nova možganska kap teden dni po cepljenju proti kovidu
kdaj se vam bodo odprle tiste možganske celice in boste spregledali da gre v večini za laži in natego. edino kar trenutno še verjamem je, da virus obstaja. če bo šlo takole naprej kmalu še tega ne bom več verjel. in ne osebno sem trdno prepričan da se zdravniki in vodilni niso cepili, tisto javno špricanje janšata je bilo po mojem prepričanju z vodo pa vitamini. mene pač ne boste imeli za norca.
resnica o kovidnih lažeh, 01.08.2021 ob 13:10
ljubica, a ti ni jasno, zakaj se nekateri ne želijo cepit? ne, ker so bedaki, neumneži, teoretiki zarote, ampak ker so posledice po cepljenju. pridejo prej ali kasneje. Kolega od kolega od moža ima že več mesecev hude glavobole, ki ne ponehajo.
če veš, da je zelo velika verjetnost takšnih in drugačnih negativnih posledic, zakaj bi nekdo pri zdravi pameti se šel cepit s takim cepivom, ki izhaja iz genskega zapisa preučevane osebe. Kot vemo, nismo vsi enaki, torej cepivo ne deluje na vse ljudi enako. osebno menim, da mi morali cepivo razdelit na krvne skupine (pri razvoju cepiva so preučevali dogajanje v krvi ozdravljenih).
nauči se brat info o podjetjih in cepivih ki jih ponujajo predvsem v takem agresivnem dejanju kot so ga še do nedavnega izvajali
po cepljenju no, 01.08.2021 ob 09:35
Prijateljica, ki dela v domu za ostarele, je povedala, da je včeraj popoldne domov odšla sodelavka, ker je njenega moža možganska kap en teden po cepljenju za kovid. Povedala je tudi, da ji je znanec dejal, da pozna 4 primere strdkov po cepljenju. Sprašujem se, če je nevrološki oddelek ukc ja poln možganskih kapi in če nam to prikrivajo. Ali ima kdo tam koga zaposlenega , da dobimo podatke iz prve roke, saj so tudi druge bolnice nevrološke, zanimivo bi bilo dobiti podatke o kapeh.Ali poklukar in vlada laže in prikriva. Seveda ne dvomim, da bodo rekli, da povezava ni dokazana, seveda ne bodo isti dohtarji, ki zagovarjajo cepljenje pljuvali v lastno skledo in dejali, da je možganska kap povezana s tem cepljenjem. Da ne rečem, da so mnogi od njih skorumpirani plačanci , katerim vsak dan na dom pripeljejo kamion svežih evrov in stresejo pred hišo za molk in laži. Tega ne bom reke oz napisal. Kaj si pa mislim in sem sam prepričan je pa moja stvar.
Ne laži levičar zahojeni.
Saj so ga fašisti že poskušali diskreditirati.
https://www.koroskenovice.si/novice/slovenski-zdravniki-podprli-dr-matjaza-figlja-ki-se-ne-bo-cepil/
nasa izračunala, 01.08.2021 ob 13:44
si v manjšini blesavec drekalni sds ovski
V smeh me spravlja, da reducirate vprašanja okoli cepiva na primitivizem in podlost političnega parketa.
Odločitev za cepljenje ali ne ni niti najmanj povezana s strankarsko pripadnostjo ali simpatiziranjem, kot tudi ne z višjo ali nižjo izobrazbo, kar tudi nekateri hočejo uporabljati kot orožje. Vsaj ne bi smelo biti tako.
In še nekaj: bolj eni pritiskajo, bolj se drugi upirajo. Preprosto fizikalno načelo akcije-reakcije.
Kolegi v UK mi pišejo, da te aplikacija, ki jo tam uporabljajo, kar naprej opozarja, da si bil v bližini potencialno okuženega. Ko ti zacinglja petnajstič-dvajsetič, se malo zamisliš. Po mojem mnenju je to učinkovit ukrep, ne pa to, kar počnejo tu.
