Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nova poznanstva v letih med 50 – 60 ,

Nova poznanstva v letih med 50 – 60 ,

Ti lahko povem iz lastnih izkušenj in iz pogovorov s svojimi kolegi, sošolci, ki so tudi izbrali samsko življenje.
Večina je kar lepo zdrava, tudi spodaj je vse v redu, večina nas tudi ne zgleda slabo/po opisu ženskega dela kolegici… Večina je naveličana ženskih frustracij in najedanja in rajši uživa solo. Večina ima tudi dovolj pod palcem, da lahko počne kar hoče. Po branju raznih umotvorov, ki jih berem na forumu, sem popolnoma enakega mnenja.[/quote]

Ce bi pa zenska napisala enako, bi se pa vsulo da to da je solo sploh ni njena odlocitev, ampak tako ali tako ni sposobna ujagat tipa ali pa da je ocitno zanic in je noben noce. Sele takrat se po splosnem mnenju zenske odlocijo ostati samske 🙂

“Tisto” /libido/ ti je dano od” boga”, zaradi mene lahko rečemo tudi od” vesolja dano” in nihče ne nosi odgovornosti za količino “tega” in totalno neumno je tvoje lastnosti posploševati. To je zame neumno. Torej nimaš niti dovolj pameti in mislim, da te ne sme nihče obsojat.
Človek z veliko ali tudi malo libida ima lahko izvrstne vse druge lastnosti, tudi pamet, značaj, temperament…..
vse to je danost in nadgradnjo dela vsak posameznik.
.
po moje si obupala in zato vsaj jaz nisem vesel….mimomogrede pa seks v teh letih lahko zelo dobro funkcionira, verjetno pa tudi ne, če temu tako ti “praviš”.
.
mislim, da so vsa leta primerna za ljubezen..
in
verjetno se človek v tem obdobju na nek način odmika v neki svoj “hoby” svet. delaš tisto kar te izpopolnjuje.

Ti lahko povem iz lastnih izkušenj in iz pogovorov s svojimi kolegi, sošolci, ki so tudi izbrali samsko življenje.
Večina je kar lepo zdrava, tudi spodaj je vse v redu, večina nas tudi ne zgleda slabo/po opisu ženskega dela kolegici… Večina je naveličana ženskih frustracij in najedanja in rajši uživa solo. Večina ima tudi dovolj pod palcem, da lahko počne kar hoče. Po branju raznih umotvorov, ki jih berem na forumu, sem popolnoma enakega mnenja.[/quote]

Ce bi pa zenska napisala enako, bi se pa vsulo da to da je solo sploh ni njena odlocitev, ampak tako ali tako ni sposobna ujagat tipa ali pa da je ocitno zanic in je noben noce. Sele takrat se po splosnem mnenju zenske odlocijo ostati samske :)[/quote]
No tokrat sem po naključju napisal prvi. Drugič bo pa ena od žensk. 🙂

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ko začne težit in nabijat, jo ignoriraš, pa naj se ji razkadi tista para skozi ušesa kot pri ekonom piskru skozi varnostni ventil. :-))
Ko se skulira se šele pogovoriš.[/quote]
Težko vedno ignoriraš. Najbolje, da nekam greš. :)[/quote]

ja kdo te pa sili, da si v vezi?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

In kaj bodo imele od tega..?[/quote]
Vsaj pol tistega, kar bi rade!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ce bi pa zenska napisala enako, bi se pa vsulo da to da je solo sploh ni njena odlocitev, ampak tako ali tako ni sposobna ujagat tipa ali pa da je ocitno zanic in je noben noce. Sele takrat se po splosnem mnenju zenske odlocijo ostati samske :)[/quote]

Kdo pa je kdajkoli reko da ženska ne more ujagat tipa, to uspe lahko 99,9999% žensk v pičlih nekaj dneh, če ne kar URAH! Problem je v tem, ker one ne bi samo tipa, ampak mora met še 2421542 alinej odkljukanih, potem pa nastane problem ker iz baze 3 milijard, se potencial skrči na morda nekaj 10 moških na ZEMLJI, potem pa verjetnost da bodo srečale enega izmed teh nekaj 10 moških je že itak majhna, kje šele je potem to, da bo se ona njemu dopadla, ker tisti ki bi jih večina mela, lahko zbirajo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Težko vedno ignoriraš. Najbolje, da nekam greš. :)[/quote]

ja kdo te pa sili, da si v vezi?[/quote]
Komentiral sem primer, ko začne težit in ne, če vedno teži. Običajno se čez čas pomiri.
Ob kronično tečni ženski pa res nimaš kaj iskati.

