Nove podrobnosti o umoru
Božó, 15.02.2022 ob 16:29
Opisi mi malo. Ko stopis cez vrata… Kaj je levo kaj je desno?
Kako se imenujejo oddelki?
Sta ti je field visit?
Pri kateremu pazniku si bila na obisku…
Opisi malo.
Glumis. Pa dajem info no.. nemoras jest govna. Samo pitas.
Ko stopiš čez vrata je levo leva roka, desno je desna roka.
ohja več kot 15 let nazaj – na Dobu še tudi takrat, ko je bil Trobec še živ tam – so ga ravno ven na sprehod dali, mi pa tam mimo,pa je nekaj komentiral ko je mene gledal ( žnske smo imele še krila takrat, ne hlače) češ, take fejst sem jaz kuril..Doživeto iz njegovih ust,na 3 m razdalje…. ne bom nikoli pozabila.
povprečnost ne izstopa, 15.02.2022 ob 16:37
ohja več kot 15 let nazaj – na Dobu še tudi takrat, ko je bil Trobec še živ tam – so ga ravno ven na sprehod dali, mi pa tam mimo,pa je nekaj komentiral ko je mene gledal ( žnske smo imele še krila takrat, ne hlače) češ, take fejst sem jaz kuril..Doživeto iz njegovih ust,na 3 m razdalje…. ne bom nikoli pozabila.
za avtorja Božó
Glede na to, kako naše krivosodje in drugi podrepniški organi obravnavajo sadistično psihopatsko zalego, se mu hudega ni bati. Odvetnik se bo razjokal glede neugodnih okoliščin deteta, krivda bo gotovo še v neustrezni lunini meni, pa dan tudi numerološko ni bil najbolj ugoden. Nikoliničvideleslišale csdjevke mu bodo pritegnile. Tožilec bo naredil usodno procesno napako, na kateri bo primer padel. Verjetno bo zato kriva strojepiska, ker bo narobe spela dva lista. Sicer pa se bo itak ugotovilo, da dokazi niso bili pridobljeni na ustrezen način, saj je imel policaj kapo malo preveč postrani. V najslabšem primeru bo dete moralo par mesecev pomagati kositi travo v kakšni humanitarni ustanovi. Pa še to kakšnim zagrizenim zagovornicam pravic “drugih kultur” ne bo všeč in bodo vile roke pred Amnesty International, kakšna krivica se godi nedolžnem otročiču, ki je pač malo posilil mater in jo zmlatil, pa je kar dušo spustila.
lunca zadnji krajec, 15.02.2022 ob 16:54
Če niste ogabni. Le kako poznate vse podrobnosti! Moderatorji, to temo bi morali izbrisat!
če ne zmoreš brati, preskoči.
Dogajajo se take stvari ali pa se lahko dogajajo tudi v tvoji bližini….. To je kruta realnost današnjega časa. in o tem se mora govoriti – ne sme se pometati pod preproge. Pri polni zavsesti je bilo to dejanje storjeno.
pa preskoči, 15.02.2022 ob 16:57
če ne zmoreš brati, preskoči.
Dogajajo se take stvari ali pa se lahko dogajajo tudi v tvoji bližini….. To je kruta realnost današnjega časa. in o tem se mora govoriti – ne sme se pometati pod preproge. Pri polni zavsesti je bilo to dejanje storjeno.
In naj te raje skrbijo take teme, kot je tale spodnja, na MONu:
pa če je clickbait, ali pa ne.
Po netu je bilo polno objav kako so ubogi otročki, kako mora vseh 6 ostati skupaj.
Kot prvo: kdo bi sploh posvojil vseh 6 otrok, čeprav bi bili normalni?
Predvsem pa kdo bi hotel posvojiti kriminalca, zločinca, psihopata?
Pri taki starosti pa mora kar lepo vedeti kaj je prav in kaj ne. Pri 15 so včasih lepo začeli v službo hoditi. Niso to več nedolžni otročki.
ubogi revčki, 15.02.2022 ob 17:29
Po netu je bilo polno objav kako so ubogi otročki, kako mora vseh 6 ostati skupaj.
Kot prvo: kdo bi sploh posvojil vseh 6 otrok, čeprav bi bili normalni?
Predvsem pa kdo bi hotel posvojiti kriminalca, zločinca, psihopata?