Nemški medij Bild se je Nemcem opravičil za leto in pol gonje z načinom poročanja glede covida, priznali, da se naredili veliko škodo, predvsem otrokom.
Tega v Sloveniji nikoli ne bomo slišali.
https://www.brighteon.com/a1e21534-3c8f-4a2a-b345-0646ec351ee4
YTRIS, 01.08.2021 ob 09:59
Ce si pogledate statistiko po DSO, vam je lahko hasni, da je cepivo zascitilo in resilo starostnike v domovih. Fafangel vam je povedal , da so v bolnici izkljucno anticepilci. Dr. Strukelj je povedal , da so kontracepcijske tablete in aspirini stokrat bolj nevarni kot kovid cepivo. Ampak ne, eni bolj verjamejo streznici Fati..
Seveda verjamem fafanglu, zelo verodostojen “vir”.
v uk, 01.08.2021 ob 14:06
V smeh me spravlja, da reducirate vprašanja okoli cepiva na primitivizem in podlost političnega parketa.
Odločitev za cepljenje ali ne ni niti najmanj povezana s strankarsko pripadnostjo ali simpatiziranjem, kot tudi ne z višjo ali nižjo izobrazbo, kar tudi nekateri hočejo uporabljati kot orožje. Vsaj ne bi smelo biti tako.
In še nekaj: bolj eni pritiskajo, bolj se drugi upirajo. Preprosto fizikalno načelo akcije-reakcije.
Kolegi v UK mi pišejo, da te aplikacija, ki jo tam uporabljajo, kar naprej opozarja, da si bil v bližini potencialno okuženega. Ko ti zacinglja petnajstič-dvajsetič, se malo zamisliš. Po mojem mnenju je to učinkovit ukrep, ne pa to, kar počnejo tu.
Kaj to pomeni v bližini potencialno okuženega ?
Da je to cingljanje učinkovit ukrep, me pa ne čudi. Saj deluje na podoben način kot pasji kliker. Učinkovit način za dresuro psov.
Če komu ni jasno kaj to je, sem poiskal kratko razlago:
Osnovni podatki o klikerju
Kliker je samo majhna škatlica, ki ob pritisku odda zvok (klik). Klik se oglasi v delčku sekunde in vam omogoča, da z njim natančno označite trenutno obnašanje ali gib vašega psa. Pes si hitro zapomni, kaj klik pomeni, t.j. da se je tisti hip obnašal primerno in da bo za to tudi nagrajen – pa tudi, da se je vredno ponovno tako obnašati. Ob tradicionalnem učenju postane pes pogosto zmeden, ker je nagrajen pozneje, ko se je morda že prenehal primerno obnašati, ali pa nagrada izgubi vrednost zaradi prepogoste uporabe. »Klik« je neponovljiv zvok, ki ga pes ne sliši ob nobeni drugi priložnosti, poleg tega zveni vedno enako, zato je z njim učenje mnogo lažje.
———————————————–
Da pa bi se debili zamislili nad lastno debilnostjo, to pa ne bi šlo ?
Spletna stran WHO ima tudi navedena najpogostejša vprašanja in odgovore. Pri vnetju srčne mišice lepo odgovarjajo, da je cepivo xy še v fazi raziskovanja in točnega odgovora o vplivu cepiva, ne morejo podati. To je samo en primer.
Medicina ne pozna dovolj novega virusa. Virusi tudi mutirajo.
-
Dokler ne bo zaupanja v politiko, tudi svetovno, ker naša politika ji itak samo sledi, ne bo zaupanja v cepivo in zdravstvo. Zaupanje hitro izgubiš, težko pa ga pridobiš. Še dolga bo…..
