nova možganska kap teden dni po cepljenju proti kovidu
ne eno ne drugo, 02.08.2021 ob 13:20
Če bi meni kdo od bližnjih umrl zaradi cepiva in bi hoteli to prikrit….bodi ziher da bi me bilo vsepolno v vseh medijih!
Problem je v tem, da nimaš dokazov. Obdukcij ne delajo, pa tudi če bi jih, kako boš povezal strdek in kap ali infarkt točno s cepivom. Vročina, dehidriran, slaba prehrana, stres, karkoli.
Samo bližnji bodo vedeli, da je bila oseba pred cepljenjem zdrava in živa in slutili, da je njena smrt povezana.
No, saj prihaja počasi na dan – portal N1 poroča o tem, kako slabo učinkovita so cepiva.
Številke niti niso nepričakovane,” je odgovorila vodja posvetovalne skupine za cepljenje Bojana Beović. “Dokler ne bo dosežena res visoka precepljenost, ne moremo pričakovati, da se bo širjenje virusa ustavilo,” je dodala. Cepljenje pa niti ne predstavlja 100-odstotne zaščite pred okužbo s koronavirusom.
Izraelski podatki kažejo, da po cepljenju manjša zaščita pred samo okužbo in simptomatično boleznijo. Ne pride pa do zmanjšanja učinkovitosti cepiva pred zbolevanjem za hudo obliko bolezni, je dejala infektologinja.
Pa tudi to zadnje je laž.
Zaščita po cepljenju nikoli ni popolna, zato lahko tudi cepljeni huje zbolijo. Beović je ponovno poudarila, da je pomembno, da se cepi čim več prebivalcev in da s tem prepreči kroženje virusa.
Sprva je prevladovalo mnenje, da so cepljeni zaščiteni bolje, saj je koncentracija protiteles, ki nastanejo pri cepljenju, višja od tiste, ki jo povzroči prebolela bolezen. “To se mi je zdelo nenavadno, saj praviloma pri drugih infekcijskih boleznih, proti katerim se cepi, prebolelost bolje ščiti pred ponovnimi okužbami kot cepljenje,” je povedala Beović.
Klinični podatki, torej podatki iz realnosti in ne iz laboratorija, kažejo, da prebolelost ščiti bolje.
Skratka, cepljenje ne prepreči okužbe, ampak dajmo se precepit, da ustavimo kroženje virusa. Kdo je tukaj nor??????????
Večja kot je precepljenost populacije, več okužb bo med cepljenimi, pa trdi ameriška epidemiologinja Katelyn Jetelina. Če so v neki skupnosti cepljeni vsi in v njej pride do prenosa okužbe, bodo torej vse okužbe med cepljenimi, je zapisala v blogu.
Super, ne? WTF? Med vsemi cepljenimi okužb sploh ne bi smelo biti, če bi cepiva delovala.
Edina pot iz začaranega kroga je prebolelost!
Kljub visoki precepljenosti, po podatkih Washington Posta je cepljenih 85 odstotkov odraslih Izraelcev, se okužbe v državi širijo. Okoli polovico okuženih naj bi predstavljali cepljeni, ki zbolevajo tudi za hujšo obliko bolezni. Boljša slika je med prebolevniki. Koronavirus je prebolelo devet odstotkov Izraelcev, v tem valu pa predstavljajo en odstotek primerov.
No, moj prijatelj je po smrti očeta preveč strt sam, da mame niti ne omenjam, tako da verjemi, družini, ki je izgubila ljubljenega, je res zadnje na svetu, da se gre medijsko vojno. Še posebej v okoliščinah splošne propagande v drugo smer. Jaz sem tudi fajter in si mislim, da bi se šla fajtat, ampak na koncu pa mogoče vseeno ne. Ker bi me mama prosila, naj nas ne izpostavljam npr. Tako da s polno ritjo je lahko srat.
