nova možganska kap teden dni po cepljenju proti kovidu
Prijateljica, ki dela v domu za ostarele, je povedala, da je včeraj popoldne domov odšla sodelavka, ker je njenega moža možganska kap en teden po cepljenju za kovid. Povedala je tudi, da ji je znanec dejal, da pozna 4 primere strdkov po cepljenju. Sprašujem se, če je nevrološki oddelek ukc ja poln možganskih kapi in če nam to prikrivajo. Ali ima kdo tam koga zaposlenega , da dobimo podatke iz prve roke, saj so tudi druge bolnice nevrološke, zanimivo bi bilo dobiti podatke o kapeh.Ali poklukar in vlada laže in prikriva. Seveda ne dvomim, da bodo rekli, da povezava ni dokazana, seveda ne bodo isti dohtarji, ki zagovarjajo cepljenje pljuvali v lastno skledo in dejali, da je možganska kap povezana s tem cepljenjem. Da ne rečem, da so mnogi od njih skorumpirani plačanci , katerim vsak dan na dom pripeljejo kamion svežih evrov in stresejo pred hišo za molk in laži. Tega ne bom reke oz napisal. Kaj si pa mislim in sem sam prepričan je pa moja stvar.
po cepljenju no, 01.08.2021 ob 09:35
Prijateljica, ki dela v domu za ostarele, je povedala, da je včeraj popoldne domov odšla sodelavka, ker je njenega moža možganska kap en teden po cepljenju za kovid. Povedala je tudi, da ji je znanec dejal, da pozna 4 primere strdkov po cepljenju. Sprašujem se, če je nevrološki oddelek ukc ja poln možganskih kapi in če nam to prikrivajo. Ali ima kdo tam koga zaposlenega , da dobimo podatke iz prve roke, saj so tudi druge bolnice nevrološke, zanimivo bi bilo dobiti podatke o kapeh.Ali poklukar in vlada laže in prikriva. Seveda ne dvomim, da bodo rekli, da povezava ni dokazana, seveda ne bodo isti dohtarji, ki zagovarjajo cepljenje pljuvali v lastno skledo in dejali, da je možganska kap povezana s tem cepljenjem. Da ne rečem, da so mnogi od njih skorumpirani plačanci , katerim vsak dan na dom pripeljejo kamion svežih evrov in stresejo pred hišo za molk in laži. Tega ne bom reke oz napisal. Kaj si pa mislim in sem sam prepričan je pa moja stvar.
A je mogoče Pfizer, ker tudi poznam par primerov?
hormončič, 01.08.2021 ob 09:40
Zdravniki imajo striktna navodila, da so sicer pozorni na prijavljene znake, vendar da naj v vsakem primeru rečejo, da ni povezave s cepivom. Iz prve roke, ki trenutno sedi zraven mene.
Tvoja( poleg tebe) je zdravnica splosne medicine ali nevrologinja?
Jaz poznam ogromno cepljenih ljudi predvsem starejših ..vendar med njimi ni nikogar ki bi imel kakšne posledice ali strdke pa so cepljeni že več mesecev..kak dan po cepljenju jih je nekaj imelo sicer vročino drugo pa nič.
Je pa res da ljudje kar vse cepljenju pripišejo..v sosednji vasi je moškega kap srednjih let vsi so govorili kako po cepljenju..potem je prišlo na dan da sploh ni bil cepljen.
Človek je padel iz strehe 1 teden po cepljenju ..spet je bilo krivo cepljenje ..ja pa danes je cepljenje krivo že za vse.
https://www.stat.si/StatWeb/News/Index/9673
Na koncu te strani razpredelnica smrtnosti po mesecih ….
In me zanima od kod večja smrtnost letos, gledano po mesecih v primerjavi z lanskim letom?
Kdo ve?
sonja112, 01.08.2021 ob 09:48
Jaz poznam ogromno cepljenih ljudi predvsem starejših ..vendar med njimi ni nikogar ki bi imel kakšne posledice ali strdke pa so cepljeni že več mesecev..kak dan po cepljenju jih je nekaj imelo sicer vročino drugo pa nič.
Je pa res da ljudje kar vse cepljenju pripišejo..v sosednji vasi je moškega kap srednjih let vsi so govorili kako po cepljenju..potem je prišlo na dan da sploh ni bil cepljen.
Človek je padel iz strehe 1 teden po cepljenju ..spet je bilo krivo cepljenje ..ja pa danes je cepljenje krivo že za vse.
Ne, cepljenje ni krivo za nič. Covid je pa kriv za vse.
