Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obisk prostitutk

Obisk prostitutk

Živjo !

Prejšnji teden smo s tremi kolegi šli v Avstrijo na Laufhaus Tabaris ( pač hiša s prostitutkami ). Šli smo z čiste radovednosti , jst sem pa že eno leto samski in sem se mogu spraznit 🙂

Bilo je fino, izbire ogromno od Azijk, črnk, blodink itd… punce pa res najlepše, kar lahko vidiš ( se prav čudiš da so v tem poklicu ). Aha pa niso prisiljene, sem se z uno pogovarju in mi je lepo povedala kaj počne tukaj v avstriji, kako poteka vse skupaj z prostitucijo, skratka imajo kr vredu urejen !

In zakaj sem zdej napisal to temo, zato ker kar smo videli tam te dobesedno preseneti. Obiskovalci so bili večinoma, mladi 20-40 let na parkarišču BMW-ji ,Audii . Niso bili neki grdi ljudje, ampak lepo urejeni ki se pač pridejo izpraznit 😀
Kar je tudi najbolj šokantno srečali smo veliko slovencev ( poročenih ) bilo je 5 avtomobilov z SLO registracijo nekateri k so videli, da imamo SLO registracijo, so kr s sklonjenimi glavami šli mimo 😀 ( pa to je samo en brothel v celovcu jih je najmanj 10 )

Z enimi smo se pogovarjal , šli na pijačo in res ljudje so poročeni, ki sem pridejo po dodaten užitek oz. po to kar jim žene ne dajo. Eden je celo priznal, da mu je žena dala denar za prostitutko !

Tko da uni ki pravijo da sem hodijo samo tisti ki so grdi, zanemarjani ki ne morejo dobit punc se močno motijo. 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vseh je ljudi z urejenim življenjem večina poročenih

Lahko pa tuki še naprej pišete ali vi tudi obiskujete prostitutke ? Jst bom moge še šel 1 krat letno reskiram tistih 60 eurov in dobim punco, o kateri lahko samo sanjam 🙂 Ampak zaenkrat sem dobil tisto kar smo iskali 🙂 in zaenkrat nimam potrebe po ponovnem obisku .

Skratka smešno mi je to da ko po internetu bereš kako se žene in punce jezijo kako lahko moški, plačujejo za usluge. A iz lastne roke sem videl da veliko žen in punc ( tudi nekatere izmed Vas ) sploh ne veste, da vaši dragi možje tudi v resnici hodijo čez mejo 😀
S tistimi k sem se pogovarjal so lepo rekli, da žene sploh ne vejo ne, tisti ki pa jim pa enkrat letno plačajo prostituko, bolj to kokr pa da jih vara z drugo punco 🙂 In seveda vas bo večina zdele rekle da vaši ne hodjo, ampak ker mož pa bo priznal, da jih je že obiskal 🙂

Res to kar sem tam videl, sploh nisem mogu verjet kok poročenih ljudi je tam, oziroma nasplošno urejenih :S

Kakšno mnenje imate vi, glede obiskov prostitutk ! Ne mi zamert, da sem napisal da tudi vaši možje mogoče hodjo, ampak sej veste resnica boli !

Pač greš če ti paše, storitev kot vsaka druga. Z izgledom pa seveda nima nobene povezave.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Pozabil si povedati,da tudi veliko Slovenk hodi v Avstrijo,k prostitutom,ker doma ne dobijo kar hočejo.

Ja fajn no, da si to delil z nami:)

Saj ti verjamem, da si napisal čisto po pravici, ampak veš fant, iz tega, da si tam srečal tri s slovensko registracijo, pa res ne moreš sklepati, da vsi možje hodijo k prostitutkam, no. Da pa nekateri hodijo, no, to smo pa vedeli že pred tvojim velecenejnim poročilom.

Pozabil je povedati, da tudi veliko Slovenk hodi v Avstrijo SE prostituirat ….

Borut Pahor naj bi tud hodo k prostitutki (slovenski študentki) je pa poročen…kaj čemo, če jim tak paše

Pahor ni poročen in nikoli ni bil.

A to pomeni, da če ni poročen, da potem pa lahko hodi k prostitutkam ???

Ne govorit neumnosti…. Vsi možje hodimo. Ne hodijo tisti, ki nimajo jajc. Oni pa itak niso možje…

Ne govorit neumnosti…. Vsi možje hodimo. Ne hodijo tisti, ki nimajo jajc. Oni pa itak niso možje…[/quote]

tisti k majo jajca si najdejo partnerko, kateri so zvesti. brezjajčniki pa hodite h kurbam za denar, ker ste drugače nule v reali.

a si pomislil, da so šli sklonjene glave, ker jih je križ bolel

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Zvesto ležite na kavču z daljincem v eni in pirom v drugi roki. Če že ne odpirate ust zaradi riganja, potem pametujete o športu in predvsem rešavate Slovenijo in svet skozi rdeče-belo-črna očala.
Žene se dotaknete samo, če vam s sesalcem za prah opleta na liniji nos – TV in sicer toliko, da jo potisnete v stran. Seznanjeni ste s številom otrok, ki živijo z vami v hiši, vse ostalo pa je v domeni vaših žen, katerim ste seveda zvesti.
A mi… “nule v reali”….
Eh, ti itak ne bi razumel zakaj se vaše žene družijo z nami. Naskrivaj seveda :))))

Zvestoba pa je lepa vrlina. To opažam že pri našem kužku.

