Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nogomet

Nogomet

No včeraj me je pa res nekaj pritegnilo oz. nekdo da sem gledala tekmo do konca…….David James..kakorkol že tip je za pojest!!!(-;

Hej, Škorpjon,

pa sva zadovoljna, kaj – res pa je, da se je sesula napoved … Grki so bili občudovanja vredni. Takšna disciplina, neverjetno, od začetka do konca, pa še gol je bil naravnost sladek … Tole prvenstvo se prav lepo obrača, res zanimivo.

!!!!!!!!!!!!!!!!

Speedy, pa je šlo iz tvojih ušes v grške noge!!!!!!!!!!!!!!!!! kako si lahko to rekel naglas! Škoda jih je petelinčkov, sem kar malo žalostna…

Tanja 🙁

Joj! Speedy, punca si! Mal sem te zamenjala z moškim. Oprosti, nisem bila pozorna.

T

..nič hudega, Tanja…..

Ja, kar smelo sem naglas odkikirikala, hehe…ampak so grške noge to zaznale…uf, jest sem bila ful zadovoljna…ne maram francozov…res so petelini:))))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

SPEEDY hvala za lepe besede in hvala za povabilo. Čestitam tudi za tvojo napoved o sesutju francoske trdnjave.
KATJA 15 – res je, napoved se je sesula kot francoska trdnjava, ampak kot si sama dejala, zelo sem vesel. Predvsem, ker prav taki »odpisani« naredijo tekmovanje takega ranga zelo zanimivo, posebno če »odpišejo« favorite kot so Francozi.
Kurec24cm – »severnjake« res ne velja čisto »odpisati« ampak sem mnenja, da Švedi proti Nizozemcem oz Danci proti Čehom nimajo »šans«.
Ampak – žoga je okrogla, lahko nas čaka novo presenečenje in bodo zopet »odpisani odpisovali« favorite. Pustimo se presenetit.
Na splošno pa je to prvenstvo dokazalo, da ne velja prav nobenega »odpisanega odpisati«. To je praktično račun brez krčmarja. Včeraj so »odpisani odpisali« že 5 reprezentanco z lovoriko. Fantje so iznašli »skrivnostno« kombinacijo – grški temperament z disciplinirano nemško »komando«. Bravo Grki!
Sicer pa je moralo biti pestro pri njih doma – verjetno bodo »mačka« zdravili vse do naslednje tekme.
Sicer pa če sem malo hudomušen: bodo imeli pa »moji« Čehi lažje delo.

LP, Škorpjon

Nič ne gledam. Dolgočasno. Niti ne vem kaj se dogaja.

Ah, no, vsaj eni “papirnati” favoriti so se uvrstili naprej, čeprav sem malce navijala za Švede. Je bila pa tekma neverjetno dolgo zaprta, previdna, skratka “protestantska” (tole zdaj iz mene govori sociologinja), če bi rekli po freudovsko, pa naravnost “analna” 🙂 Je pa hecno, da sta enajsterce falila prav Ibrahimović in Cocu … To si ne bi mislila, ampak pritisk najbrž opravi svoje. No, zdaj nas pa čakajo še Čehi in Danci. Tule sem pa kar za Čehe – na tem prvenstvu si naravnost zaslužijo uvrstitev naprej; njihova igra mi je prav všeč. Danci so bili sicer čisto OK, ampak nekako brez karakterja. Komaj čakam tekmo, žal mi je le, da je jutri naš lokalni kafič, kjer spremljam tekme v družbi študentskih mladcev in osamljenih starih gospodov s pivom pred seboj – zaprt!!! Tragedija. To pomeni, da bom morala tekmo gledat v dolgčasu svojega doma in dragega, kar je sicer OK, ampak za fuzbal ni ravno zavzet, vsaj ne toliko, kolikor bi si želela jaz, ki med tekmami komaj živim od napetosti 🙂

Vidim, da nisem edina ženska, ki sem tudi zasvojena z EU v nogometu:))
Tudi jaz ful uživam ko se zvečer z možekom spraviva pred TV in uživava
v tekmah. No jst vsekakor uživam, moj pa je večkrat malo nervozen, ko
tolk komentiram, se razburjam in težim:))
Kaj morš če pa se ful užvim v tekmo:))
Všeč mi je da favoriti vsi po vrsti počasi odpadajo in prav privoščila
bi finale Češka in Portugalska.
Men so osebno najbolj všeč, ker se borijo in ne samo branijo.
No vsekakor pa stavim na Čehe.
Fuj pa Nizozemci, ker se kar nekaj po sreči vlečejo naprej..

Če danes Čehi zmagajo, dobijo najprej Grke … V tem primeru pa se lahko primeri marsikaj. No, nekako ne morem verjeti, da bi Grki lahko zmagali še v polfinalu – ampak to sem trdila tudi pred tekmo s Francijo, pa so me postavili na laž. Ti Grki so tokrat res en velik vprašaj. No, sicer pa je fino, da se je našel en avtsajder, ki nam vsem meša izračune in “pametne” napovedi …

KATJA 15, MaLa, Magi in druge nogometne privrženke in privrženci (pa tudi tiste, ki mmm… opazujete nogometaše), kako smo kaj? Kmalu bo tekma, kako so vaše napovedi? Sam sem glede na prikazano igro »tulipanov« proti »vikingom« malce skeptičen glede njihove nadaljnje »usode«. Gostitelji so proti Angležem pokazali veliko več. Bom pa ostal pri svoji napovedi, ki je napisana nekje zgoraj – zmaga Nizozemske.
Kakšno pa je vaše mnenje?

P.S. pa veliko užitkov (nogometnih in mmm…)

LP, Škorpjon

Komaj čakam,da bo konec nogometa.Moj dragi me je dal na stranski tir in samo bulji v tv. Na plano sem potegnila moj pripomoček vibrator in se obdelala.Moj ni nič vedel,bilo je super.Vajo bom ponovila.

Po premoru sem spet tu. Včeraj sem držala pesti za Portugalce in moja napoved je, da bo finle Portugalska: Češka.
Tudi danes se nam obeta zelo dobra tekma, komaj čakam!!!
Lep dan vsem.

Pa smo spet na »začetku«. Enaka tekma v finalu, kot na otvoritvi – PORTUGALSKA – GRČIJA. Senzacija. In vsa čast Grkom. Brez dvoma so senzacija. Če se še ponovi uvodna tekma (rezultat), bo to senzacija.
Res lepo prvenstvo, kjer se nizajo senzacije za senzacijo. Predvsem pa »odpisani« »odpisujejo« favorite.

LP, Škorpjon

po moje bo zmagala portugalska, in se tako maščevala za edini poraz na prvi tekmi -proti grkom

Ja, kdo bi si mislil!
Ampak jaz bom navijala za domače.
Obeta se dobra tekma, lp!!!

Jaz pa mislim, da bodo zmagali Grki, ker vsi govorijo, da bodo Portugalci.
Na tem prvenstvu so se namreč vse prognoze izjalovile, bilo je ravno obratno. Naj zmagajo Grki, že vidim Nemce, kako govorijo:”Kako smo sfalil selektorja.”
Ha, ha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close