Nova poznanstva v letih med 50 – 60 ,
Verjetno je veliko osamljenih v srednjih letih po težkem ali večkratnem razočaranju v ljubezni.
Človek bi pomislil, da v teh letih ne misliš samo na “tiste” stvari, niti ne na zunanjost, pač
pa, da bi le našel sorodno dušo. Vendar na žalost ni tako. Malokdo ima to srečo, toda obupati
se ne sme nikoli. Upam, da je še kdo takega mnenja , kot sem jaz, bi bila zelo vesela.
Ti lahko povem iz lastnih izkušenj in iz pogovorov s svojimi kolegi, sošolci, ki so tudi izbrali samsko življenje.
Večina je kar lepo zdrava, tudi spodaj je vse v redu, večina nas tudi ne zgleda slabo/po opisu ženskega dela kolegici… Večina je naveličana ženskih frustracij in najedanja in rajši uživa solo. Večina ima tudi dovolj pod palcem, da lahko počne kar hoče. Po branju raznih umotvorov, ki jih berem na forumu, sem popolnoma enakega mnenja.
[/quote]
Ti lahko povem iz lastnih izkušenj in iz pogovorov s svojimi kolegi, sošolci, ki so tudi izbrali samsko življenje.
Večina je kar lepo zdrava, tudi spodaj je vse v redu, večina nas tudi ne zgleda slabo/po opisu ženskega dela kolegici… Večina je naveličana ženskih frustracij in najedanja in rajši uživa solo. Večina ima tudi dovolj pod palcem, da lahko počne kar hoče. Po branju raznih umotvorov, ki jih berem na forumu, sem popolnoma enakega mnenja.[/quote]
Hvala za kompliment. Se ti bom ob priliki oddolžila.
Strinjam se s Spiderjem. Wd40 dejansko išče idealno žensko in je vsakič razočaran, ker naleti na takšno z napakami. Spider, če ne bi bil tako presneto oster, bi se človek lahko še fajn pogovoril s tabo. :))))[/quote]
Kaj pa, če ima wd40 prav in si ženske le domišljate, da ste popolne, v resnici pa ste zatežene ? 🙂
Pa ja menda ne pričakuješ, da se boš komu smilil zaradi tega?
Ko začne težit in nabijat, jo ignoriraš, pa naj se ji razkadi tista para skozi ušesa kot pri ekonom piskru skozi varnostni ventil. :-))
Ko se skulira se šele pogovoriš.
Ko začne težit in nabijat, jo ignoriraš, pa naj se ji razkadi tista para skozi ušesa kot pri ekonom piskru skozi varnostni ventil. :-))
Ko se skulira se šele pogovoriš.[/quote]
Moj partner gre takrat, ko meni “lastna koža ni prav”, na sprehod ali na kavo… Tako imam dovolj časa, da dojamem, da ni problem v njem, in večinoma kak ekstra pogovor sploh ni potreben. Se pa opravičim za teženje…
Eh ja, ko mi začne bejba 50► tveziti o metuljčkih, sperhodu po plaži v siju lune, svečkah in romantičnih večerjah, grem mal za likalno desko in se sprostim.
Pol bi pa še objeta zaspala, jaz sem se pa ravno napokal fižolove solate.
Ajde greva nabirat regrat, pa mal v hrib špancirat, morda na kak izlet. Ne mi jamrat o osteoporozi, kalcinaciji, jogi, tai čiju, čigongu, al kako se že reče.
Tamle nekje na netu je en čvek, kjer se zbirajo te sorte ptice! Ko se prikaže moški je pa zaslišanje, vlečenje črev iz njega, kopanje po starih ranah, zakaj pa nimaš hiše in boljšega avta, a si mlatil bivšo, zihr hodiš po bufetih kelnarce za rit šlatat.
Bejbe spustite se na zemljo!!! Pa bi dedcev kot smeti!
HOWGH!
In kaj bodo imele od tega..?[/quote] V bistvu bi zgubile to, kar jim je najdražje- razlog za jamranje.[/quote]
Bravo za posploševanje.
Forum je zaprt za komentiranje.