažkotov post na fejsbuku.

kdaj se bosta pa poročila?[/quote]

Gospodična, pri vas verjetno ni strahu, da bi do poroke prišlo? 🙂
Moški že vedo, zakaj, kajne, pa pravite, da so sami “bebčeki”.
Očitno že niso tako neumni, da ocenijo, kakšen je “dober material”. ;))

ne bi vedela, ne spadam v vaš klub bolnikov, ki razmišljate o resni zvezi vsakič ko vas ena lepo pogleda. kar se mene tiče je za poroko potrebnega kaj več kot 2 ali pa 3 leta lepega razmerja.

oh – sori – mogoče pa ni punca in si govoril o svoji desni roki? my bad… sej ima več smisla, ja :))))))

Če bi res bili moški bebčeki in ti zadovoljna z njimi ter sposobna za sobivanje, potem bi verjetno tudi ti bila poročena. Ampak tvoj spekter moških 40+ (samski in ‘malo manj samski’ – beri poročeni) točno vedo, kaj hočejo, kaj jim lahko ponudiš in kako dolgo želijo te specifične storitve, ker kot dober sogovornik ali intelektualni izziv moškemu glede na obnašanje, jim kaj drugega kot le “eno stvar” verjetno ne moreš ponuditi… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close