Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obrezan ali neobrezan?

Obrezan ali neobrezan?

Kakšen penis imate dekleta raje?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sploh ni fora v tem al je obrezan al ne..važna je tehnika in kako se moški obnaša v postelji. Imela sem že obrezanega tudi, pa ni razlike, edino vizuelno je:)

LP- Jessica

razen po slikah v živo en vem kako zgleda obrezan tako da mam prakso sam iz neobrezanih samo tuki alhko rečm da je d best za obrezane pa nič ne morm rečt

Se strinjam z Jessico. To al je obrezan al ne za žensko ni bistvenega pomena, važno je a ga tip zna uporabljat tko kot je treba al ne.

V sami akciji ni razlike.

So mi pa obrezani veliko lepsi 🙂 pa mislim, da so tudi pri higieni v prednosti (v mislih imam lazje ciscenje LOL) 🙂

hmmm, meni je bil bolj všeč obrezan 🙂

Meni pa je bolj vsec neobrezan. Obrezanga tezko drkas,ni mi bil dober filing.

🙂

tezko drkas?? 😀

kako to mislis?

Nima kožce pa morš kr na suh neki drgnit… :DDD

Lepsi obrezen, drugace pa vseeno.

Zakaj bi pa na suho drgnila?

Obrezani so mi veliko prijetnejši.

🙂

Zakaj pa sploh pride do tega, da nekoga obrežejo?

Načeloma obrežejo v otoštvu tiste, ki imajo preozko kožico.

Muslimani in židje so pa obrezani iz verskega razloga.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ce imas suha usta ja 😉

sicer pa v skrajni sili se da tudi lubrikant uporabit 😉

Lahko je iz zdravstvenih razlogov ali pa verskih.

Zdravstveni pomenijo ali da je kozica preozka, ali jo je prevec ali je zarasla 🙂 verjetno je se kaj

verski pa ne vem tocno kaj pomeni ampak vem, da to delajo v islamski veri.

tudi meni je veliko bolj pomembno pri penisu da je trd takrat ko je treba in kolkorkol cajta je treba :)) ampak ok, če že morm rečt, so mi na pogled lepši obrezani. lepše je, če se skoz vidi mal glavice, kot tista koža, ki pri kakšnih kar mal preveč visi čez…

aja pa ne vem zakaj bi bil pri obrezanih problem z drkanjem, sej niso popolnoma brez viška kožice :))

Ni se mi še zgodilo, da bi imela suha usta, saj je v njej vedno slina!

In samo drkanje brez fafanja?(no ja, če vam ali mu tako paše, tudi prav)

Pac niso mi vsec obrezani. Velik leps se mi je igrat z neobrezanim kot pa z obrezanim. Vseeno je bolj gladko in prijetnejse na otip.

Aja,da ne bo pomote…naceloma mi je res vseen, samo ce sem ze bolj natanca,so mi neobrezani boljsi.

Jst sem pa sam od svojga probala k ma neobrezanga, tko da razlike ne poznam. Sam pravjo da je boljši neobrezan.

Meni je lepše, če je moški neobrezan. Je bolj naravno. Če je naredila narava tak penis, en razlog je.

In res, drkati obrezanega tipa je težje, ker ni tiste kožice, da bi jo povlekel čez glavico.

Jaz, odkar sem začela drkati tiče z obrezanimi, nisem nikoli imela probleme, ker nimajo tolk kože, bolj mi je bil problem drkati kurce(pardon na izrazu) ki so bili neobrezani, za moj okus čist preveč odvečne kože.

Moj okus pač

imela sem samo enega fanta, ki je imel obrezanega… hmm…. nepozabno .. res..

Za pogledat mi je obrezan ful boljši…… probala pa še nisem, verjetno tudi ne bom…..:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close