nov avto za 12-13.000€
MP25, narobe si razumel, no res je, da nisem podobno napisal. Prodajalec mi je za isto ceno ponujal rabljen avto, ki je bil en razred ali dva, višjega ranga kot moj. Zato sem napisal, da gledam na stroške, saj so stroški pri avtu višjega ranga tudi višji. Moji prihodki so odvisni od avta in jaz pač ne zaupam avtom, ki imajo že v začetku 200.000 prevoženih. Jaz raje začnem z ničle in ga potem, ko ima 300.000 prodam, saj menim, da se potem z avtom lahko začnejo problemi. Čeprav ima en sosed Peugeota Partnerja s preko 700.000 prevoženimi in avto še kar gre, ampak to je verjetno prej izjema, kot pravilo.
Hja, odvisno. V 1.5 leta se da avto fajn zdelat, če ne paziš. Če bi res imel realne km in redne servise, potem ja. Samo bi res moral bit v redu ohranjen, ker drugače raje dam malo več in imam novega. Nisem apriori proti rabljenim avtom, a problem je v tem, da ljudje kupujejo zdelane avte višjega razreda samo za to, da se potem čutijo nekaj več….. Takšni nakupi se mi zdijo brca v temo… Res pa vsak na te stvari gleda po svoje. Jaz pač raje kupim en razred nižji avto, kot mi finančno znese, ker se mi zdi škoda denarja za nekaj, kar je potrošni material, enim pa avto pomeni vse v življenju. Pa saj po eni strani je tako prav, ker drugače bi res lahko rabljen avto peljal na odpad, zdaj ga pa le lahko nekomu prodam 🙂
Bedasto razmerje….srednji višji razred potemtakem ne bi smel biti višji od 10.000 eur…v praksi se pa cene gibajo precej višje…
Še bolj bedasto pa to, da živiš kot podnajemnik z 500-700 eur mesečno, ob tem se pa zakreditiraš še za 500 eur mesečno za nov avto. In kaj imaš od tega? En usran lajf…seveda ob 300-500 eur mesečno za vse ostale stroške…
Ti si en strahopetni neiznajdljivi drekač. Še sanja se ti ne kako se človk lahko vozi v avtu, ki je dva razreda višji od tvojega, pa še vedno z pol manjšimi stroški…
Ti pa živiš v stereotipnem svetu avtomobilizma, tko kot 90 % slovenčkov, ki si ne znajo izdelat računice, ki ne znajo kupiti u redu rabljen avto, ki ga potem ne znajo dobro prodat, ki se bojijo ostat na cesti, itd itd…
Bedasto razmerje….srednji višji razred potemtakem ne bi smel biti višji od 10.000 eur…v praksi se pa cene gibajo precej višje…
Še bolj bedasto pa to, da živiš kot podnajemnik z 500-700 eur mesečno, ob tem se pa zakreditiraš še za 500 eur mesečno za nov avto. In kaj imaš od tega? En usran lajf…seveda ob 300-500 eur mesečno za vse ostale stroške…[/quote]
Ne, avti lahko zaradi mene stanejo, kolikor hočejo. Samo jaz jih ne bom kupovala. Dokler je moj domet takšno razmerje, garantirano ne. Če bi pa zmogla nepremičnino za 300 jurjev, bi si pa verjetno domišljala, da imam dovolj denarja tudi za 30 jurjev vreden avto.
Ti si en strahopetni neiznajdljivi drekač. Še sanja se ti ne kako se človk lahko vozi v avtu, ki je dva razreda višji od tvojega, pa še vedno z pol manjšimi stroški…
Ti pa živiš v stereotipnem svetu avtomobilizma, tko kot 90 % slovenčkov, ki si ne znajo izdelat računice, ki ne znajo kupiti u redu rabljen avto, ki ga potem ne znajo dobro prodat, ki se bojijo ostat na cesti, itd itd…[/quote]
Zakaj me pa ti žališ?? Pa kaj eni ne premoreta niti malo kulture in sposobnosti obnašanja v družbi?? Očitno je to povezano z IQ-jem in pa okoljem v katerem živiš. Ob takšnih primerkih sem srečen, da sem imel normalne starše in da sem živel v zdravem okolju, kjer so se cenile druge vrednote kot pri tebi.
Ne bom se spušal na tvoj nivo in ne mislim se zagovarjat (še najmanj pa pred tabo) zakaj sem se odločil za nov avto. To je moja odločitev in, kot sem že napisal, dokler mi bo finančno zneslo, bom to tudi delal. Me pa zanima, glede na to, da imaš toliko izkušenj, kaj ti vsak mesec menjaš rabljen avto? Če ga, me zanima zakaj? Se ga naveličaš ali kaj? Ali pa je tvoje “znanje” le posledica rednega slinjenja po Avtonetu?
Ferdinand,
čisto uredu razmišljaš in hvalabogu za tvoje vrednote, nekaj podobnega je pri meni. Dokler bom lahko, bo na par let nov avto pri hiši. Ne se sekirat za “strokovna mnenja” tistih, ki so 24 ur dnevno v trenerkah, belih nogavicah in šlapah:-) Živijo pa doma pri starših in se v glavnem prehranjujejo z bureki in hranovkami, občasno pa gredo še do Velike kladuše po “Armani”. Avto pa v glavnem uporabljajo, da po Lj nabijajo gas od križišča do križišča, kam dalj s svojimi kripami niti prišli ne bodo. Prej ali slej bodo ekološki davki takšni, da bodo 10 in več let stari avti (pa čatudi BMW, MB, AUDI,..) s prostornino motorja 2l+ popolnoima brez vrednosti in primerni samo za odpad.
No, končno eno pametno, zrelo, nepristransko mnenje. Lahko si ponosen nase.
Malo off topic – ti veš, da je sama izdelava avta, naj bo še tako okolju prijazen, večja obremenitev za okolje kot star avto z neugodnim izpustom? Z vidika okolja bi bilo veliko ugodneje, če bi vsi avte vozili vsaj 10 let, po možnosti pa čim dlje.
Davki bodo na nove avte, ne na 10 let stare….ravno zaradi tega kar si napisala @strupenjača..zaradi neprimerno večjih stroškov in obremenjevanja okolja z izdelavo novega avta v primerjavi z vožnjo 10 let starega…
Saj v naprednih evropskih državah(skandinavija, Nemčija, itd..) je nekaj čist normalnega da se šefi in direktorji vozijo v 10 let starih BMW-jih, Audijih in MB-jih…samo pri nas se čistačice vozijo v novih kolah…v glavnem, narod je zblojen…