Nove podrobnosti o umoru
Ja, do takih nasilnih, zločinskih mulcev sem brez empatije.
Recimo, da je res bolan v glavi. Tako kot naj bi bil tisti, ki je umoril oba starša. Enega pred, drugega po psihiatričnem zdravljenju. Če je res tako hudo z njegovo glavo: pač preprosto ne more živeti med ljudmi. Ker je domnevno bolan pa naj kar okrog hodi in pobija, pretepa, posiljuje?
A vidte vi to…?
Aaa?
Ko se zmesajo sonarodnjaki…
Šiptarji in slovenci.
Ona ni bila Slovenka, temveč duševno zelo zaostala ciganka. Po njej so zaostali tudi njeni otroci. Starejšemu je dala rit za lizat, on jo je pa potem še pojebal. Okus njenega dreka mu ni bil okusen. Ti bodo verjetno končali v Jaršah ali Planini.
DRUŠTVO SONČEK se pokliče v takšnih primerih.
Lahko bi dali tega 14 letnega mulca, da bo delal kot prostovoljec z otroki s celebrarno paralizo.
Bi s tem vsaj nekaj koristnega naredili saj so za prostovolno delo sprejemali tudi 100 krat hujše zločince, kot je ta mulec, ki je pretepel, posilil in umoril svojo mamo.
Da ne govorim o temu, da je ta 14 letnik prišel iz najhujših možnih socialnih razmer in zato zločin, ki ga je storil ni tako presenetljiv. Saj se take stvari ponavadi dogajajo v okoljih iz socialnega dna.
Zelo šokantno pa bi bilo, če bi ta mulec prišel iz dobre družine, bil zelo inteligenten dober učenec in njegova starša bi bila oba psihologa. To bi pa bilo zelo zaskrbljujoče.
A tudi take so v DRUŠTVU SONČEK sprejemali za prostovolno delo.
In lepo bi bilo, če bi rehabilitirali in socializirali tudi tega 14 letnika.
so tudi izjeme, 15.02.2022 ob 16:18
Božó, 15.02.2022 ob 16:15
A si glup?
Pise.. Lahko dobi ukrep oddaje v prevzgojni dom ali zavod.
Znaci radece…
Ali pa logatec planina visnja…
Ne more odsedet 4 leta ce je ukrep oddaje v prevzgojni dom od 1-3.
Zavod mislim da je 6 mesecev.
Ne more it po radecah se naprej sedet.
Taka je zakonodaja.
Welcome to slovenistan.
Necete teokratiju… Eto vam.
Avtor… Iz kje je to?
dej polarno viharni no –
Po končanem pripravljalnem postopku se nato državni tožilec odloči ali bo zahteval izrek kazni oziroma vzgojnega ukrepa ali pa bo postopek zoper mladoletnika ustavil.
V kolikor tožilec nadaljuje s postopkom poda predlog za izrek kazni ali vzgojnega ukrepa.
Sodnik za mladoletnike predlogu primerno razpiše sejo senata (izrek vzgojnega ukrepa) ali glavno obravnavo (izrek kazni ali zavodskega ukrepa). Po opravljeni seji ali glavni obravnavi senat izreče svojo odločitev in izreče kazen ali vzgojni ukrep.”
Gre za okrutno dejanje krvnega delikta in oskrunitve, namerni uboj.
To ni polarnoviharni, to je mohamedanec Somebody.
Kaksen poden od foruma,pravokator vam servira izvirni članek kjer doda izmisljene sexualne detajle ki niso nikjer zabelezeni in vi klikate kot zmesani.
Zenska,človeško bitje je umrla imejte malo spostovanja do mrtvih!
Moderatorji pa namesto da imate zeljo po denarju ,klikih in zasluzkih imejte malo moralnih zadrzkov ter prosim ukinite to neprimerno in zaljivo temo.
ubogi revčki, 15.02.2022 ob 18:58
Onaena, 15.02.2022 ob 18:47
Tisti, ki zagovarjate tega psihopatskega mulca niste normalni. Ne, meni se ne smili prav nič, kvečjemu bi ga kaznovala na najhujši možni način. Da to narediš kar je on… Ni vreden življenja, ampak počasno in mučno umiranje. 15 letnik bi moral vedeti, da to kar je počel svoji materi ni normalno.