Če bi se pisalo o kapeh pri tistih ki so zboleli za covidom in so pristali na intenzivi in podobno, in pa o tistih ki so za covidom umrli cirka 4 miljone, bi bil ta forum premali, ampak ljudje danes za vsako “malenkost” pisarijo po forumu s predpostavko, da se nikomur nič ne more zgoditi, dejansko so se pa kapi, raki, nevrološke težave in podobno pojavljale pred covidom in tudi ko kovida ne bo več se bodo in včasih sploh ni nobene povezave med cepljenjem in dogodkom…. Čakam ko se bo nekdo cepil, pa ga bo čez en teden pes ugriznil in bo krivec cepljenje, ker včasih zgleda ravno tako ko laiki pišejo…
Novembra je umrlo NA DAN 60 ljudi v Sloveniji, sedaj ko je koliko toliko uspešno cepljenje, umre vsake toliko kater in ko je ena ženska dobila strdek po 700,000 odmerkih in so jo še uspešno pozdravili je bil tak pomp kot da bo konec države. Kap lahko dobite tudi ko vzamete tablete proti bolečini, če imate 50 kilogramov preveč ali pa če ste pijanček, pijanka (kar v Sloveniji ni tako redko) in podobno, tako da če bi bili še drugje ljudje tako “striktni” kot so pri cepljenju bi bilo super… Da ne omenjamo koliko ljudi je dobilo strdke ko so se okužili z virosum. Številka v primerjavi s cepljenjem je nepredstavljivo višja…
Smrtnost v Slo, 01.08.2021 ob 10:09
Se pravi, po DSOjih ne umirajo več od covida?
Od kod potem toliko mrtvih več kot lani v zadnjih mesecih?
Ker niso imeli ustrezne obravnave, ker je panika zarad kovida?
Kot za populacijo izven dso, kjer prides do zdravnika po treh dneh klicarjenja ali pa se to ne? Ali pa te najprej testirajo, do izvida te pustijo cakat, pa ce vmes umres, jbg
od kod pa ti mislis, da je vecja smrtnost?????
sonja112, 01.08.2021 ob 09:48
Jaz poznam ogromno cepljenih ljudi predvsem starejših ..vendar med njimi ni nikogar ki bi imel kakšne posledice ali strdke pa so cepljeni že več mesecev..kak dan po cepljenju jih je nekaj imelo sicer vročino drugo pa nič.
Je pa res da ljudje kar vse cepljenju pripišejo..v sosednji vasi je moškega kap srednjih let vsi so govorili kako po cepljenju..potem je prišlo na dan da sploh ni bil cepljen.
Človek je padel iz strehe 1 teden po cepljenju ..spet je bilo krivo cepljenje ..ja pa danes je cepljenje krivo že za vse.
bolj so problem mlajši, srednjih let, imajo več težav po cepljenju kot starejši cepljeni..Moji starši in starejši sorodniki so vsi cepljeni, pa nihče ni imel problemov. Poznam pa primer 50 letnika, ki ga je en teden po cepljenu zadel infarkt med tekom v gozdu. Seveda ni blo govora o tem, da je krivo cepljenje ampak vse kaj druga, pa vseeno, ni težko seštet ena plus ena.
Anonimno 3695, 01.08.2021 ob 16:54
Če bi se pisalo o kapeh pri tistih ki so zboleli za covidom in so pristali na intenzivi in podobno, in pa o tistih ki so za covidom umrli cirka 4 miljone, bi bil ta forum premali, ampak ljudje danes za vsako “malenkost” pisarijo po forumu s predpostavko, da se nikomur nič ne more zgoditi, dejansko so se pa kapi, raki, nevrološke težave in podobno pojavljale pred covidom in tudi ko kovida ne bo več se bodo in včasih sploh ni nobene povezave med cepljenjem in dogodkom…. Čakam ko se bo nekdo cepil, pa ga bo čez en teden pes ugriznil in bo krivec cepljenje, ker včasih zgleda ravno tako ko laiki pišejo…
Novembra je umrlo NA DAN 60 ljudi v Sloveniji, sedaj ko je koliko toliko uspešno cepljenje, umre vsake toliko kater in ko je ena ženska dobila strdek po 700,000 odmerkih in so jo še uspešno pozdravili je bil tak pomp kot da bo konec države. Kap lahko dobite tudi ko vzamete tablete proti bolečini, če imate 50 kilogramov preveč ali pa če ste pijanček, pijanka (kar v Sloveniji ni tako redko) in podobno, tako da če bi bili še drugje ljudje tako “striktni” kot so pri cepljenju bi bilo super… Da ne omenjamo koliko ljudi je dobilo strdke ko so se okužili z virosum. Številka v primerjavi s cepljenjem je nepredstavljivo višja…
Jp tako je, ko ti je alkohol uničil možgane in dlje od tega razmišljanja ne zmoreš.
