Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nogomet

Nogomet

Ja, punce, a bomo kakšno rekle še o nogometu, da ne bomo razpravljale samo o KT in britju …? Če že ne o nogometu kot takem, pa vsaj o naših najljubših nogometaših, reprezentancah … najboljših tekmah …
Moje skromno mnenje: najbolj dramatična je bila seveda tekma med Francijo in Anglijo, glede tega ni nobenega dvoma. Mi je bila pa všeč tudi današnja; kljub veliki napetosti, ki pogosto proizvede živčne, bolj ali manj slabe tekme, je bila tale med Portugalsko in Španijo kar OK: kup lepih priložnosti za Španijo, pa še gol enega od mojih priljubljenih nogometašov Nuna Gomesa. Ahhh. In že jutri nas čaka Hrvaška proti Angliji. Kakšen naporen čas, zdaj moram vsak dan prej začeti z delom, da si potem lahko v miru privoščim nogomet.

Eh nogomet.. Na zivce mi gre in sploh ne sledim (gledam samo svetovno prvenstvo), samo zaradi tega, ker vsi delajo tak “big deal”.
Edino kar lahko rečem na to tematiko… Toti sux!

jaz pa gledam fuzbal!!!! vsak večer z mojim dragim gledava tekmo-zdaj ko je EU!!! za koga pa ste(tiste ki gledate) na tem EU?????
jaz sem za Francijo, moj pa za Portugalsko!!!
bila sem za Italijo ampak po tistem ko je Toti-niti slučajno več!!!!

Jaz tudi gledam in prav uživam!
Bravo Portugalci, škoda, da ne brani več Vitor Baia-je bil pravi cukr!!!
Lep dan vsem!

Jaz pa navijam za Švedsko – so mi tako simpatični in upam ,da bodo prvaki!! Pa še najlepši dres imajo. Sem pa proti Hrvatom in upam, da danes izgubijo.
lp

Bravo punce ste pa res pravi stručkoti za nogomet.Jaz pa zelo rad gledam nogomet in navijam za MB ampak še rajši pa seksam in verjemite mi še nobena se ni pritoževala.

Midva z dragim se potrudiva, da ne zamudiva…vsaj tistih večernih tekem…..no, pol pa zna bit, da še midva vmes mal “pošportava” :)))…briga me potem, kdo in kako igra…..

mmmmm….Michael Ballack….mmmmm

Ne, ne , ne Fabien Barthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mmmmmmmmmmmmmmmm

No punce kdo pa je po vašem najboljši golman na tem prvenstvu?

Ne gledam, gledam sam rokomet, nogomet mi je ena redkih #moških” stvari, ki so mi dolgočasne… Kk pa zgledajo pa pr športu ni glih pomembno…

Hvala bogu, da Slovenija ni zraven, ker bi potem moj bil totalno not v televiziji…

Meni je kar malo žal, da je Švica odpadla – prav sladek je tisti Murat Yakin … tudi fino igra – eno od presenečenj letos. Tudi jaz pogrešam Victorja Baio – je bil dober golman. Všeč mi je tudi, kako igra Švedska, fino. Pa tista tekma med Nizozmsko (ah, Davids, resda ni zabijač golov, ampak sijajno igra, hiter je kot strela in sploh the best) in Češko je bila čisti užitek …

Katja 15 – lepo, da si zbrala pogum in tvoje nogometno navdušenje prenesla med »žensko čvekanje«. Sicer pa moje mnenje o EURU 2004:
Španija, Hrvaška, Italija go home – to je to – jutri še Nemčija ali Nizozemska. Vesel sem namreč, da kaki odpisani kot recimo Grki odpišejo Špance.
Najbolj pa sem vesel, da gredo »špagetarji« domov. Po tem kar je pokazal TOTI, si ne zaslužijo drugam kot domov. Pa naj tam počnejo take … da ne bomo kaj rekel.
Katja 15, pa tudi druge nogometne poznavalke – kdo bo po vašem igral v finalu?

LP, Škorpjon

Joj, kaj bom danes živčna, ko igrajo Angleži in Portugalci. Kar se tiče pa finala, morda Francija in Nizozemska?
Bravo tudi za Vikinge!
Lep dan in obilo užitkov.

Jaz pa upam, da bodo v finalu igrali Čehi in še katera od “manj” pomembnih reprezentanc.

IrenaK

Po včerajšnji zmagi rezervne Češke enajsterice nad Nemci, upam, da bodo
Čehi v finalu.

Kar naj vzhodnji mal pokažejo Zakodnjakom kako se igra fuzbal.

Čehi so zakon. Držim jim pesti za zmago. Do sedaj pokazali apsolutno najbolši fuzbal.

Jaz navijam za Francijo. Zidane je tk fajn:-) Pa uredu so mu tud Portugalska, Nizozemska, od izpadlih pa Rusija in Latvija. Ni mi pa všeč Nemčija.

Danes mi je bilo prav hudo, da so se že v četrtfinalu morali pomeriti prav Angleži in Portugalci, ki so mi oboji zelo pri srcu, no, ampak bilo je napeto (čeprav bi raje videla, da bi v četrtfinalu igrali npr. Angleži in kaki Grki ali kaj podobnega, da bi bili polfinali bolj zanimivi. Ampak je, kar je. Tudi poteza portugalskega trenerja, ko je proti koncu zamenjal Figa in še ???, se mi je zdela naravnost genialna, četudi malce tvegana. Tekma me je vsekakor zadovoljila.
V našem koseškem kafiču, kjer se zbiramo pred enim mini, visoko postavljenim televizorjem – čeprav imamo vsi doma velike zverine z ogromnimi diagonalami – je bilo prav vroče in koristno za spoznavanje. Tako sem med tem prvenstvom spoznala kup študentskih mladcev iz naselja, ki sem jih prej poznala samo po hrumenju motorčkov. Seveda modrujemo sto na uro in smo najbolj “pametni”. Pravzaprav bi vsi po vrsti morali biti najmanj selektorji 🙂

Moja napoved EU 2004
V finalu »vidim« naslednji par – Nizozemska:Češka
Zakaj?
»kalkulacija« je naslednja
– Portugalska je premagala Anglijo
– Francija bo premagala Grčijo
– Nizozemci bodo premagali Švede
– Čehi pa Dance
Polfinale bo;
– Francija – Češka – »papirnati« favoriti so »galci«, »srčni« pa Čehi. Slednjim pripisujem zmago
– Portugalska – Nizozemska – domačini bodo tokrat klonili priti »tulipanom«.
Finale bodo dobili Čehi.

LP, Škorpjon

Dragi Škorpijon,

takole na papirju si prepričljiv, tudi midva z dragim imava dokaj podobne izračune – ampak kaj, ko nas presenečenja vedno vržejo na laž … Čeprav se strinjam, da imajo letos Čehi precejšnje možnosti … Francozi ne morejo kar v nedogled …

Ej, škorpijon, pozdravljen….prebiram te na avtomobilizmu, in vedno znova sem vesela, ko zagledam kakšen tvoj post….prav užitek te je brati…lepo , da si se pridružil tudi nam kokoškam….še na chat kdaj zavij…

Lep vikend ti želim…..

Speedy

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

..hm…kaj ko bi nocoj grki podrli francosko trdnjavo….

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Hm vsi ste pa pozabili na Dance in Švede.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close