Brezjajčnik” nastane iz “sončka” – monvska vzgoja nikoli ne zataji!

Meni pa ni jasno… reku si, da je blo 5 avtov SLO. 🙂 Menu si se z enim, s katerim si spil pijaco… in kot ti pol ideja, da jih je fuuul porocenih tam not ?

nič nisi bil z eno lepotico. za eno uro si kupil njeno luknjo, ki jo je pred tabo kupilo že na tisoče moških pa še na tisoče jih bo. ne bi moralizirala, ampak a se vam res nič ne gravža dat svoj kurc v eno luknjo, ki je imela ta dan že enih deset različnih kurcev notri z vsemi tekočinami vred?
za eeemmm pa evo ti možnost zaslužka.

ja ja se ze dogovarjam ;P

a nisi ti mravlca?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ah, dej ne pretiravaj in ne opravičuj obisk bordela z izgovorom, da to vsi počnejo. Zame si samo ena reva, ne vem na katerem področju večja, psihičnem ali fizičnem.

A veš da mene pa iz firbca zanima, koliko ta hec košta?

Saj je napisal, 60€.

@eeemmm, s kolegi smo bli na prarkarišču cca. 30 minut, uni s obli tam že prej parkirani, in smo za zajebancijo gledal folk, ki hodi notr in ven 🙂 In ta s katerim smo bli na pijači ( ista lokacija ), je redni obiskovalec in nam je povedal da jih je večina poročenih 😉 Zdej a je res al ne, jst mu verjamem 😉

Kok sem tud reku to je samo en izmed borthlov kjer so punce v Celovcu jih je najmanj 10 torej izračunaj koliko je Slovencov, sej ne pravim da so povsod slovenci ampak jih pa veliko hodi tja ( sej je blo enkrat tud po televiziji nedolgo nazaj ).

Ena je rekla da smo reve ker gremo tja, to sploh ni res imel sem že 5 punc, pač zaradi službe trenutno nimam časa da bi kej hodu ven in kej spoznal, tiste one night punce pa jst nočem sej veš plačaš 40 eurov za pijačo, prevoz pa še to ni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da ti bo dala 🙂 Sej pravim to je blo zame prvič iz čiste radovednosti ! Drugače pa naj bi po statistikah povprečen moški šel vsaj 1 krat v življenju k prostitutki 😉

@malametulja
, jst sem za 30 minut plaču 60 eurov ( kar je približno toliko kolikor date punce za frizuro ) s tem da ve to dajate vsak mesec, nekateri moški pa 1 krat letno 60 eurov za prostituko 🙂

S tem da za 60 eurov dobiš ( oz. izbereš ) tako babo, ki jih lahko vidiš samo v revijah kot modli za slikanje itd… res mačke take da dol padeš + to da te zjahajo do konca ( to ti pa ne naredi nobena navadna punca s katero sem seksu). Prvič v življenju sem med seksom prosu, naj mal upočasni, jahla me je k konja 😀 res vredno denarja, in verjem da še pol leta ne bom imel volje po seksu, ker sem se v 30 minutah nafukal za 1 let ( z dobo babo povrh ). izbiraš pa lahko med črnkami, azijkami, blondami oz. ni da ni 🙂

In ja kokr je en reku vsak moški v resnici gre k prostitutkam, s to razliko da nekaterim je sram priznati, nekateri pa priznajo brez problema. Ženske so pa itak večinoma nevoščljive, ker ena prostitutka v enem mescu zasluž do 2000 eurov od tega plača 200 eurov lastniku bajte ( za najem in oglas ) nekaj davkariji ostalo 1400 ali več pa obdrži zase 🙂 Tako da se jim splača 🙂

še zmeraj nisi odgovoril, ker me res zanima kako s tem opravite moški. greš k eni za katero veš, da se je že petkrat ali desetkrat v tem dnevu nekdo natikal nanjo. se pravi, daš tiča v luknjo, kjer je bilo že enih par isti dan pred tabo in so rinili bogve kaj notri. vam ni nič nehigiensko?

Saj je napisal, 60€.[/quote]

Je ravno zadnjič bilo v prispevku pri Preverjeno, ko ena nuna iz celovškega Karitasa skrbi za prostitutke iz okoliških bordelov ( psihoomoč, svetovanje, pogovori, ipd) in je rekla, da so imele celo v enem kupleraju napisano predvelikonočno znižano tarifo, sprintano na A4 listu 40EUR, s sprečrtano ceno 60 eur :DDD. V stilu: razprodaja robe pred prazniki ! Je bilo rečeno, da je to prav neverjetno, kam smo že prišli, da že prostitutke nižajo svojo tarifo na način razprodaj 😀

Glej punce skrbijo za higieno, kondom obvezno+ muce nimajo razvlečene, kokr eni pravjo, da se jim po toliko fukanjih razveče muca ( sploh ni res ). Notr v sobi je tuš, ko prideš se moraš obvezno stuširat, prav tako se ona tudi po muci itd…. Tako da ni noben problem če je pred mano fukalo 1000 ljudi itak je kondom med kurcom in muco tako da ni neposrednega stika s tamalo 😉 plus uporabljajo eno kreme s katero “razkuž tamalo ” po seksu pa tud zdravniško potrdilo imajo !

Drugače pa imate tukaj en link, da vidite kako zgleda spletna stran od enega izmed borthelov

http://klagenfurt.oasex.at/content.php

Pod Madchen imate slike od punc, da vidite kake so 😉

No, pa še zaupaj prosim, na kateri si se spraznil ti 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close