Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice NUJNO Pag – mobilne hiške Straško

NUJNO Pag – mobilne hiške Straško

Zojab,….hiška št.3,…fajna,čeprav meni boljša 2 in 4,…(3-ka gleda na 2-jko)
Marele NE RABIŠ,maš lesen nadstrešek pred hišico in te hiške so vse pod drevesi(bolj kot ne)!

Kdaj grete?
Mi se tudi še odločamo,da bi konc avgusta,začetek septembra šli še 1x!

Letos v tujini cela familija (4 osebe), letalo, za 14 dni, All Inclusive, v glavni sezoni, vse komplet, za manj denarja kot znesejo te mobilne hišice…NO COMMENT !!!!!!

Začuden,….pa saj vem,ampak z malimi otroki na letalo,..ne hvala!
Že v avtu je za znoret,ker se najmlajša noče vozit,….

Pa kje ste bili,da je tolk poceni?
Povej,..bomo pa mi tudi šli,ko otroc mal zrastejo!

ti80,

http://med.over.net/forum5/read.php?213,5495098

cca. 1800€ ( otroka 15 in 10 ) !

Neverjetn. Že spet reklama za Djerba Sun itd.itd.

Ti tipi so bolj vsiljivi kot Jehove priče. Po mojem je najboljš, da jim prepustimo vse teme na tem forumu. Tudi, če bi kdo začel tu temo o Grenlandiji, se bo zihr našel vsaj en, ki bo velepametno ugotavljal, da se bolj splača na Djerbo. 🙁

laurusn… pravi se je oglasil glede vsiljivosti, le katera tema je brez tvoje malenkosti.
Sicer pa preberi analize raznih pisanih in ostalih medijev o tem kje je najugodnejše v primerjavi s tvojo Hrvaško pa boš prišel do zgornjih in podobnih odgovorov. Sicer pa kar se tebe tiče nima smisla…

če morda koga zanima… pa še malo Francije 🙂

od kar smo bili prvič na Korziki, ne gremo več drugam, samo še kampe menjamo…. hodimo vedno v mobilne hiške…

letos: http://www.campingdesnacres.com/

predsezona do 4.7. : 300 € /teden (mobilna hiška za 4)
šli smo za 14 dni: za hiško smo dali 600 €, kamp je direktno na plaži. imamo 2 predšolska otroka

ostale kampe najdete na: http://www.abenteuer-corsica.de/camping.html

LP

Korzika73: Kakšni so pa ostali stroški (prevoz, hrana, vstopnine…)? Je morje toplo junija? Ste šli z avionom ali z avto? Ima ta hiška klimo ali je v senčki?

šli smo z avtom, cestnina čez Italijo cca. 25 – 30 € v eno smer + bencin: 580 km v eno smer, trajekt 128 € povratna (kupljena februarja)

prehrana: kupovali isto hrano kot pri nas (v vsakem mestu je Leclerc ali Spar ali Super U – njihov “merkator”); ponavadi so to velike trgovine s hrano, tekstilom, knjigami, kozmetiko, morsko opremo,… skratka ni da ni 🙂

hiške v kampih so različne – s klimo ali brez … mi vedno vzamemo brez klime, hiške so do sedaj bile vedno v senci…, njihovi kampi so načeloma zelo lepo urejeni (bili v 4 različnih) … poleg tega je tam nadvse ugodna klima – podnevi je cca 25 – 30 C, rahlo pihlja, medtem ko se ponoči spusti na 17 – 18 C – in se res krasno spi…. posledica padca temperature ponoči je ta, da ja otok v sredini zelo gorat (več kot 100 vrhov je čez 2000 m)

morje je zelo toplo (na V strani cca 24 C, na Z strani 22 C – tam je tudi bolj vetrovno; se da spremljati temperaturo morja na http://www.eurometeo.com/english/meteomar/id_ts), poleg tega je na Korziki nešteto gorskih rek, v katerih se lahko kopaš – so taki tolmuni kot nekakšni bazenčki – nekatere reke so prav tople, nekatere pa bolj osvežilne)

vstopnine še nismo plačali, ker ne hodimo v muzeje, plaže so zastonj – na nekaterih sicer lahko najameš ležalnik in senčnik – mi imamo kar armaflekse in svoj senčnik, smo pa šli predlani na izlete z ladjico – okoli Bonifacia – ampak sem že pozabila koliko je bilo – ni pa bilo tako drago

Hvala za izčrpne informacije. 😉 Res niso neki hudi stroški in tudi 580km ni neka huda pot. Sem na google maps malo slike pogledal in zgleda res lepo. Pa še všeč mi je to, da imaš hribe na dosegu roke, iz katerih mora bit fantastičen razgled.

Samo še nekaj me zanima. Berem, da je sporazumevanje težavno, če ne znaš francosko, ker noben ne govori angleško. Je res tako hudo? Ker namreč pri nas noben ne govori francosko ali italijansko.

maxiim, brez panike. Midva spraviva skupaj par italijanskih besed, francoske pa skor nobene, pa smo prerajžali že celo Italijo in velik del Francije, vključno s Korziko in se povsod vse zmenili, kar je bilo potrebno. Pač malo bolj mahaš z rokami, pa gre 🙂
No, po recepcijah kampov se pa ponekod celo da kaj zmenit v angleščini.

