N*O*Č*E sexat
se ena ideja.
Morda ga kaj skrbi (finance, služba), pa je s tem preokupiran in te zato ne vidi. zraven ga je lahko še sram, da bi on zatajil – pa tebe sramoti???
Ne vem kakšen je, a pri mojem zelo vžge, če sem zelo direktna. Seveda vedno poskusim na lep način. Ko tega ne sliši, mi znam tud jaz kaj zabrusit. Naredi se, kot da ne sliši. A zelo dobro sliši. In se kasneje pogovoriva oz. kaj spremeniva.
Vso srečo…
Saj včasih začnem tako z lepa, pridem k njemu na kavč, ga božam……
pa mu dam lupčka in ko vidi, da hočem več in več, pravi, da bi se samo crkljal. To nikoli ne odkloni. Ali pa ga začnem masirat. Ampak to vse ga samo uspava. In ko občuti kak bolj intenziven prijem, mi vedno reče da se mu ne da.
Fora je v tem, da mu je težko se k tem spravit, saj pol ko (redkokdaj) to dosežem, je on aktiven in mi reče, da to je pa blo!!!!!
Samo spravit ga k temu. In že misel na sex, mu je OBUP.
Sem govorila s sestro in pravi, da bi pa njen non stop, pa se njej ne da.
In sem jo vprašala, kako, zakaj je tako.
In mi je isto rekla, da se težko k temu spravi, saj potem ko že seksata, je pa noro dobro.
Naveličana se non stop fehtat in sploh ne vem več kako to izgleda,
ko te moški zapeljuje. Vedno sem to JAZ!
nati , 26.01.2006 ob 13:27
Nisem dostikrat na tem forumu. Mogoče ste o tem že govorile,
nekaj sem z iskalnikom iskala, pa vseeno:
Že kar nekaj časa se vleče to najino………..
Včeraj sem bila s sestrično na kavi in ko mi je povedala kake odnose ima ona s svojim možem. Same oči so me bile.
Vedno, ko pride iz službe, dobi lupčka, vsak večer si iskažeta ljubezen
(poročena sta 12 let), sexata pa VSAJ vsak 2-3 dan.
Ko sem ji povedala, da jaz non stop stokam, ker tega ni in ni, me je samo gledala. Pravi, da ga ne privlačim! Ona samo tapravo pozo naredi in si da taprave hlačke gor in on je ves iz sebe. Poročena sva 1 leto in pol, je bilo pa pred poroko bole. Imava enoletnega sina in niti debela nisem, sem dobila kg nazaj (51). Tako, da to ni ovira. Mi večkrat reče, da je ponosen, k ma tok “hudo” ženo, ki je povrhu še mamica. V čem je problem????????
Jaz mojemu lahko naredim ne vem kaj, pa ga ne premaknem.
Sem že rekla, ko bi imela partnerja s tako energijo,
ki jo imam jaz v sebi, bi se to iskrilo…………….
Saj tudi sexava, da se razume, 1x,2x na teden.
Ko je samo 1x na teden, itak hitro konča in nimam nič od tega.
Da ne govorim o tem, da bi 2x na dan!!!!!!!!!!
Da ne bom predolga, povejte mi taktiko, kako ga spraviti v pogostejši tek.
S tem teženjem ga samo odbijam in pravi, da mu prav zareže v glavi, ko mu omenim, ali pa mi že prej pove: ” da nebi danes spet težila!”
Ni mu mar za moje želje, on in njegov internet, pa lite feltne…….
Ne predstavljam si, da bom morala celo življenje fehtat za to.
Sem si nabavila japonske kuglce, sam to ni to! Da le prebrodim krizo.
Če s sexom ni nič, je tudi vse ostalo narobe, blagor sestrični, zadela je sedmico. O kakšnih svečkah v masažni banji lahko samo sanjam!
Hvala za vsakršno mnenje
IMEJTE SE RADI.
Povej mu ce ne bo on, bo kdo drug. Kaj mu na dolgo razlagas. Sej ni edini dedec v Sloveniji.
Mož ve, da se spolno občuje samo zaradi otrok in na naslednjega še ni pripravljen. Sestrična se bo cvrla v peklu zaradi svoje grešnosti, vi pa verjetno zaradi kroglic, nečistih želja in podobnih grehov. Obrnite se na gospoda župnika in se bolj usmerite v katoliško vero, pošteno darujte pri Sveti maši in vam bodo takoj nehale neumnosti iti po glavi. Bog z vami!
nati , 26.01.2006 ob 18:45
Ni mi dovolj, da se zadovoljim sama, češ kaj se bo slinil po meni….
Rabim dotike, nežnost, besede….
Lepše je v dvoje, saj pravim občasno so tudi kugljice o.k.
Še takrat ko sexsava, hitro konča in sem še zaradi tega jezna,
normalno 3-5 min. in konec. Nikoli nisem z njegove strani potešena.
Kar zadeva mojo sestrično, lahko rečem da takih parov ni.
Dostikrat smo skupaj, tudi on se mi zaupa in pove mnenja………
in mislim da ne blefirata. Kakšen je nju vsakdan. Ona dela izmenično, on vsak dan do 5 ure. Imata 4 in pol letno hčerko in čez pol leta bosta delala na drugem. Zelo veliko potujejo, vsaj 3x letno, indonezija – bali, tajska………. si privoščijo na polno! Sedaj sta kupila savno in uživata v njej….. Sta dudovno zelo povezana, ne vem v kolikor vem da se ne pretvarjata. Nima veze, četudi se, mislim da se zelo veliko parov med seboj bolj privlačijo in crkljajo…………..
Sem mu že 100x povedala, se skušala pogovorit, kaj čutim
pa pravi, da mi k…. iz uči štrli! Eto, stvar končana.
Halo, stara sem 25 let inb rada bi ta zakon obdržala, samo ne vem KAKO!????
Pri 25 ih letih ko si na vrhu lepote pa taka kriza,kaj bo sele cez 10 let ko bos uvela deklica fizicno neprivlacna. Ta zakon je ze propadel. Zdej ali ga tudi uradno koncas ali pa si v zakonu in si omislis ljubimca. Ki te bo mazil in s tabo pravilno ravnal. Pisi mi na plazasprehod@protonmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.