Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obisk prostitutk

Obisk prostitutk

Mene boli vađajna za te uboge mucke. Če se bo moj želel skurbati, bo pač naje.bal, ker jaz zavoham laž takoj. Kar se tiče pa prostitutk pa res vsaka jim čast, da imajo želodec vso to moško mrhovino hinavsko prebavljat.

Če imaš tako skromne potrebe, kot je “prejšnji teden” pa enkrat na leto, potem: go for it!
Jaz bi banrotiral.

Tisti, ki pravite, kako fajn zaslužijo te punce, pozabljate, da z leti jim vrednost pada, medtem ko nam čistunkam, ki delamo za to kar smo se izobraževale, se vrednost dviguje, + naši otroci ne bodo imeli traum zaradi našega poklica. 🙂

Moški pač kot moški, razmišljate s spodnjo glavo, dokler ne zagusti-vas doma ne odkrijejo, se igrate. In pa sploh ne obsojate prostitutk, verjetno pa bi bili drugačnega mnenja, če bi bila prostitutka vaša hčerka, žena ali bog ne daj vaša mama 🙂

v čem si drugačna od profesionalk???
kaj meniš, katera bi imela želodec nastaviti za fu.k tvojemu – razen tebe ☺

Nemalokrat je lih mož pimp. Osebno poznam tako familijo, mama obratuje v znanem gnezdecu, hčera pa okrog po avtih. Mož doma skrbi za “vnuka”. Obnaša se, kot da je njegov in govori se tudi tako. Obdelujejo se med sabo in spijo v isti postelji. Ne moreš da verjameš a? Nič hudega, ne rabiš.

To se rabi neda

Nekako dvomim v resničnost izjav, da dekleta to delajo prostovoljno. Ali ker tako od nekdaj želijo. Their dream job. Karierna pot pri vseh drugih izbirah, ki so jih imele na voljo… je pa res, da stranka nima slabe vesti in da je vvideti vse ok, če tako reče

Kaj si mislim. Vsakemu svoje.
Se mi pa takšni moški, kot si ti in kot jih opisuješ malo smilijo. Pa mi je vseeno če majo/mate denar. Še zmeri te/jih vidm pomilovanja vrednega.
Punce, ki to delajo pa tudi ampak bog ve kaj je v resnici. Valda ti ne bo povedala.

punce to delajo, ker rabijo denar.
Nekaterim se ne da nič zares delati, pa se grejo to.
Redko katera je prisilno v tem., tudi tiste, ki se po Evropi spravijo “delat v bare in plesat..” točno vedo, za kaj gre.
Tipi pa….ja, največ je kar dobrih tipov, z dovolj denarja, zanimivih, doma jih ima večina ženo ali punco.
No, ja, pa tudi kak gnusnež se najde vmes, ampak saj mu lahko reče tudi NE.
Torej, te punce niso nobene revice, dela je povsod dovolj, samo, kaj, ko je lenobe tudi.

Nič si jaz to ne zmišljujem ker sem tudi sam to vse fasal… sploh bruhanje je bruh… pojdi zdaj tja pa boš videl….

Jaz sem dost redni uporabnik teh storitev. Z ženo sem se raj ločil. Zakaj? Ker vas, bab imam poln k…c. Imam 3700 eur plače, moja bivša pa 900, nosila in obnašala pa se je kot da je ravno obratno. Greva sem, pa tja, pa to kupi, pa tist bi mela, pa dej me nekam pelji (sicer ne vem kam bi šla, ampak me preseneti…),… Ko vas =be.
Zdaj zagonim okol 300 eur na mesec za moje potrebe, kar je parkrat manj kot me je bivša stala.
Opravim svoje in imam mir. Nobenega teženja, nobenih psiholoških vojn, nobenega spodjebavanja. M I R.

Jaz sem dost redni uporabnik teh storitev. Z ženo sem se raj ločil. Zakaj? Ker vas, bab imam poln k…c. Imam 3700 eur plače, moja bivša pa 900, nosila in obnašala pa se je kot da je ravno obratno. Greva sem, pa tja, pa to kupi, pa tist bi mela, pa dej me nekam pelji (sicer ne vem kam bi šla, ampak me preseneti…),… Ko vas =be.
Zdaj zagonim okol 300 eur na mesec za moje potrebe, kar je parkrat manj kot me je bivša stala.
Opravim svoje in imam mir. Nobenega teženja, nobenih psiholoških vojn, nobenega spodjebavanja. M I R.
[/quote]
Čisto prav imaš. In vse več bo taga. Ker ženskam se je že čisto odpeljalo.

[/quote]
Čisto prav imaš. In vse več bo taga. Ker ženskam se je že čisto odpeljalo.

[/quote]

Bruh.

Bruh.
[/quote]
Res je bla bruh. Hi5 stari!

Res je bla bruh. Hi5 stari!
[/quote]

On.

On.
[/quote]
Ne ne, ona 😛

Ne ne, ona 😛
[/quote]

Noup, on 🙂

Noup, on 🙂
[/quote]
Jep, ona 🙂

Fasal si bruhanje?

Jep, ona 🙂
[/quote]

Maš prav, on 🙂

[/quote]
Jah glej, glede na to, da sta ti čustvena komponenta in ljubezensko partnerstvo nepotrebni/odveč, si pač izbral sebi primeren sistem.

Jah glej, glede na to, da sta ti čustvena komponenta in ljubezensko partnerstvo nepotrebni/odveč, si pač izbral sebi primeren sistem.
[/quote]
Bolj da se vse to (in kar še prinaša) ni več splačalo.

Ne prenesem, da mi kakšna neznan osebek samo kihne ali kašlja poleg mene, kaj šele, da spušča svoje smrdljive izločke z bakterijami vred, vame ali name. Kozlam za en let nazaj. Ne hvala.
Obožujem svoje telo in ga cenim, ni šans, da se kdo plazi po meni za denar. Ni ga čez seks z moškim, ki te noro in strastno ljubi.

Maš prav, on 🙂
[/quote]
Lepo se sezuvaj, jaz grem spat 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close