N*O*Č*E sexat
Nisem dostikrat na tem forumu. Mogoče ste o tem že govorile,
nekaj sem z iskalnikom iskala, pa vseeno:
Že kar nekaj časa se vleče to najino………..
Včeraj sem bila s sestrično na kavi in ko mi je povedala kake odnose ima ona s svojim možem. Same oči so me bile.
Vedno, ko pride iz službe, dobi lupčka, vsak večer si iskažeta ljubezen
(poročena sta 12 let), sexata pa VSAJ vsak 2-3 dan.
Ko sem ji povedala, da jaz non stop stokam, ker tega ni in ni, me je samo gledala. Pravi, da ga ne privlačim! Ona samo tapravo pozo naredi in si da taprave hlačke gor in on je ves iz sebe. Poročena sva 1 leto in pol, je bilo pa pred poroko bole. Imava enoletnega sina in niti debela nisem, sem dobila kg nazaj (51). Tako, da to ni ovira. Mi večkrat reče, da je ponosen, k ma tok “hudo” ženo, ki je povrhu še mamica. V čem je problem????????
Jaz mojemu lahko naredim ne vem kaj, pa ga ne premaknem.
Sem že rekla, ko bi imela partnerja s tako energijo,
ki jo imam jaz v sebi, bi se to iskrilo…………….
Saj tudi sexava, da se razume, 1x,2x na teden.
Ko je samo 1x na teden, itak hitro konča in nimam nič od tega.
Da ne govorim o tem, da bi 2x na dan!!!!!!!!!!
Da ne bom predolga, povejte mi taktiko, kako ga spraviti v pogostejši tek.
S tem teženjem ga samo odbijam in pravi, da mu prav zareže v glavi, ko mu omenim, ali pa mi že prej pove: ” da nebi danes spet težila!”
Ni mu mar za moje želje, on in njegov internet, pa lite feltne…….
Ne predstavljam si, da bom morala celo življenje fehtat za to.
Sem si nabavila japonske kuglce, sam to ni to! Da le prebrodim krizo.
Če s sexom ni nič, je tudi vse ostalo narobe, blagor sestrični, zadela je sedmico. O kakšnih svečkah v masažni banji lahko samo sanjam!
Hvala za vsakršno mnenje
IMEJTE SE RADI.
Samo, da začnem pogovor, pravi naj ga ne silim, če mu ne paše.
Ni odstopanj. Še ko sta bila s sestrično fant in punca, jo je občudoval, za njega je bila sveta. Pred njim je imela samo eno razmerje, tako da je tega pustila sexualno 10 mesecev čakat, da se je prepričala,
da jo ima resnično rad. Ne dvomim v njuno razmerje, res ne.
Saj ne zahtevam od njega tolikšno pozornost…………
Jaz pa mislim, da tale tvoja sestrična hudooooo naklada.
Iz prakse ti povem, da tisti, ki se okrog hvalijo, kako imajo doma vse pošlihtano, pa se za rokce držijo, pa lubčkajo kar naprej….. se doma tepejo.
Ne jemat dobesedno, upam, da veš kaj sem hotela povedat.
Seveda pa povsod obstajajo tudi izjeme.
No, nati je želela nasvet, kako bi svojega dragega malo zrajcala, ve pa govorite da sestrična naklada. če ji verjame, ji in to nima zveze z njenim vprašanjem.
Torej,
– kakšno lepo perilo, če bo hudo seksi, bo seveda posmil in bo konec. Naj bo po eni strani lepo in obenem zapeljivo
– mojemu so noro všeč tiste samostoječe žabe.
– kakšen kozarček zvečer naredi svoje, da se človek sprosti
– nujno uvedi lupčka zjutraj in ko se po službi spet vidita. Naj postane nekaj, kar je namesto dobro jutro in živjo
– večerja v kakšni lepi restvraciji
– kdaj pa kdaj se mu usedi v naročje. Čist tako mimogrede, da ga objameš in šibaš naprej, ali skuštraš lase…
– povej mu, da ti je z njim lepo
-…
Kaj pa vem, naj bo vsak dan prijeten in miren. Naj en ima občutka, da rineš vanj, naj bo vse kot da je tako že od nekdaj, kot da je to nekaj čisto naravnega.
