NUJNO Pag – mobilne hiške Straško
Čudi me, da so vam v kampu že povedali, katero številko hiške imate. Mi gremo letos že četrtič tja, pa nam nikoli ne povejo št. hiške…
Je pa super kamp in mobilne hiške so zakon.
Nekaj slikic pa najdete tukaj:
http://www.turno.hr/
lp,
G
To ni najnovejsi del. So pa res blizu otroskega igrisca. Poglej tule na zemljevid. Njihove hisice so okoli na parcelah 350 in 360…http://www.kampstrasko.com/pdf/CampStrasko-Map.pdf
Hiske niso ful stare, nove pa tudi ne. Od lastnika je odvisno, ali je jeseni kaj zamenjal. Po nasih izkusnjah so ravno jogiji najbolj problematicni. Na zunaj pa so bile vse ok.
Plaza je fajn, manjsi kamencki, kmalu v vodi tudi pesek. Senca skoraj na obali. Za otroke priporocam vseeno cevlje za v vodo. Blizu je otrosko igrisce, ob obali so gugalnice. Hisice so v senci, imajo teraso z mizo in stoli. Vseeno ti svetujem, da imas s seboj kanel za elektriko in zunanjo lucko, ker je oni nimajo. Mi smo kabel uporabili tudi za pizzapan, ki je bil na mizi zunaj.
A to je cena za koliko casa?
Morje je blizu. Vse njihove hiske so pod prvo cesto za avromobile. Do nje pa od plaze ni dalec, res ne.
Hiske pred tvojim prihodom ocistijo njihove snazilke. Ce ti ne bo vsec, kako je pociscena, gres na recepcijo in to poves. V hiskah je metla, kos za smeti. Ne pozabi na vrecke za smeti.
Mi smo bili lani enkrat 5 hiska od morja, jeseni pa druga. Smo hodili kar iz hiske v vodo in nazaj. Kr smo imeli dojencico kar v prenosni posteljici na terasi.
Pozdravljeni,
oddajamo mobilno hiško v avtokampu Selce (Crikvenica). Hiška je popolnoma nova in ima 24m2 (4+2 osebi) Parcela na kateri stoji je veika 120 m2 in ima prostor za vaš avtomobil ter teraso z nadstreškom velikosti 4x3m. Hiška je polno opremljena na zelenici imate tudi žar, ki je nepogrešljiv pripomoček na dopustu. Iz hiške je odprti panoramski pogled na morje ter otok Krk.
V kolikor vas zanima ponudba oziroma bi si želeli izvedet kaj več me kontaktirajte na spodaj navedene kontakte.
Ines.mavric@gmail.com
051/345-477
No, ja ne bi se ravno požrli, smo pa znani slovenci po tem , da znamo “vzburjat” pa ne do konca jet, kajne:-))
V tem primeru mislim, ker pač plačate pol manj in ne pokažete slikic:-))
Mi se potem nismo odločili za to varijanto ta drago:-))
Vse dobro vsem, lp
A res kdo plača jurja evrov za 1 teden bivanja v kampu? Pa je čist vseen, če je hiška in ob morju, svinjsko drago.[/quote]
Ja, takih je kar precej, kaj lažjega kot v agencijo, mi pa 560€ za 14 dni, če nekaterim zgornjim pokažem še slike, bi se požrli od…[/quote]
A res kdo plača jurja evrov za 1 teden bivanja v kampu? Pa je čist vseen, če je hiška in ob morju, svinjsko drago.[/quote]
Ja, takih je kar precej, kaj lažjega kot v agencijo, mi pa 560€ za 14 dni, če nekaterim zgornjim pokažem še slike, bi se požrli od…[/quote][/quote]
No, ja ne bi se ravno požrli, smo pa znani slovenci po tem , da znamo “vzburjat” pa ne do konca jet, kajne:-))
V tem primeru mislim, ker pač plačate pol manj in ne pokažete slikic:-))
Mi se potem nismo odločili za to varijanto ta drago:-))
Vse dobro vsem, lp
Tako ali tako bi rekli, da slike niso prave, poanta vsega je , da se nekaterim ne da, ali pa karkoli, malo pobrskat po ponudbah, no zato pa agencije še vedno služijo !?
Spoštovani, Stannček:-) verjetno bo pri nas tista druga zadeva- karkoli.
Namreč , žal, preveč časa ponavadi brskam po netu za takim kar bi nas zanimalo in res nisem zasledila še nič pametnega:-(
Preko agencije mi ne hodimo, le pozanimala sem se in je bilo drago tole na Pagu.
No, saj prisilit vas ne more nihče, da pomagate z nasvetom kaj lepega še za kako družinico:-)
Saj verjetno za 560€, niste celo poletje nekje in bi mogoče še komu odstopili datumsko takrat, ko vas ni tam:-)
Vse dobro vam želim, lp
Pozdravček vsem, ki sodelujete v tem forumu. Septembra nameravamo obiskati kamp Straško, Relax nam ponuja mobilno hiško št.11, ki je na parcelni št. 343. Mogoče kdo pozna lokacijo te hiške v naravi oziroma katero hiško nam po vašem mnenju najbolj priporočate in zakaj? Kje so nameščene 1,2,3….? Hvala za vsak odgovor.
Kot je bilo že omenjeno v prvi vrsti se nahaja samo št. 21, ki je ločena od morja s promenado. V neposredni bližini je tudi otroško igrišče. Za št. 21 si sledijo v nekakšnih terasah 1, 2, 3,…vse do 12 (če se ne motim).
Ostale hiške, mislima da od 13 dalje, so na nasprotni strani. V ravnini. Nobena hiška ni v prvi vrsti, so pa vse blizu morja. Do morja tudi ni vmes nobene ceste/promenade. Je pa za hiško št. 19 in št. 17 cesta ter slaščičarna. Blizu so športna igrišča ter animacijski klub za otroke.
Pozdravljeni!
Bili smo v mobilni hiški št. 11 pred dvema letoma in lahko rečem, da je lokacija kar OK. Sicer imate pred hiško spet naslednjo, ki jo imajo pavšalisti. Prostora je dovolj, do morja je par metrov. Boljša izbira bi bila kot je že nekdo napisal št. 21, ki je takoj ob promenadi, samo je nekoliko dražja ali pa št. 2 (bili lansko leto), ki je takoj za št. 21. So pa te hiške v delu kampa kjer je veliko sence, blizu je morje, otroška igrala, trgovina, trafika,… skratka priporočam.
Forum je zaprt za komentiranje.