Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Občutek krivde

Občutek krivde

Intruderček, sem imela kar prav, ko sem rekla, da si ti en stari deda z majhnim, kajne…

p.s.: kam je šel tvoj podpis? Lahko bi ga malce osvežil, npr.:

Najbolj na svetu sovražim Margot-ko, jasnovidnega hudiča babjega.

:D:D:D

Robi … dovolim![/quote]

Glede velikosti – ne vem, ni pa star ded, ker kaj bo Antilopa s takšnim bodyguardom? 😀

Margot, ker iz tebe govorijo izkušnje in znanje let, kako tudi imaš poseben občutek za moške in se dobro zavedaš, da je večje tudi boljše, koliko bi prisodila vsakemu v tu na forumu, da vidimo, kateri je tvoj favorit. :))) Kar razvrsti, vendar ne prehitro, samo malo, da poiščem meter…[/quote]

Ohoho, Matjažko, kako dolgo se nisva slišala? Od neandertalcev, se mi zdi… Pa ne da si mi to tako hudo zameril? Ah, daj no. Si se mogoče nalezel antilopinega sindroma – kujavosti?

Glede tvojega pa…meni se je zdelo, da ti živiš v pravljicah, tako da tisto: Ogledalce ogledalce na steni povej, kateri naj…. ima v deželi tej? pa ne bi šlo pri tebi ? Pa ne se me spet izogibat. :):):)

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

¸

Misliš na Neanderthal pri Ptuju? Res je, fantje imamo še vedno gorjače in krepelce za stepanje žita.
Ma, kaj ti to jaz nekaj razlagam, saj pa ti dobro poznaš Štajerce v dušo in še bolj v telo. :)))
Samo nam je Drava votline poplavila, imaš kakšno lopo fraj za začasno pribižališče?

Glej, jaz tebe sprašujem, ker ženska lahko da oceno, in ne kakršna koli ženska, kar ti nisi, ti si nekaj posebnega, zato pa tebe sprašujem, ker dam veliko na tvoje mnenje. :))) Menda takšna lucidna ženska že na vodi začuti, kako se grah češe, njena nezgrešljiva intucija ne zataji nikoli. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Glede velikosti – ne vem, ni pa star ded, ker kaj bo Antilopa s takšnim bodyguardom? 😀

Margot, ker iz tebe govorijo izkušnje in znanje let, kako tudi imaš poseben občutek za moške in se dobro zavedaš, da je večje tudi boljše, koliko bi prisodila vsakemu v tu na forumu, da vidimo, kateri je tvoj favorit. :))) Kar razvrsti, vendar ne prehitro, samo malo, da poiščem meter…[/quote]

Ohoho, Matjažko, kako dolgo se nisva slišala? Od neandertalcev, se mi zdi… Pa ne da si mi to tako hudo zameril? Ah, daj no. Si se mogoče nalezel antilopinega sindroma – kujavosti?

Glede tvojega pa…meni se je zdelo, da ti živiš v pravljicah, tako da tisto: Ogledalce ogledalce na steni povej, kateri naj…. ima v deželi tej? pa ne bi šlo pri tebi ? Pa ne se me spet izogibat. :):):)[/quote]

Antilopa ima v tem trenutku pametnejša posla in ni kujava. Kaj delam, pa ve samo intruderček. :)))

koliko od vas nakladačev v tej temi vas je danes zaželelo lep začetek pomladi svojim (karkoli že so)
in pričakovanje, da bo v vama spet vse brstelo in pokalo od življenja

npr. vsaj s skromnim SMS ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

za to pa res ne rabimo prvi pomladanski dan, leto se je zacelo 1.januarja …….

Pričakovanje je hudič! Da bo nekaj spet brstelo, bi pomenilo, da sedaj ni ziroma je prenehalo brsteti. Zaenkrat še ne gre tako slabo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lej ti tegale…. Še kar ne odneha :D:D:D

Upam, da te vsaj v snu ne preganjam, da stokaš in izgovarjaš moje ime? :):):) Ne bi si rada nakopala sovraštva tvoje device.

Dragi Matjažko, z vodno tehtnico običajno merim le lego (vodoravnost/navpičnost). Za merjenje velikosti in dolžin se raje zanesem na meter. Ti bom poslala naslov moje lope. Ti se kar lepo oglasi, Ptuj ni tako daleč. Pa prinesi svojo gorjačo. Jo bova dobro izmerila, nočem ugibati takole na palec.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Izgovarjam samo Gospodovo ime, tudi v snu, karkoli drugega bi bilo bogokletno! :))
Margot, občutek imam, da pa ti ne hodiš k maši? Pa ti morda ne bo škodovalo… 😀
Sovraštva Device Marije si ne boš nakopala, bom pa k njej molil za tvojo dušo. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close