Se ne strinjam, mislim, da so najbolj zateženi ravno samski – bodisi zaradi razočaranja in pomanjkanje zaupanje v nasprotni spol, kar se kaže v ciničnem seksizmu, bodisi zaradi izgube idealov, kar je enako zatekanju v pesimizem. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kdo pa je kdajkoli reko da ženska ne more ujagat tipa, to uspe lahko 99,9999% žensk v pičlih nekaj dneh, če ne kar URAH! Problem je v tem, ker one ne bi samo tipa, ampak mora met še 2421542 alinej odkljukanih, potem pa nastane problem ker iz baze 3 milijard, se potencial skrči na morda nekaj 10 moških na ZEMLJI, potem pa verjetnost da bodo srečale enega izmed teh nekaj 10 moških je že itak majhna, kje šele je potem to, da bo se ona njemu dopadla, ker tisti ki bi jih večina mela, lahko zbirajo :)[/quote]

Zal mi je. Motis se.

Se ne strinjam, mislim, da so najbolj zateženi ravno samski – bodisi zaradi razočaranja in pomanjkanje zaupanje v nasprotni spol, kar se kaže v ciničnem seksizmu, bodisi zaradi izgube idealov, kar je enako zatekanju v pesimizem. ;)[/quote]
Cinični pesimistični seksist… to moram pa sprintat…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja, tudi med moškimi obstajajo izjeme, vendar te le potrjujejo pravilo. In še te imajo omejen rok trajanja.

Kronično tečne ženske ne obstajajo!!!
(obstajala bi le, če bi bila totalna egoistka in popolnoma nepripravljena na bilo kakšen kompromis… ampak takšne še nisem srečal)

Obstajajo samo moški, ki ne znajo igrati na prave strune pri njej. Ko takšno “violinco” vzame v roke kdo drugi, zna iz nje izvabiti prav prijetno melodijo in iz nje narediti Stradivardija. (ne tako staro ampak posebno in cenjeno v njenih lastnih očeh)
Eni (tisti z egom v stratosferi) se pa lotijo njihove “prevzgoje” s šmerglanjem, brušenjem, vrtanjem lukenj……. skratka kot “taprav dedc” z Black&Decker orodjem :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Zato je pa Black&Decker paket za gospodinje:-)))

Kdo pa je kdajkoli reko da ženska ne more ujagat tipa, to uspe lahko 99,9999% žensk v pičlih nekaj dneh, če ne kar URAH! Problem je v tem, ker one ne bi samo tipa, ampak mora met še 2421542 alinej odkljukanih, potem pa nastane problem ker iz baze 3 milijard, se potencial skrči na morda nekaj 10 moških na ZEMLJI, potem pa verjetnost da bodo srečale enega izmed teh nekaj 10 moških je že itak majhna, kje šele je potem to, da bo se ona njemu dopadla, ker tisti ki bi jih večina mela, lahko zbirajo :)[/quote]

Zal mi je. Motis se.[/quote]

Niti malo se ne motim, razen če je ženska res ogabna za pogledat, pa še potem bi jo kdo na skrivaj rukno al pa nekdo obupan dovolj vzel……

Če greta povprečna ženska in povprečen moški v soboto ven in greta naredit preizkus kdo bo dobo prej one night stand in greta pač na neko nevtralno (torej ne javno hišo za moške) lokacijo, bo ženska po moje dobla tam 10 moških (če ne več) medtem ko bo moški MORDA 1 🙂

To je jasno.

Je pa res, da bi tudi debele krofinje hotle met pricne na belih konjih, ki bi jih meli radi, čeprav se vsak dan bašejo z čokolado ipd. To pa res ne gre 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

(obstajala bi le, če bi bila totalna egoistka in popolnoma nepripravljena na bilo kakšen kompromis… ampak takšne še nisem srečal)

Obstajajo samo moški, ki ne znajo igrati na prave strune pri njej. Ko takšno “violinco” vzame v roke kdo drugi, zna iz nje izvabiti prav prijetno melodijo in iz nje narediti Stradivardija. (ne tako staro ampak posebno in cenjeno v njenih lastnih očeh)
Eni (tisti z egom v stratosferi) se pa lotijo njihove “prevzgoje” s šmerglanjem, brušenjem, vrtanjem lukenj……. skratka kot “taprav dedc” z Black&Decker orodjem :-))[/quote]

Kaj če bi tole malo obrnili, in bi napisali, da tudi kronično (karkoli) moških ni (pijancev, pretepačev itd) ampak samo ženske ki ne znajo igrati na prave strune?