Ce si pogledate statistiko po DSO, vam je lahko hasni, da je cepivo zascitilo in resilo starostnike v domovih. Fafangel vam je povedal , da so v bolnici izkljucno anticepilci. Dr. Strukelj je povedal , da so kontracepcijske tablete in aspirini stokrat bolj nevarni kot kovid cepivo. Ampak ne, eni bolj verjamejo streznici Fati..
YTRIS, 01.08.2021 ob 09:59
Ce si pogledate statistiko po DSO, vam je lahko hasni, da je cepivo zascitilo in resilo starostnike v domovih. Fafangel vam je povedal , da so v bolnici izkljucno anticepilci. Dr. Strukelj je povedal , da so kontracepcijske tablete in aspirini stokrat bolj nevarni kot kovid cepivo. Ampak ne, eni bolj verjamejo streznici Fati..
Fafangel je povedal
Štrukelj je povedal
Kim Džong Un tudi pove, in kitajske oblasti tudi povejo, in WHO tudi pove, in izraelski zdravniki tudi povejo.
Ne, bolj verjamemo podatkom iz tujine. V Izraelu 60 % ljudi v bolnišnicah cepljenih, v VB 40 %, pri nas kot po čudežu nobenega. V ZDA so cepljeni enako kužni kot necepljeni, pri nas so cepljeni mini bogovi, ki bodo rešili svet, necepljeni pa ga bodo uničili. Drugje je zaščita zaradi cepiv 40 %, pri nas še kar 90.
Slovenci smo nadljudje – edini narod, kjer cepivo res prime in drži.
Potem se pa zbudimo, a ne?
V DSO-jih se so se starostniki ali prekužili ali umrli. Cepili so jih, ko so imeli še vsi protitelesa – zato so preživeli, ne zaradi cepiv. V Izraelu pa se kljub cepivu bolnišnice spet počasi polnijo s starostniki. In tudi pri nas se bodo ali se že, pa nam tega ne povedo.
Ohhh, kje pa piše, da je brez cepljenja ne bi dobil?
Saj ne veš, kakšne težave je človek že imel in kakšno napotnico, ki jo ni vnovčil, je že imel?
Jaz NE verjamem!
Ti pa kar podpihuj.
Saj ne poznaš tega človeka, niti njegovega zdravja.
Predvidevam, da imaš prvih 40 let…in pojma nimaš o zdravstvenih tegobah ljudi…ki hodijo naokoli, ti pa sploh ne veš, kako so bolni.
Kaj ste zoprni, 01.08.2021 ob 10:10
Ohhh, kje pa piše, da je brez cepljenja ne bi dobil?
Saj ne veš, kakšne težave je človek že imel in kakšno napotnico, ki jo ni vnovčil, je že imel?
Jaz NE verjamem!
Ti pa kar podpihuj.
Saj ne poznaš tega človeka, niti njegovega zdravja.
Predvidevam, da imaš prvih 40 let…in pojma nimaš o zdravstvenih tegobah ljudi…ki hodijo naokoli, ti pa sploh ne veš, kako so bolni.
Gospa Mateja oziroma gospa Bojana vama bodo paja že verjeli ?
Smrtnost v Slo, 01.08.2021 ob 09:50
https://www.stat.si/StatWeb/News/Index/9673
Na koncu te strani razpredelnica smrtnosti po mesecih ….
In me zanima od kod večja smrtnost letos, gledano po mesecih v primerjavi z lanskim letom?
Kdo ve?
POglej še statistiko smrti zaradi covida v maju letos. Lih ene 180 jih je bilo.
Robi567, 01.08.2021 ob 10:07
Kakšno vprašanje pa je to, če fašist poklukar in mafijska vlada laže ?
Komu še sploh ni jasno, da lažejo ?
Saj ne lažejo, trenutna situacija je takšna, kot pravijo. Dejstvo pa je, da gremo v smeri Izraela in UK. Tudi USA je že blizu. To so države, ki so dosti prej precepile prebivalstvo.
Po smrti diplomatov žene v Bruslju, mlade Slovenke, sem pred dnevi brala, da je eden izmed redkih primerov, ki se lahko zgodi po cepljenju in, da so prednosti za cepljenje vseeno večje. No, kadar se odgovrni norčujejo iz mojega/vašega edinega življenja je meni vseeno, požvižgam se.
Kako bom pa ravnala jaz kot zdrava, pa nima nihče pravice tumbat in mi postavljati pravil.
Ne bom edini primer, zato, da nekdo, skandira kako je cepivo varno, le morda na meni ne.
Odtipkajte na članek
KOMISIJA POTRDILA POVEZAVO MED SMRTJO žene Slovenskega diplomata in cepljenjem.
Forum je zaprt za komentiranje.