Počasi se bo spremenilo, boš videla.
lp
Kok otrok ma pa tvoja sestrična? Kako izgleda njun vsakdan?
Jaz si ne predstavljam enega polno zaposlenega para z dvema otrokoma pod najstniško dobo, ki jima ob vsej teži vsakdana in 8 urnem delavniku + vožnja, znese spedenat sebe, dom, otroke….. v nulo in bit 24 ur/dnevno nasmejan in ves vesel drug drugega, si okol vratu skakat vsakič, ko se vidita. Za povrh pa še redno vsak teden 3 x poseksat z vso pozornostjo in to 12 let non-stop. Ma ne me basat! Midav se imava rada, seksava, ko nama paše, lubčki so, če se zrajtava, ko prideva in greva. Mi na kraj pameti ne pade, da bi se okrog hvaliala s popoplnim razmerjem….
Pri nama z bivšim je bilo tudi tako po 8,9 letih s to razliko, da se men enostavno ni več seksalo. Ni šans, da bi me prijelo samo od sebe, izogibala sem se temu, kolikor se je le dalo, pa je bil za pogledat res dober tip, vedno občudovan, samo dejstvo je blo, da mene ni več privlačil.
Jst sm bla tista, ki je njemu govorila, nej mi ne teži!
Nazadnje sva se razšla, pa ne samo zaradi tega.
seks je res v vezi ful pomembna stvar. Zdej, z drugim, vidim, da je z mano vse v redu, nevem, kdo od naju bi večkrat..
2 x 3 na teden, ja to pa res ni nič pretresljivega,..??!!
Midva sva z mojo drago, preden sva dobila najinega,sedaj 3letnega miškolina, počela to skoraj vsak dan!
Pač drugi časi, manj obveznosti,več energije,….!
Sedaj pa,odvisno pač – letošnje leto sva kar dobro začela – sva že kakih 15 x ??!
Res sva pa včasih zelo utujena, ampak namesto TV “si privoščiva”!!
Lp
Nati, ti mojega posodim. Star kozel, pa bi kar naprej na meni visel. Malo heca :))
Mislim, da je problem ravno v tem, da smo si različni. Enim paše 1 x na mesec, drugim 1 x na dan. In vse je normalno. Fino je le, če se dobita dva, ki imata enake potrebe.
In ja, tudi jaz mislim, da tvoja sestrična pretirava. In itak, sosedovo jabolko je vedno bolj rdeče. In tudi ne vem, kaj je narobe s tem, da bi se ti sama 2 x na dan. Meni je ljubše, če se sama, ker zgubim malo časa, nihče se po meni ne slini in vedno mi pride.
Ne, hvala bogu..tud to je bil eden izmed problemov – on bi, jst še ne, pa preveč različna pričakovanja sva imela glede skupnega življenja predvsem. On navajen mamice, ki mu je ob katerikoli uri postregla s čimerkoli, men pa pač ni blo do tega, da bom njegova gospodinja.
Pol, k so se pa začele še težave s seksom, sva se pa začela počas zavedat, kam to pelje.
Pogovori se, nujno! To ni igra..to niso heci..šele začela sta skupaj žvet in povej mu koliko ti to pomeni in naj te ne odbije z besedami ne seri…mislm…največ parov gre narazen ali vara ravno zato, ker ima takega partnerja kot ga imaš ti! Povej mu to!! In zakaj bi sedaj ti morala delat ne vem kaj, da bi ga zamikala..mar ni normalno, da ga mikaš madona, saj te ljubi, saj sta šele na zacetku..kaj bo z vama čez 10 let, če ze zdaj zvita kot dva upokojenca brez seksa.
Kaj govorijo drugi, kolkrat na dan, teden, kako vse..pa jemlji z rezervo, ene je sam gofla;))..ni vazno kolikokrat nekdo seksa..vazno je da sta OBA ZATO..pa če je seks ali ga ni, čim eden bi, drugi ne pa je tu velika kriza, verjemi!