nevrološka, 01.08.2021 ob 09:39
red bi bilo dobro, če bi naši “raziskovalni novinarji” to malo preverili. To o polnih nevrološki sem tudi jaz slišala iz več virov.
ajmo, pop in kanal a, tko radi delate reportažice o vsaki pasji procesiji…dajte narest nekaj bolj resnega in kar ljudi res zanima.
Nevrološko so uradno preselil v B. Petra Držaja in še na nekaj dodatnih lokacij sedaj – uradno prenova prostorov…..
Ali je nevrološka ambulanta oz. nevrolog v Bolnišnici Petra Držaja
Avtrica, s katerim je bil cepljen sodelavkin mož – Pfizer?
Veliko vlogo igra “čistost” cepiv – torej čimmanj primesi: tako radioaktivnih ( Uran, ipd), kot težkih kovin, srebra, ipd – vse to so fiksacijski el. da ohranjajo stabilnost tistega, kar je v cepivu delotvorno….Iimamo pa v Slo eno najboljših podjetjih za izoliranje “surovinskh” substanc za cepiva – vrašanje, za katero podjetje izolirajo te substance.
saj ste brali sedaj “gonjo” prodi domžalski zdravnici, ki je dala na analizo določeno cepivo in objavila na spletu rezultate . To lasho tudi pomeni, da osnova ni dovolj prečiščena – jasno, pri taki milijardni proizvodnji odmerkov sedaj na tak “štanc”, ko ne folgajo, se tudi to lahko dogaja. da niso prečiščene zadeve na čimbližji približek 99,9 %…..).
A ti zmoreš razymet, da je vsako človeško telo “unikat” – in ja, 50 jih bo imelo znake strdkov in kaši, 50 pa ne. Pa ni važno, ali so stari, ali mladi.
Preberi si, kaj so ” stabilizatorji” učinkovin v cepivih: od živega srebra, uran in drugih radioaktivnih izotopov, težke kovine in spojine ( Merkurij, ipd). To tudi še vedno dobi pa vsako cepljeno telo vase, četudi naj bi bilo to prečiščeno na vsaj 90%, ko se sestavlja v fabrki cepivo. In mora predelat- zdj pa- eno telo to predela brez posledic, drugo pač dobi npr. tudi strdke….
Zdaj bomo pa res že začeli verjeti v tisto preizkušanje z kovancem. ….
preberi kje kako se izdelujejo cepiva, 01.08.2021 ob 17:28
A ti zmoreš razymet, da je vsako človeško telo “unikat” – in ja, 50 jih bo imelo znake strdkov in kaši, 50 pa ne. Pa ni važno, ali so stari, ali mladi.
Preberi si, kaj so ” stabilizatorji” učinkovin v cepivih: od živega srebra, uran in drugih radioaktivnih izotopov, težke kovine in spojine ( Merkurij, ipd). To tudi še vedno dobi pa vsako cepljeno telo vase, četudi naj bi bilo to prečiščeno na vsaj 90%, ko se sestavlja v fabrki cepivo. In mora predelat- zdj pa- eno telo to predela brez posledic, drugo pač dobi npr. tudi strdke….
Zdaj bomo pa res že začeli verjeti v tisto preizkušanje z kovancem. ….
Odgovor je za avtorico “Sonja112”.
Forum je zaprt za komentiranje.