Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Občutek krivde

Občutek krivde

a kakšnega “občutka krivde” ker tukaj izgublja čas pa nima nihče?
lahko bi se posvečali svojim partnerjem/kam … da vam ne presedlajo h kakšni boljši partiji, ki bo manj visela na netu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Potem bi mi pa kdo očital, da sem se preveč nanjo obesil in ne znam nič več sam postorit, se pozabavat in bi spet imel “občutek krivde”, da bo odšla k drugi partiji, ker ima tako nesposobnega tipa. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Z veseljem, pa je šel spat.

No, če se ne posvečamo partnerjem, bi se lahko pa svojim otrokom. To si pa pozabil napisat…

Jaz sem se že za dva dejta zmenla. A ti pa kle sam pišeš al kaj? Joooj stari…kolk si ti naiven :D:D:D

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

jaz pa kurim eno bogato, ker rabim nov notesnik, tablico, stol pa 1.000€ na dan ☺
ostale 4 ženske so pa itak razporejene: ena leta po vse otroke na njihove dejavnosti, ena gospodinji, ena je šla še malo “postrani” zaslužit, ena me pa masira in crklja medtem, ko ono peto kurim ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

jaz pa kurim eno bogato, ker rabim nov notesnik, tablico, stol pa 1.000€ na dan ☺
ostale 4 ženske so pa itak razporejene: ena leta po vse otroke na njihove dejavnosti, ena gospodinji, ena je šla še malo “postrani” zaslužit, ena me pa masira in crklja medtem, ko ono peto kurim ☺[/quote]
Pa nimaš nič slabe vesti, ko se posvečaš eni, med tem ko ostale 4 zapostavljaš? In potem nam očitaš, ki imamo samo eno. Čuden si ti meni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ostale 4 ženske so pa itak razporejene: ena leta po vse otroke na njihove dejavnosti, ena gospodinji, ena je šla še malo “postrani” zaslužit, ena me pa masira in crklja medtem, ko ono peto kurim ☺[/quote]
Pa nimaš nič slabe vesti, ko se posvečaš eni, med tem ko ostale 4 zapostavljaš? In potem nam očitaš, ki imamo samo eno. Čuden si ti meni. :)[/quote]
1. Ne, nimam slabe vesti – pride vsakana vrsto … če ne preje pa 29.02.
2. Nikomur nič ne očitam – še najraje bi kakšnega “skurcal”, ker mi pri starejših dveh ne hodi v “zelje” in mi jih ne “spelje” — sta že odsluženi kot 30 let stare jedrske elektrarne ☺

Ja, in zdaj so spet drugi krivi za tvojo nesposobnost. 🙂 Ja nič, boš moral počakat a ne.

če imaš tvojo pol mlajšo od moje druge lahko menjava: jaz tebi dve za eno — pa, da vidim tvojo “sposobnost” 🙂

Imaš enačbo s samimi neznankami. Ne moreš do rezultata, pa če si še tako sposoben. :))
Bojim se zate, da me moja ne bi zamenjala s tabo. Moja bi rekla, da nezahtevne ženske ni težko zadovoljit, zato jih lahko imaš več. Mogoče si za svoje ženske sposoben, nisi pa dovolj zahteven za zahteve od moje. :))

daj mi mail, mobi od tvoje … vidim, da se s tabo ne morem meniti
še za “mešetarja” ne deluješ zadosti prepričljivo ☺

Oh, pa še kako imam občutek krivde …

Ne. Zakaj? Saj smo vendar poročeni. Partnerji so nam pred pričami in državo obljubili večno zvestobo, zato se kaj takega sploh ne more zgoditi. :-)))))

daj mi mail, mobi od tvoje … vidim, da se s tabo ne morem meniti
še za “mešetarja” ne deluješ zadosti prepričljivo ☺[/quote]
Če se z mano ne moreš, se boš z njo še težje. 😉 Nič ne dobiš, nočem da te prizadane. :))

Precej utemeljena tema..zdaj te bodo začeli prepričevati, kako premalo poznaš njihovo situacijo, kako imajo v svojih vezah zelo bogato življenje..