Ni mi dovolj, da se zadovoljim sama, češ kaj se bo slinil po meni….
Rabim dotike, nežnost, besede….
Lepše je v dvoje, saj pravim občasno so tudi kugljice o.k.
Še takrat ko sexsava, hitro konča in sem še zaradi tega jezna,
normalno 3-5 min. in konec. Nikoli nisem z njegove strani potešena.
Kar zadeva mojo sestrično, lahko rečem da takih parov ni.
Dostikrat smo skupaj, tudi on se mi zaupa in pove mnenja………
in mislim da ne blefirata. Kakšen je nju vsakdan. Ona dela izmenično, on vsak dan do 5 ure. Imata 4 in pol letno hčerko in čez pol leta bosta delala na drugem. Zelo veliko potujejo, vsaj 3x letno, indonezija – bali, tajska………. si privoščijo na polno! Sedaj sta kupila savno in uživata v njej….. Sta dudovno zelo povezana, ne vem v kolikor vem da se ne pretvarjata. Nima veze, četudi se, mislim da se zelo veliko parov med seboj bolj privlačijo in crkljajo…………..
Sem mu že 100x povedala, se skušala pogovorit, kaj čutim
pa pravi, da mi k…. iz uči štrli! Eto, stvar končana.
Halo, stara sem 25 let inb rada bi ta zakon obdržala, samo ne vem KAKO!????
Tudi moj je tak. Začelo se je po prvem porodu in tako se zdaj nadaljuje že veliko let. Redki so tisti trenutki, ko nama je noro lepo, moj noče na hitro oziroma ko hoče na hitro raje opravi sam. To mu zelo zamerim, saj štejem to kot prevaro. Sem upala, da me bo po drugem porodu minilo, pa me še vedno drži. Seveda saj sem zdrava ženska srednjih let.
Ne pomaga pogovor, ne pomaga zapeljevanje (seksi perilo), ne pomaga če vanj ne silim oziroma ga ne napeljujem k seksu, ne pomagam če sem ves dan nasmejana, največkrat pravi: NE DANES, JUTRI. Jaz naivnica pa verjamem, da jutri pa res bova, ampak tudi jutri se nič ne zgodi, že kaj pride vmes, ali pa on spet ni za to. Velikokrat sem mu skušala dopovedati, da večina mojega slabega razpoloženja izvira iz pomankanja bližine in seksa, pa vse zastonj. Po določenem času in neki situaciji sem uvedla vsaj poljub za pozdrav, tako da je največkrat to edini stik, ki ga imava. Objamem pa ga itak vedno jaz, pa še potem mu je težko me objeti nazaj.
Verjetno pa bi ga res že nagnala oziroma se razšla z njim, če bi me še zavračal na grd način. To da ti pravi, da ti one gleda iz oči je meni res grdo, znanki pa je njen mož rekel (ko se je pred njim pojavila v štrumpantlih in drugem), da naj ne lazi po njem in se obnaša kot kur**. To bi pri meni recimo izbilo sodu dno. Moj me na prijazen način zavrne, a kaj ko me v prsih vseeno zaboli. Vem da nima nobene, se pa velikokrat “zabava” sam. Sicer pa pravi, da mu je sex z menoj super.
Priznam, da če bi imela možnost imeti ljubimca, se ne bi obotavljala in pri tem sploh ne bi imela slabe vesti. A kaj ko ne grem nikamor, domov pa ne bo prišel.
Sicer pa sva midva skupaj 13 let. Se pa sprašujem kako bom še dolgo z njim, je pa res da ga zelo ljubim in moram biti zadovoljna s tistimi redkimi urami, ki mi jih nameni.
Mislim, da je vse več moških, ki se jim ne da seksat, saj se pogovarjam z veliko znankami in samo ena ne jamra. Pa je hecno, da ima daleč največ kil, tako da na splošno več ne povezujem pomankanje seksa z videzom. Ah sem malo zakomplicirala.
V bistvu sem hotela samo povedat, da pri meni noben recept ne vžge, morda je zate še upanje, zato poskusi z vsem kar ti pade na pamet.
Forum je zaprt za komentiranje.