Aja ne, to pa ne gre, ker ženske vedno prav nardijo in delajo 😛

Watamaro je tipičen forumaški fakfehtar. Leze v rit babam, moške uporabnike pa zaničuje, da izpade boljši od večine, posledično bolj opazen nežnejšemu spolu.

Eni (tisti z egom v stratosferi) se pa lotijo njihove “prevzgoje” s šmerglanjem, brušenjem, vrtanjem lukenj……. skratka kot “taprav dedc” z Black&Decker orodjem :-))[/quote]

Kaj če bi tole malo obrnili, in bi napisali, da tudi kronično (karkoli) moških ni (pijancev, pretepačev itd) ampak samo ženske ki ne znajo igrati na prave strune?

Aja ne, to pa ne gre, ker ženske vedno prav nardijo in delajo :P[/quote]

Prav imaš… jih ni. Ker se lahko spremenijo, če se v njih najde volja.
Drugi del zaključka je pa napačen (in sam dobro veš)… tam pa ženska ne zna brenkati na prave strune (če že živi z njim). Verjetno mu še s svojim početjem daje povod za to, da gre v gostilno.
S katero drugo se bo pa skuliral in predel zadovoljno kot mucek.

A je treba razlagati, da prav vsak z vsakim pač ne more (ali zna) shajati?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Manj cankarjanskega jamranja in prešernovskega tragičnega hrepenenja, pa bi bil svet na pogled že drugačen.

Pa kje najdeš dva pijanca (eden je tudi pedofil) za primerjavo??

Pa ti bi bil idealen zame! Škoda, da jih nisem 50►…

Pa ti bi bil idealen zame! Škoda, da jih nisem 50►…[/quote]
OPOZORILO: Jaz sem idealen samo za sebe, ◄50► ni merilo, le odgovor na vprašanje o 50►.

Moj partner gre takrat, ko meni “lastna koža ni prav”, na sprehod ali na kavo… Tako imam dovolj časa, da dojamem, da ni problem v njem, in večinoma kak ekstra pogovor sploh ni potreben. Se pa opravičim za teženje…[/quote]

Zelo pohvalno za oba. Na ta način dokazujeta, da se znata konstruktivno prepirati.
Na žalost tega dosti ljudi ne zna, ali pa ni sposobno. Na koncu se tako skregajo, da pozabijo, zakaj so se sploh začeli kregali.
Ostanita še naprej v cvetju in ljubezni. :-))

Lynne Anderson – Rose Garden

Pa ti bi bil idealen zame! Škoda, da jih nisem 50►…[/quote]
OPOZORILO: Jaz sem idealen samo za sebe, ◄50► ni merilo, le odgovor na vprašanje o 50►.[/quote]
Tole sem pozabil: Ponudbe in CV-je sprejemam na ZS!☺☺☺

Zakaj pa bi sploh morali živeti v partnerski zvezi? Zato, ker večina ljudi okrog nas živi tako?
Nekateri odlično funkcioniramo tudi brez tega, pa ne zaradi razočaranja, ampak se preprosto dobro počutimo v svoji koži. Imamo razvito socialno mrežo, smo fizično aktivni, se izobražujemo … Skratka, ne čutimo čustvenega pomanjkanja in smo zadovoljni.
Parodija je v tem, da smo ravno mi uteha za težave vezanih, ki nam jamrajo, kako so nezadovoljni v partnerstvu :))

Moj partner gre takrat, ko meni “lastna koža ni prav”, na sprehod ali na kavo… Tako imam dovolj časa, da dojamem, da ni problem v njem, in večinoma kak ekstra pogovor sploh ni potreben. Se pa opravičim za teženje…[/quote]

Zelo pohvalno za oba. Na ta način dokazujeta, da se znata konstruktivno prepirati.
Na žalost tega dosti ljudi ne zna, ali pa ni sposobno. Na koncu se tako skregajo, da pozabijo, zakaj so se sploh začeli kregali.
Ostanita še naprej v cvetju in ljubezni. :-))

Lynne Anderson – Rose Garden[/quote]

Vem, ja… Se spomnim kreganja z bivšim – začelo se je zaradi posode (ali nekaj podobno banalnega), končalo pa z očitki za dve, tri leta nazaj. V prepirih te vrste navidezno zmaga tisti, ki ima boljši spomin, dolgoročno gledano pa zgubita oba.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close