noce si odstranit dlak
Če pogledam malo bo racionalno, se ne splača zaradi tistih par dlak delati takšen problem. Če drugo med vama štima.
Sigurno je kaj ali pa se bo pojavilo nekaj na tebi, kar bo njega motilo…In mi lahko verjameš, da ti ne bo lahko, ko boš videla, da te ne sprejema…Še posebej, če tistega, kar ga bo motilo na tebi, ne boš mogla ali pa želela odstraniti ali spremeniti.
Meni so pa ženske, ki imajo težave z dlakami uganka… 🙁 Zakaj te dlake motijo? Zakaj nanje gledaš “vizuelno” in ne z vidika “dotika”? Ali si tako vizuelno bitje? Meni sta namreč bistveno bolj pomembna vonj in dotik.
Moj nima dlak na hrbtu, je pa sicer precej poraščen in meni je super, ker je tako, kot da bi se stiskala k medvedu in ko mu dam glavo na prsi je kot mehek pušter. 🙂
Podpis minirožica …. Tudi moj je z dlakami kar bogato obdarjen … pa me to nikakor ne moti – nasprotno mi je zelo všeč, za moj okus je najlepše poraščen moški kar sem jih videla, kako lepo je pobožati ljubavni tepih … hehhe okusi so različni in prav je tako. Tudi na misel mi ni prišlo, da mi mu kdaj težila, naj si obrije še kaj drugega kot brado … pa tudi kar se higiene tiče, e skrbiš za redno tuširaanje in sveže cunjice, dlake nikakor niso ovira ali izgovor, še nikoli ga nisem zavohala, da bi smrdel.
Forum je zaprt za komentiranje.