Se več kot strinjam. Če pri 15 letih ne veš, da ne smeš lastne matere pretepat, da je ne smeš ubiti (da ne omenjamo, da jo jo mogoče celo posilil), potem tega ne boš nikoli dojel.
Smo imeli že en primer, ko so enega psihota oprostili zapora. Prvo je ubil enega starša (ne vem ali prvo očeta ali mamo), so dorekli, da je psihični bolnik in ga niso dali v zapor. Ko je prišel s psihatrije, je ubil še drugega starša.
Se bojim, da bo tale 15letnik podobno: kaka psihatrija, zapora nič, potem pa bo lahko naprej moril, posiljeval.
Vseeno mi pa ni jasno, da v šoli nihče ni opazil, da je en psiho med njimi? Verjetno ni bil v šoli nek angleček?
Pa tisti, ki ga tako zagovarjate:
sem 40 plus pa smo že v mojih časih v šoli izvedeli marsikaj na temo preprečevanja nasilja pa zgibanke na temo kaj je spolno nasilje in podobno. Tako, da ne bi o tem, da revček ni vedel. Če doma ni zvedel, je pa zvedel v šoli, od vrstnikov, na netu, na Tv.
Misliš Supančiča? Mislim, da jim je po umoru očeta postalo jasno, da so v 1. zajebali, saj bo zdaj sedel 28 let. In prav je tako.
twonk, 16.02.2022 ob 10:09
“Kokoši”
Tistega, ki je ubil mačke pred 20 leti bi lastnoročno zadavil (to si izjavil v sosednji temi), tega, ki je ubil človeško bitje, bi pa dal rehabilitirati? Zanimive prioritete.
Tega pa nisem nikjer zapisal. Napisal sem kvečjemu, da je tistim trem že bilo sojeno in da bi jih zato morali pustiti pri miru. Drugi pa so pisali kako bi jih ubili, ja.
Jaz sem pisal kvečjemu, da bi sistem torej tisti, ki so te tri obravnavali morali odgovarjati za katastrofalno vodenje primera in za nadalnje težave, ki jih bojo tisti trije povzročili. Prav tako morajo odgovarjati za to kako neetično so postopali.
Napisal sem, da ga bi v društvu Sonček lahko sprejeli zato, ker je njegov primer bolj razumljiv in manj zaskrbljujoč kot primer od tistih treh kar sem tudi obrazložil.
še jaz se spomnim, 16.02.2022 ob 13:26
Kako nisi pisal? Točno to si napisal, da če bi tisti bil tvoj sin, bi ga sam ubil.
Ja za svojega sina sem napisal!!! in nisem napisal, da ga bi zadavil.
Glede tistih treh pa sem napisal, da naj jih ljudje pustijo pri miru ker jim je že bilo sojeno.
Senza736, 16.02.2022 ob 12:38
Misliš Supančiča? Mislim, da jim je po umoru očeta postalo jasno, da so v 1. zajebali, saj bo zdaj sedel 28 let. In prav je tako.
Ne vem kako se piše. Vem pa, da so ga po prvem umoro dali malo na psihatrijo potem pa domov, da je ubil še drugega starša. Izmeček.
Pa tudi tale pob, ki je pomagal pri umoro mame, je zame totalni izmeček. Pa ne verjamem, da bo za svoja dejanja kaznovan.
Me kar strese, ko eni pametujejo, da bi morali ti otroci skupaj ostati in pljuvajo po državi, če bi jih slučajno ločila. Že, če bi to bili normalni otroci, kdo bi posvojil 6 otrok?
In ker je zraven en tak izmeček, za ostale kvečjemu dobro naredijo, da ga odstranijo. Si predstavljam, da bi brez težav umoril kako sestrico, jo posilil ali kaj takega.
Božó, 16.02.2022 ob 07:31
Ja. Od Muhamedovog ummeta.
Eeee ljige ljige…
A dubai vam nesmeta…
To je isto Muhamedov ummet.
Sledilci Muhameda ker itak ne veste.
Kaj toliko taj Dubai omenjaš?
Tvojima ni smetalo, da so prišli v obljubljeno deželo, Slovenijo? Ki jo ti tako preziraš.
In so bili sprejeti, ker so normalni ljudje.
Ne vedno težit, kako je tu slabo.
Forum je zaprt za komentiranje.