Ok hvala. “Pantomima” mi gre kar dobro od rok tako da to ne bo problem. 🙂

ha, ha, tudi mi ne znamo francosko niti italijansko, pa se da vse zmenit :)))

LP

korzika73, hvala za link, smo pogledali, vendar pa nikakor ne pridemo do cenikov, kar pa nam je uspelo pogledati nekaj ostalih kampov pa so cene hišic enkrat višje od tvojih oz. tvoja cena za 2 tedna je večinoma dovolj le za en teden !
Kdor ima kakšno povezavo že preverjenih kampov bi bili zelo hvaležni, iščemo pa kake ne ravno divje…, s trgovinami (hrana) ipd., pa lepa peščena plaža je zaželjena…

do cenikov prideš preko “Hébergement” in potem tisto enoto, ki jo želiš … mi smo bili v Nemo … tloris je takšen kot je na sliki, samo da je terasa čez čelo dolžino, ne samo do pol … kolikor vidim imajo objavljeno samo za tekoče dni (Saison = sezona)… najbrž imajo polno do konca in je ne tržijo več … počakajte na cenik za drugo leto, je pa to manjši kamp, menda družinski, so zelo prijazni,in tudi hišk ni veliko – na karti kampa se vidi kako so postavljene … mi smo bili v tretji vrsti, pa smo vmes med hiškami videli plažo in morje… menda pa pri večini kampih, kjer preko njihovega elektronskega sistema rezerviraš, dobiš samo razpoložljive enote … mi smo rezervirali že marca (plačaš 30 % ob rezervaciji, ostalo ob prihodu, pa 150 € je depozita, ki ti ga vrnejo ob koncu, lahko si plačaš še uporabo posteljnine, čiščenje na koncu, …)

Hojla,
tudi mi se letos odločamo, za Kamp Straško, pa se ne morem odločit a naj grem direktno ali preko agencije Relax, sem prebrala vaša priporočila, zanima me kakšne so terase oz ali imate kakšne slikce in koliko je oddaljeno od plaže.
V glavnem če grem direktno dobimo veliko hiško Premiun, posteljnino in brisače in še vklučeno čiščenje, ter brezplačno otroško posteljico, bi bili pa 100m od otroških igral za 10 dni 806 € v terminu od 13.06- 23.06 se vam zdi to ugodno?

LP

@Prlečka

Preveri cene še tukaj.
http://camping.gebetsroither.com/en/campgrounds/croatia/island-of-pag/camping-strasko/

Mi hodimo vsako leto prek te agencije so kar ugodni.

Mi smo ravno včeraj rezervirali mobilno hiško (večjo) v kampu v terminu od 8.-16.9. Za 2 odrasla + 3 otroci nas pride 350€ (najem+TT+zavarovanje rizika odpovedi+sklenitev aranžmaja).

Preveri še ponudbo Mholidays.

Pozdravček,
tudi mi se odločamo za hiško in to v prvi vrsti ob morju , premium vem da je, pa ne vem kje lahko vidim kako to zgleda:-) Semm dobila to ponudbo.
Nas pa pride 960€ za 21.7-28.7.brez rizika odpovedi:-(( Drago.
Smo pa tudi 2odrasla+3otroci:-))
Sem pa kar preko Adria povprašala.

Pozdravljeni!
Ker je tema blizu tega kar me zanima, bi vas vprašal, ali je možno kopanje na plaži Straško, če nisi nastanjen v kampu, hvala za odgovore?

A res kdo plača jurja evrov za 1 teden bivanja v kampu? Pa je čist vseen, če je hiška in ob morju, svinjsko drago.

me_zanima
Res plačajo. MI še nismo, ker smo do sedaj dali 600€ za 14dni ob morju.
Letos bi zamenjali teren in iščem okoli in sem naletela na tole. Res je svinjsko drago:-((
Še nismo ziher, če se bomo odločili, nam je pa zelo všeč sploh zaradi 3 otrok:-)

lp

To so najnovejse hisice, ki so jih postavili lani pre zacetkom sezone na mestu, kjer so bili vcasih pavsalisti. Te so lani preselili proti FKKju, ki so ga zamaknili se bolj na jug.

Hisice so dovolj velike, v glavnem prostoru je klima. Terase so cez 2/3 hisice, pokrite. Edino ponoci zunj ni luci, elektrrike pa tudi ne. Ne terasi so leseni stoli in miza, vcasih tudi klop. Pa stojalo za perilo in kljukice. Ce rezerviras direktno v Straskem, ima vsaka hisica dva plasticna lezalnika, ki jih Relaxove nimajo. Hiska ima dve kopalnici in dve spalnici. V dnevnem prostoru je dovolj prostora za otrosko prenosno posteljico. V spalnici je zakonska postelja, v otroski spbi pa,dve ozji lezisci. Vse imajo nove jogije in latoflex. Kuhinja in velik hladilnik z locenim zmrzovalnim delom in stedilnik s 4 rinkami. Pecice ni. Naj bi pa letos dodali mikrovalovke, ki jih lani ni bilo.

Lani smo bili dvakrat. Najprej sredi junija, ko so vecini hisk sele potavljali terase in 14 dni septembra, ko smo uzivali na polno.

Junija je bila tudi voda dovolj topla, da je bila vsak dan v vodi tusi nasa najmlajsa, ki je imela sele 10 tednov.

Imeli smo pa hisko v drugi vrsti. Ce greste junija, prosite za sodo stevilko, da bo zvecer na terasi senca.

Ce te za ima se kaj bolj konkretnega, pa vprasaj.

DOBER DAN!

Mi smo se tudi odločili da gremo v straško, mobilne hiške PRVIČ gremo tja! Dobili smo hiško številka 18! Zanima me če kdo vse kje vsaj približno bi naj ta hiška bila ob morju v senci,….. ima kdo kaksne slikice od kampa?

lp simon

Tule je zemljevid, hisica je v skupini cisto na levi. http://www.turno.hr/kartav.html

Da je neka resna senca dvomim. Ste pa blizu vode, teniskih igrisc in trgovinice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close