Pri taki starosti pa mora kar lepo vedeti kaj je prav in kaj ne. Pri 15 so včasih lepo začeli v službo hoditi. Niso to več nedolžni otročki.
Pri taki starosti pa mora kar lepo vedeti kaj je prav in kaj ne.
Ti otroci ne vedo, kaj je prav in kaj je narobe.Ker so živeli v psihopatski in nefunkcionalni družini.
Česar nisi dobil nimaš.
Kar si dobil, imaš…
Bolna družina.Zelo bolna.Najbolj pa njihov oče.
ja samo, 15.02.2022 ob 17:47
Pri taki starosti pa mora kar lepo vedeti kaj je prav in kaj ne.
Ti otroci ne vedo, kaj je prav in kaj je narobe.Ker so živeli v psihopatski in nefunkcionalni družini.
Česar nisi dobil nimaš.
Kar si dobil, imaš…
Bolna družina.Zelo bolna.Najbolj pa njihov oče.
In iz teh 6 nefunkcionalnežev jih bomo čez 20 let dobili 36, v naslednji generaciji pa 216. Vmes bodo katero ali koga koga malo zaštihali, premlatili do smrti, poučili, a to ne bo bistveno vplivalo na demografsko sliko.
Verjetno je plodilno navdihnjeni minister, ki je sanjal o 10 mio Slovencev, imel v mislih ta scenarij.
Onaena, 15.02.2022 ob 18:47
Tisti, ki zagovarjate tega psihopatskega mulca niste normalni. Ne, meni se ne smili prav nič, kvečjemu bi ga kaznovala na najhujši možni način. Da to narediš kar je on… Ni vreden življenja, ampak počasno in mučno umiranje. 15 letnik bi moral vedeti, da to kar je počel svoji materi ni normalno.
Se več kot strinjam. Če pri 15 letih ne veš, da ne smeš lastne matere pretepat, da je ne smeš ubiti (da ne omenjamo, da jo jo mogoče celo posilil), potem tega ne boš nikoli dojel.
Smo imeli že en primer, ko so enega psihota oprostili zapora. Prvo je ubil enega starša (ne vem ali prvo očeta ali mamo), so dorekli, da je psihični bolnik in ga niso dali v zapor. Ko je prišel s psihatrije, je ubil še drugega starša.
Se bojim, da bo tale 15letnik podobno: kaka psihatrija, zapora nič, potem pa bo lahko naprej moril, posiljeval.
Vseeno mi pa ni jasno, da v šoli nihče ni opazil, da je en psiho med njimi? Verjetno ni bil v šoli nek angleček?
Pa tisti, ki ga tako zagovarjate:
sem 40 plus pa smo že v mojih časih v šoli izvedeli marsikaj na temo preprečevanja nasilja pa zgibanke na temo kaj je spolno nasilje in podobno. Tako, da ne bi o tem, da revček ni vedel. Če doma ni zvedel, je pa zvedel v šoli, od vrstnikov, na netu, na Tv.
ubogi revčki, 15.02.2022 ob 18:58
Se več kot strinjam. Če pri 15 letih ne veš, da ne smeš lastne matere pretepat, da je ne smeš ubiti (da ne omenjamo, da jo jo mogoče celo posilil), potem tega ne boš nikoli dojel.
Smo imeli že en primer, ko so enega psihota oprostili zapora. Prvo je ubil enega starša (ne vem ali prvo očeta ali mamo), so dorekli, da je psihični bolnik in ga niso dali v zapor. Ko je prišel s psihatrije, je ubil še drugega starša.
Se bojim, da bo tale 15letnik podobno: kaka psihatrija, zapora nič, potem pa bo lahko naprej moril, posiljeval.
Vseeno mi pa ni jasno, da v šoli nihče ni opazil, da je en psiho med njimi? Verjetno ni bil v šoli nek angleček?
Pa tisti, ki ga tako zagovarjate:
sem 40 plus pa smo že v mojih časih v šoli izvedeli marsikaj na temo preprečevanja nasilja pa zgibanke na temo kaj je spolno nasilje in podobno. Tako, da ne bi o tem, da revček ni vedel. Če doma ni zvedel, je pa zvedel v šoli, od vrstnikov, na netu, na Tv.
Če je glava bolna tega ni razumel.
Forum je zaprt za komentiranje.