Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obisk ginekologa

Obisk ginekologa

Živjo,

Sem punca stara 21. Naslednji teden sem ponovno naročena pri svojem ginekologu. Vsakič znova se znajdem pred isto dilemo in sicer, da nevem kako se pred pregled urediti tam spodaj. Včasih se “na nulo”, včasih pa pustim “naravi svoj prostor”. Neprijetno mi je, kaj si bo mislil ginekolog, da se ne urejam za njega, ali pa da se uredim preveč.
Kaj prakticirate ve? Vam je kdaj ginekolog pokomentiral (ne)urejenost?

Vedno urejeno. Pa ne za doktorje.
Ampak zase.

Nikoli nic ne komentirajo. Cistoco oz higieno pa znajo pohvalit, poudarit. Zgleda da imajo in vidijo vseh sort.

A ni tebi viharni ponujal svojih uslug da te pregleda, on bi sigurno imel kaj za pokomentirat hehe

A ni tebi viharni ponujal svojih uslug da te pregleda, on bi sigurno imel kaj za pokomentirat hehe
[/quote]

Ne. On bi samo z gajzlo mahal cez rit.😁

On misli da mi na daljavo glavo pregleduje in lepi diagnoze shizofrenije.
Kaj cmo, ce drugo razen puhoglavk, shizofrenih ipd ne pozna.
To je njegov crno beli svet.

Pa on ni doktor ves? Ne za gor ne za dol.😁

Ginekolog ni tam zato da bi “miss mednožja” izbiral. Briga ga kako imaš urejeno :).
Umivaj pa se le.

Meni pa je moj ginekolog ”frizuro” že večkrat pohvalil v stilu, da je lepo videti urejeno žensko. Sama že kar nekaj let prakticiram ”letalsko stezo” tam spodaj.

Je pa res, da je moj ginekolog v srednjih letih, tudi sama pa jih imam blizu 40.

Imsas verjetno veliko pristankov in vzletov cez dan?mora bit veliko prometa pr teb hehe

Drage dame,
Seveda moramo biti urejene ko imamo pregled pri ginekologu!

Kaj vas starši niso naučili: ko greš k zdrvavniku, se je treba tudi za ušesi umiti!

V kolikor čas dopušča je takih vzletov kar nekaj na teden ;)))

Mene so starši učili, da se umiva vsak dan.
Sicer pa avtorica ne sprašuje o umivanju, ampak o britju. In pred 50 leti se nobena ženska ni brila, pa so ravno tako hodile h ginekologu. Vsekakor pa je to osebna odločitev vsake posameznice, ki nima nobene veze s higieno, niti je nima ginekolog nobene pravice komentirat.

Pa vi resno mislite, da ginekologa zanima “urejenost” mednožja. Če bi ga, je njegova profesionalnost vprašljiva.

Tako kot zobozdravnika zanemarjeni in gnili zobje

Ne misli si, da ne skritizirajo kako ki je dol zarascena in smrdi po urinu.
Pa se kako. Tako nazene ven se uredit.
Slisala in videla v bolnici ze kak primer.

Tako kot zobozdravnika zanemarjeni in gnili zobje

Ne misli si, da ne skritizirajo kako ki je dol zarascena in smrdi po urinu.
Pa se kako. Tako nazene ven se uredit.
Slisala in videla v bolnici ze kak primer.
[/quote]

Jaz pa delam v bolnici, pa ti rečem samo nekaj, lažeš, ginekologa ne zanima urejenost, pač pa higiena, ki pa ne pogojuje vonja po urinu, pač pa vonja po razkroju beljakovin in kislin, ki so znak nehigiene.

Jaz pa delam v bolnici, pa ti rečem samo nekaj, lažeš, ginekologa ne zanima urejenost, pač pa higiena, ki pa ne pogojuje vonja po urinu, pač pa vonja po razkroju beljakovin in kislin, ki so znak nehigiene.
[/quote]

Ehhh. Bz

Lazem pa nikoli!

Ojej, ene pa res mislijo, da je britje genitalij stvar higiene.
Ha, ha, res ste tepke.
Pa ginekolog se bo ukvarjal z vašimi intiminimi frizurami? Ha, ha ha.
Verjetno se marsikomu zdi pobrita ta mala kot opuljena kura ali pa si misli, da ima tip te ženske pedofilska nagnjenja, ampak komentiral pa tega sigurno ne bo.

Oj, Šnelca, ravnokar si se zlagala. Ni človeka, ki se nikoli ne zlaže 😉

Tega vam pa res ne verjamem, da bi vam ginekolog komentiral spodnje frizure!! C’mon! To je pa res totalno neprofesionalno.

Čistoca/higijena s tem nima nobene veze!

Dokaz o neveljavnem sklepu na Monu. 😉

[img]http://shrani.si/f/2Q/24/1KKckAh7/1/20201031220617.jpg[/img]

Grem carovnice preganjat in gledat kaj ljudje na ta vecer pocenjajo in kake vraze se grejo.😄😅

Dokaz o neveljavnem sklepu na Monu. 😉

[img]http://shrani.si/f/2Q/24/1KKckAh7/1/20201031220617.jpg[/img]

Grem carovnice preganjat in gledat kaj ljudje na ta vecer pocenjajo in kake vraze se grejo.😄😅
[/quote]

Te bo kakšen grafolog dobil pod prste…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Med britjem tam spodaj in pedofilijo je prav toliko povezave kot med britjem in higieno – nobene. Pa kje za božjo voljo pobirate take neumnosti? A imajo torej pedofilska nagnjenja tudi vsi, ki se brijejo pod pazduho in vsi moški, ki so si brijejo brado?

In še vedno ne vemo, za kakšno obdelavo se najpogosteje odločite pred obiskom ginekologa. 🙂 Jaz kot moški nisem nikoli niti pomislil, da si jo ženske pobrijejo na nulo za ginekologa, kvečjemu kontra, pustijo dlačice malo rasti, da ne zgleda kot da so prišle na kavč avdicijo.

Jaz brijem na nulo. Pa je ginekolog ženska. Preveč dlak pa ni prijetno za videti, logično ne?
Je pa ginekologinja na koncu pohvalila urejenost:)

Še enkrat živjo vsem skupaj :))

Prebrala sem vse vaše komentarje, vidim da res nisem edina s tako dilemo pred obiskom ginekologa.

Se kar strinjam s ”Šnelco”, ”Zadovoljno” in ”Staro šolo”. Kljub temu da so ginekologi profesionalci, jim je vrjetno všeč pogled na urejeno delovno mesto 😛

Nisem se pa še odločila na kakšno frizuro naj jo uredim; fantje kakšni predlogi? :pp

Sorodnica je ginekologinja in sem jo že pred časom spraševala o tem, ker tale debata tu ni prvič.
Pravi, da ob pregledu niti ne opazi, kako frizuro ima katera, če jo sploh ima. Opazi le, ali je umita.
In da komentar, kako je katera sfrizirana, je neprofesionalen in neetičen.

Jaz si dam bleščice gor🤣. Hec hec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close