Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za drink

Njo za drink

Zase se ne bojim:). Čutim pa, da boš imel ti kmalu dolg pogovor na štiri oči:))).[/quote]
Bom se delal resnega zraven, da ne bo sumljivo :)))[/quote]

Saj boš njej pojasnjeval, se ji zagovarjal:)). Damn, predolgo ketno si ji dal:).

Še dobro, da nisi rekla, da je ona meni dala predolgo ketno. Če si me že enkrat označila za copato. 🙂

Zaenkrat mi zaupa, zato ni bojazni. 🙂

Še dobro, da nisi rekla, da je ona meni dala predolgo ketno. Če si me že enkrat označila za copato. 🙂

Zaenkrat mi zaupa, zato ni bojazni. :)[/quote]

Saj si copata, to se ne spremeni in tvoja ketna je krajša:)).
Seveda ti zaupa:)).

Zaenkrat mi zaupa, zato ni bojazni. :)[/quote]

Seveda ti zaupa:)).[/quote]
Moja ketna je krajša, njena je daljša…Kje pa je vozlišče obeh keten ? 🙂

Spet dvomiš v mojo poštenost. Pa praviš, da imaš dobro mnenje o meni. 🙂

Seveda ti zaupa:)).[/quote]
Moja ketna je krajša, njena je daljša…Kje pa je vozlišče obeh keten ? 🙂

Spet dvomiš v mojo poštenost. Pa praviš, da imaš dobro mnenje o meni. :)[/quote]

Point je v tem, da se oba dušita v odnosu:).
Saj v končni fazi mi je vseeno, kaj je resnica.

Če bi ti imel prav, bi se na takšen oglas tudi kakšna javila.[/quote]
Margot bi se (če bi bila sama). 🙂
Druge (potencialne) so se pa itak splašile, ko so prebrale nič drugega, kot kritiko na kritiko. Človek težko izpade privlačen/zanimiv, če ga cel “svet” pokritizira. Sicer pa, še vedno ne vemo sigurno, če se je katera javila ali pa ne. :)[/quote]

Margotka gre vedno na pijačo, če le ima čas. Ni ovir, zaradi katerih bi se morala skrivati izza ekrana.
Evo Marko, lahko me tudi ti povabiš :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če bi mi Margot dovolila …[/quote]

Ne bi, ker mi je Specialac zelo pri srcu.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A tak to gre pri tebi….Si ustvariš neko mnenje v katerega verjameš, da je resnica. Za resnično resnico pa ti je vseeno. 🙂

A tak to gre pri tebi….Si ustvariš neko mnenje v katerega verjameš, da je resnica. Za resnično resnico pa ti je vseeno. :)[/quote]

Ne pričakujem, da mi boš na javnem forumu razkrival svojo pravo in edino resnico:). Dej no, nisem tolk blond:).

Če bi mi Margot dovolila …[/quote]

Ne bi, ker mi je Specialac zelo pri srcu.[/quote]

Saj to je point če-jev. Na začetku je eden, potem pa zlivanje virtualne gnojnice na virtualne osebe.
Kdo ima kaj od tega?

NaN, kaj je to za en nov nick kot preobleka starega ksihta:).

Problem? Morda v tebi, morda v meni. Če tebe ne pritegne kratek, jasen, iskren “oglas”, to vsekakor ni moj problem. Če ti pijača z neznancem ne predstavlja svojevrstnega “izziva” ali vsaj vznemirljivega pričakovanja, tudi ni moj problem. Nekaj malega napisat o sebi na netu? Prvič: težko je objektivno pisati o samem sebi. Morda ti to znaš? Drugič: Bolj verjetno je, da je vse skupaj le nakladanje in olepševanje lastne podobe. Raje imam, da drugi sodijo o meni, kot pa da se sam javno hvalisam s svojimi pozitivnimi in za ženske morda privlačnimi lastnostmi – to pa je menda možno le po stiku v živo. Na privat seveda napišem tudi kako besedico več o svojih pričakovanjih, željah in razkrijem delček sebe. Moj problem po drugi strani pa je seveda ta, da se očitno ne gibljem v pravih krogih, kjer bi pri svojih letih lahko spoznaval osebe za druženje in potem pač poskušam na tem forumu in se spuščam v brezplodne razprave z neznankami.[/quote]