BTW, poznam pa dva primera smrti takoj po cepljenju.
-
Ce ze tako vse veste bi morda napisali ali je bilo to po prvem odmerku, po drugem ali po enkratnem in dodali se cepivo, da mal vemo, a ne, kdaj tocno lahko pricakujemo da nas trofi.. smrt mislim. Pa mogoce dodajte kaksno novo temo, vdovci ali vdove po covidu.. da lahko samski pol koga potolazimo. A ne!? Kr je pol toliko sporocil koliko osamljenih in samskih je v slo.. pa bi si lahko potem izbirali med tistimi ki so izgubili partnerja zaradi cepljenja.. ce jih je toliko, da vsaj poparckamo reveze pol. A ni dobra ideja? Ce vse veste katero mlado sosedo ali soseda je kap, napisite kontakt se zivecega vdovca, da jih potolazimo.. ker jih je veliko je ocitno ta trg zdaj cisto nepokrit…
poznam, 02.08.2021 ob 16:36
No, moj prijatelj je po smrti očeta preveč strt sam, da mame niti ne omenjam, tako da verjemi, družini, ki je izgubila ljubljenega, je res zadnje na svetu, da se gre medijsko vojno. Še posebej v okoliščinah splošne propagande v drugo smer. Jaz sem tudi fajter in si mislim, da bi se šla fajtat, ampak na koncu pa mogoče vseeno ne. Ker bi me mama prosila, naj nas ne izpostavljam npr. Tako da s polno ritjo je lahko srat.
BTW, poznam pa dva primera smrti takoj po cepljenju.
Očitno nisi fajter, žal.
preberi kje kako se izdelujejo cepiva, 01.08.2021 ob 17:30
preberi kje kako se izdelujejo cepiva, 01.08.2021 ob 17:28
sonja112, 01.08.2021 ob 09:48
Jaz poznam ogromno cepljenih ljudi predvsem starejših ..vendar med njimi ni nikogar ki bi imel kakšne posledice ali strdke pa so cepljeni že več mesecev..kak dan po cepljenju jih je nekaj imelo sicer vročino drugo pa nič.
Je pa res da ljudje kar vse cepljenju pripišejo..v sosednji vasi je moškega kap srednjih let vsi so govorili kako po cepljenju..potem je prišlo na dan da sploh ni bil cepljen.
Človek je padel iz strehe 1 teden po cepljenju ..spet je bilo krivo cepljenje ..ja pa danes je cepljenje krivo že za vse.
A ti zmoreš razymet, da je vsako človeško telo “unikat” – in ja, 50 jih bo imelo znake strdkov in kaši, 50 pa ne. Pa ni važno, ali so stari, ali mladi.
Preberi si, kaj so ” stabilizatorji” učinkovin v cepivih: od živega srebra, uran in drugih radioaktivnih izotopov, težke kovine in spojine ( Merkurij, ipd). To tudi še vedno dobi pa vsako cepljeno telo vase, četudi naj bi bilo to prečiščeno na vsaj 90%, ko se sestavlja v fabrki cepivo. In mora predelat- zdj pa- eno telo to predela brez posledic, drugo pač dobi npr. tudi strdke….
Zdaj bomo pa res že začeli verjeti v tisto preizkušanje z kovancem. ….
Odgovor je za avtorico “Sonja112”.
Julij Cezar, 01.08.2021 ob 14:21
tega je ogromno,zanimiv podatek ne poznam nikogar ki bi umrl za covidom poznam pa tri ki so po cepljenju doziveli kap,eden umrl dva se v fazi okrevanja
Jaz pa poznam vec 100, ki se jih je cepilo in to brez posledic. Zaradi covida pa nekaj umrlih, tudi dva moja bliznja soseda.
tako je, 03.08.2021 ob 08:46
Očitno nisi fajter, žal.
