Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obrezan ali neobrezan?

Obrezan ali neobrezan?

Probala sem enega in drugega – defi je boljši obrezan!

Spider ni vprašal kateri je boljši pri seksu ,ampak kakšnega imamo raje- za videt verjetno. Meni je lepši obrezan.

ta trenutek – bilokakšen

se popravljam – vedno mi dol visi ne sam ta trenutek

Hm, jaz mislim, da so obrezani v taki manjšini, da niso omembe vredni… ali pa se motim?

Obrezan.

obrezan je definitivno lepši in boljši!

obrezan,

veliko raje ga fafam:) Nek boljši filing imam.

Večine se torej dopade obrezan…… Ma naši moški imajo pa večinoma neobrezane…….hahaha……. če bi bilo lih obratno, bi me babe trapaste že zdavnej svojim mošklim ustregle……hahaha

Morate si muslije piskat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

hahahaha pa ta tema izgleda kot izmenjava izkušenj prostitutk 🙂
sori no, ampak, kje pa vi najdete tolk obrezanih tipov???
nisem glih neka svetnica, ampak sem imela opravka samo z enim obrezanim tipa, kje za vraga jih vi najdete toliko????

aja drugač pa ni neke razlike

brrrrrrr….ne hvala….. Sej tko hudo pa ni….:))))

No, sej je v SLO kr nekaj moških obrezanih, denimot isti, ki so v mladih letih imeli probleme s kožico.

Pol pa še muslimani pa židi pa konec.

Jaz sem ga samo na sliki vidla……drugače pa nimam pojma….. :)))

jah nekaj jih je že, ampak tukaj se govori kot da je najmanj pol-pol, mislim da so obrezani še vedno v zelo velki manjšini 🙂

HELL, SE MOTIŠ!Treba se je malo izobrazit!Tudi drugje po svetu obrezujejo,le da to počnejo iz higienskih razlogov in ne verskih!

Sem rekel za Slovenijo. Treba se bo naučiti brati.

Američani, rojeni po letu mislim da 75 so vsi obrezani, to avtomatično naredijo ob rojstvu.

Škoda,da tega ne počnejo avtomatično tudi v Sloveniji!

ja, kje najdete tolk obrezanih???????????

Jaz sem imela enega muslimana (no, pravzaprav je bila njegova družina verna, on pa se je na vsa skupaj požvižgal in zašel na kak verski oberd le tu in tam); skratka, bil je obrezan in v postelji ni blo nobene razlike, na pogled pa – hm, ne vem, težko rečem, kaj mi bolj sede. Vsak po svoje je lahko lep / grd.

Kaj so oni po tvoje manj vredni??? Dej malo več strpnosti do drugih, pa ne vse v en koš metat. Sem spodaj napisala nekaj, pa si preberi. Jaz sem bila ze enim, recimo temu “prijateljica”. Ni šlo za resno zvzezo, bil je le bežen flirt med študenstkimi leti. Bil je zelo čist, urejen, pozoren, dober ljubimec, skratka sploh v redu človk. Tko da, niso vsi isti in fanatiki se najdejo tudi med nami.

meni so obrezani zakon lepše se fafa in drka

Meni so neobrezani zakon. 😀 Taka lepa seksi glavica po kateri drsi moja….mmm

Z muslimani in židi pa nimam izkušenj.

jaz mam tud kabrioleta…prasica kak je bolelo…3 dni nisem gat nosil:)

meni so ga tudi kasneje obrezali(ne povsem v otroštvu)in po posegu niso ne vem kake bolečine,da ne bo kdo mislil,da je zdaj to,kot bi ti pol roke odrezali,problem nastane edino pri nočnih/jutranjih erekcijah,malo te zaskeli,se prebudiš,ampak to je to,čez dan pa itak nič ne boli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close