Je problem v meni, ker ti ne dobiš zmenka? Ne me smejat no :))

Zakaj pa bi pisal objektivno o sebi? Piši subjektivno. Tak kakršen si oz. za kakršnega se dojemaš. Vsak te pa vidi drugače. Ena ti bo napisala, da si študiozen, druga bo rekla, da si resen, tretja, da si puščoben …. kateri boš verjel? 🙂

Po prvem stiku človeka ne spoznaš, se moraš večkrat srečat z njim in zait v več situacij.

In nenazadnje, kaj dokazuje, da je tvoj oglas iskren? Ker si napisal, da si (samo) za pijačko, medtem ko drugi pišejo cele eseje in se v resnici lažejo, da bi dobili žensko na limanice? Težko napišeš kaj lepega o sebi? Ti zase lahko trdiš, da si iskren, ampak verjetno to mislijo tudi vsi drugi, ki spišejo nek oglas.

Problem? Morda v tebi, morda v meni. Če tebe ne pritegne kratek, jasen, iskren “oglas”, to vsekakor ni moj problem. Če ti pijača z neznancem ne predstavlja svojevrstnega “izziva” ali vsaj vznemirljivega pričakovanja, tudi ni moj problem. Nekaj malega napisat o sebi na netu? Prvič: težko je objektivno pisati o samem sebi. Morda ti to znaš? Drugič: Bolj verjetno je, da je vse skupaj le nakladanje in olepševanje lastne podobe. Raje imam, da drugi sodijo o meni, kot pa da se sam javno hvalisam s svojimi pozitivnimi in za ženske morda privlačnimi lastnostmi – to pa je menda možno le po stiku v živo. Na privat seveda napišem tudi kako besedico več o svojih pričakovanjih, željah in razkrijem delček sebe. Moj problem po drugi strani pa je seveda ta, da se očitno ne gibljem v pravih krogih, kjer bi pri svojih letih lahko spoznaval osebe za druženje in potem pač poskušam na tem forumu in se spuščam v brezplodne razprave z neznankami.[/quote]

Je problem v meni, ker ti ne dobiš zmenka? Ne me smejat no :))

Zakaj pa bi pisal objektivno o sebi? Piši subjektivno. Tak kakršen si oz. za kakršnega se dojemaš. Vsak te pa vidi drugače. Ena ti bo napisala, da si študiozen, druga bo rekla, da si resen, tretja, da si puščoben …. kateri boš verjel? 🙂

Po prvem stiku človeka ne spoznaš, se moraš večkrat srečat z njim in zait v več situacij.

In nenazadnje, kaj dokazuje, da je tvoj oglas iskren? Ker si napisal, da si (samo) za pijačko, medtem ko drugi pišejo cele eseje in se v resnici lažejo, da bi dobili žensko na limanice? Težko napišeš kaj lepega o sebi? Ti zase lahko trdiš, da si iskren, ampak verjetno to mislijo tudi vsi drugi, ki spišejo nek oglas.[/quote]

Glej, ker z vabilom na pijačo nimam kakršnega koli drugega namena, kot le malo druženja in klepet, potem se mi pač zdi nepotrebno pisariti ne vem kakšne štorije o sebi, pa naj bodo poskus objektivnosti ali pa povsem subjektivni izlivi moške osebnosti. Ne vidim potrebe po daljšem predstavljanju; če bi to bil ženitni oglas, bi se bolj potrudil, verjemi. Tako pa, neumnost na kvadrat, da bi ob vabilu na pijačo pisal tovrstne oglase in opisoval sebe in še svoje telesne ali kake drugačne dispozicije nazadnje. O moji iskrenosti in dobronamernosti pa se lahko prepriča le tista, ki bo zbrala dovolj poguma in se srečala z mano tudi v živo (no, če se pojavi taka oseba, haha).