Bi bil presenečen. Sem pa tudi toliko časa že na svetu in premorem toliko empatije, da znam presojati kdaj, zakaj, kako ipd. Česar enodimenzionalni dribci, ki žal predstavljate večino mona, žal nikoli ne boste razumeli.
Pametni, 03.08.2021 ob 07:55
-
Ce ze tako vse veste bi morda napisali ali je bilo to po prvem odmerku, po drugem ali po enkratnem in dodali se cepivo, da mal vemo, a ne, kdaj tocno lahko pricakujemo da nas trofi.. smrt mislim. Pa mogoce dodajte kaksno novo temo, vdovci ali vdove po covidu.. da lahko samski pol koga potolazimo. A ne!? Kr je pol toliko sporocil koliko osamljenih in samskih je v slo.. pa bi si lahko potem izbirali med tistimi ki so izgubili partnerja zaradi cepljenja.. ce jih je toliko, da vsaj poparckamo reveze pol. A ni dobra ideja? Ce vse veste katero mlado sosedo ali soseda je kap, napisite kontakt se zivecega vdovca, da jih potolazimo.. ker jih je veliko je ocitno ta trg zdaj cisto nepokrit…
Obakrat po prvem odmerku. 1x Moderna, 1x ne vem.
po cepljenju no, 01.08.2021 ob 09:35
Prijateljica, ki dela v domu za ostarele, je povedala, da je včeraj popoldne domov odšla sodelavka, ker je njenega moža možganska kap en teden po cepljenju za kovid. Povedala je tudi, da ji je znanec dejal, da pozna 4 primere strdkov po cepljenju. Sprašujem se, če je nevrološki oddelek ukc ja poln možganskih kapi in če nam to prikrivajo. Ali ima kdo tam koga zaposlenega , da dobimo podatke iz prve roke, saj so tudi druge bolnice nevrološke, zanimivo bi bilo dobiti podatke o kapeh.Ali poklukar in vlada laže in prikriva. Seveda ne dvomim, da bodo rekli, da povezava ni dokazana, seveda ne bodo isti dohtarji, ki zagovarjajo cepljenje pljuvali v lastno skledo in dejali, da je možganska kap povezana s tem cepljenjem. Da ne rečem, da so mnogi od njih skorumpirani plačanci , katerim vsak dan na dom pripeljejo kamion svežih evrov in stresejo pred hišo za molk in laži. Tega ne bom reke oz napisal. Kaj si pa mislim in sem sam prepričan je pa moja stvar.
Verjamem, da je to izkrivljena informacijo. V našem mestu so tudi govorili za enega malo čez 40, da ga je možganska kap po cepljenju, potem smo pa ugotovili, da še ni bil cepljen.
Sme teorije zarote! Pa vsi cepljeni bodo umrli v roku 2-10 let in podobno.
A na članek o tem, da covid povzroča strdke, ste pa že pozabili? So bili primeri v Italiji pri mladih športnikih že mesece pred cepljenjem. Pa ste vsi kar malo pozabili to.
Večja je verjetnost da dobiš strdke po covidu kot po cepljenju. Jih pa lahko ne glede na cepljenje dobiš tudi na letalu, v nosečnosti, ob prepogostem sedenju itd.
Anikoagulantske abulante so polne takšnih bolnikov. Na stotine jih je umiralo od tega. Še pred covidom. tudi moja babica. Leta 1994. Ziher bilo krivo cepljenje, ja.
sgdtgf, 31.08.2021 ob 11:05
Prosim, da vsi anticepilci izpišete otroke iz šol, faksov, prekinejo naj prosim specializacije in raziskovalno delo. Itak tej izobrazbi ne zaupate, zakaj svojega otroka spravljate v nekaj takega? Naj jih izobrazi zaupanja vredni Facebook, Instagram, Potrč, Youtube itd.
Resnica počasi prihaja na dan – in čisto vse, kar se je pisalo v tej temi, se je izkazalo za res!!
Forum je zaprt za komentiranje.