Da en bo za te vezane tu gor na koncu obveljalo tisto o kovačevi kobili..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, človek, ki ima polno rit vsega in je v svoji duši nesrečen, nezadovoljen, ne more razumeti, da je lahko nek “revež” z osnovnimi potrebami povsem zadovoljen in srečen. Maš pa tudi take, ki svojo srečo glumijo navzven in mislijo, da to deljajo tudi vsi drugi. :))

Ni večjega užitka, kot se posvečati samskim +30 forumašicam in drezat vanje.
Nekdo mora vnesti malo dinamike in vetra v njihova življenja, menda je to moja poklicanost, je rekla Katenjka… :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nekdo mora vnesti malo dinamike in vetra v njihova življenja, menda je to moja poklicanost, je rekla Katenjka… :))[/quote]

Matjažko, ti očitno bolj potrebuješ te ženske kot one tebe. :)) Vem, da sem jaz ena od tvojih “ljubljenk” tu na forumu. :))

Nekdo mora vnesti malo dinamike in vetra v njihova življenja, menda je to moja poklicanost, je rekla Katenjka… :))[/quote]

Matjažko, ti očitno bolj potrebuješ te ženske kot one tebe. :)) Vem, da sem jaz ena od tvojih “ljubljenk” tu na forumu. :))[/quote]

Ajej, pa menda ne spadaš v starostno skupino +30? :))) Menda se je samo takšnim posvečam, moje specialno področje pa je njihova samskost. Rabiš malo vetra? Moj internetni veter, bolje rečeno sapica, menda ne ruva dreves skozi žice? Ampak vseeno, previdnost ni nikoli odveč, boljše se je prej v kak zaklon skriti. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko o kakem vetru ti to?
Saj so te pogruntale, da si tak le ko odpneš šlic….A tam skozi imaš tak prepih? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

lol. ne, pogorišče ccccc :))))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

lol. ne, pogorišče ccccc :))))))[/quote]Mislim, ti pa si obveščena…. ali pa si kaka piromanka in je tam pogorišče po tvoji zaslugi?…. :))))
No pa le nisi zastonj molila k nadangelom… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

lol. ne, pogorišče ccccc :))))))[/quote]Mislim, ti pa si obveščena…. ali pa si kaka piromanka in je tam pogorišče po tvoji zaslugi?…. :))))
No pa le nisi zastonj molila k nadangelom… :D[/quote]Ok no.. zdaj imam pa občutek krivde. Ma sej sem študirala, če naj to napišem, ali ne. Namreč ta podatek ni pridobljen empirično. Mogole je celo napačen. Prvič sem pisala nekaj, o čemer nimam pojma no… ccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Mislim, ti pa si obveščena…. ali pa si kaka piromanka in je tam pogorišče po tvoji zaslugi?…. :))))
No pa le nisi zastonj molila k nadangelom… :D[/quote]Ok no.. zdaj imam pa občutek krivde. Ma sej sem študirala, če naj to napišem, ali ne. Namreč ta podatek ni pridobljen empirično. Mogole je celo napačen. Prvič sem pisala nekaj, o čemer nimam pojma no… ccccc[/quote]Jaoooooj, toliko stara, tako sposobna, inteligentna, pa da ne pišem še o kakih bolj subjektivnih pridevnikih in ,da ne bi mogla to izluščit iz svojih podatkov oz se sama prepričat v resničnost in še rečt, da o kurjenju ognja nima pojma….
Daj no daj, kdo ti bo kaj takega verjel……. :)))))))))))

vrag je, ce je folk brez dela in visi tukaj
od teh je ziher 2/3 takih, ki so v sluzbi in “trdo” garajo ali pa so falirani studenti
nic cudnega, ce gre vse “cu grunt”
najhuje trpijo v javnih sluzbah , ko crkne PC in morajo na “roke” igrat pesjanso
pri nas niso najvecji problem brezposelni ampak zaposleni brez dela

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close