Všečkano. Ni kaj dodati k temu razmišljanju. Ko le ne bi bilo tako osamljeno …[/quote]

A nam zaupaš, če so kakšni odzivi? Se je javila kakšna?[/quote]

Zaupam, zaupam. En sporočilo na mail, ampak kot kaže, tudi iz tega ne bo nič.

A tak to gre pri tebi….Si ustvariš neko mnenje v katerega verjameš, da je resnica. Za resnično resnico pa ti je vseeno. :)[/quote]

Ne pričakujem, da mi boš na javnem forumu razkrival svojo pravo in edino resnico:). Dej no, nisem tolk blond:).[/quote]
Vseeno pa verjameš, da se oba dušiva v odnosu. Pa me zanima na podlagi česa ?
Ker te ne povabim na “drink” ? 🙂

Ne pričakujem, da mi boš na javnem forumu razkrival svojo pravo in edino resnico:). Dej no, nisem tolk blond:).[/quote]
Vseeno pa verjameš, da se oba dušiva v odnosu. Pa me zanima na podlagi česa ?
Ker te ne povabim na “drink” ? :)[/quote]

Ustvarila sem si določeno sliko, nek vtis, kar čisto zadostuje, da pametujem:))). Kako pa naj se pogovarjamo? Vedno bodo neke podobe. Tudi, če človeka osebno poznaš, pride moment, ko si rečeš, da ga v bistvu sploh nisi poznal:).
Kakšen “drink”? Zakaj bi me povabil? Ne razumem.

Da bi ti tako dokazal, da ga njegova ne duši in ga spusti med druge (kače). 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da bi ti tako dokazal, da ga njegova ne duši in ga spusti med druge (kače). :)[/quote]

:))) Saj menda bi prišel s svojo partnerko, da bi mi vizualno uprizorila, kako sta svobodna:)).

To se pa absolutno strinjam. Za pametovanje je to čisto dovolj. 🙂

Da bi ti tako dokazal, da ga njegova ne duši in ga spusti med druge (kače). :)[/quote]

:))) Saj menda bi prišel s svojo partnerko, da bi mi vizualno uprizorila, kako sta svobodna:)).[/quote]
Spet pametuješ. 🙂

To se pa absolutno strinjam. Za pametovanje je to čisto dovolj. 🙂

:))) Saj menda bi prišel s svojo partnerko, da bi mi vizualno uprizorila, kako sta svobodna:)).[/quote]
Spet pametuješ. :)[/quote]

Pogovarjamo se:). Lahko me pa razsvetliš:)).

Preko foruma je težko kaj dokazati. 🙂
Napišem lahko karkoli. Verjela boš tisto, kar boš želela.

A nam zaupaš, če so kakšni odzivi? Se je javila kakšna?[/quote]

Zaupam, zaupam. En sporočilo na mail, ampak kot kaže, tudi iz tega ne bo nič.[/quote]

Evo, boljše to kot nič 🙂

Dejstvo je (pa jasno,da bodo spet ugovori) , da lahko ta hip dam sem NA ISTI FORUM oglas
pod črnim nickom, kjer napišem nekaj podobnega, kot naš vrli mariborčan, pa se bo USULO
ponudb. Seveda če pišen v ženski osebi.
Na podobne ponudbe (žensk) izpred parih let, se še danes oglašajo obupanci…za vsak slučaj….

Taka je namreč ta igra.
Ker sem ženska.
Komot se greš lahko neko držo “jaz sem napisal dovolj, zdaj je pa od žensk odvisno…”, ampak
bi rekla, da so rezultati tudi relevantni?
Mar niso?

Ja ampak ni stvar v oglasu…

Ampak?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close