Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Njo za drink

Njo za drink

No, evo Spider, si videl. Tisto moje le ni bila le teorija. :))[/quote]

Če bi ti imel prav, bi se na takšen oglas tudi kakšna javila.

Všečkano. Ni kaj dodati k temu razmišljanju. Ko le ne bi bilo tako osamljeno …[/quote]

Samopromocija človeka je nekaj drugega kot marketing pralnega praška, a se vam ne zdi? Meni to dvoje ni enako, združljivo za isti koš.[/quote]
Zakaj pa ne? Prav nobene razlike ni. V obeh primerih našteješ prednosti in obre lastnosti enega ali pa drugega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, evo Spider, si videl. Tisto moje le ni bila le teorija. :))[/quote]

Če bi ti imel prav, bi se na takšen oglas tudi kakšna javila.[/quote]
Margot bi se (če bi bila sama). 🙂
Druge (potencialne) so se pa itak splašile, ko so prebrale nič drugega, kot kritiko na kritiko. Človek težko izpade privlačen/zanimiv, če ga cel “svet” pokritizira. Sicer pa, še vedno ne vemo sigurno, če se je katera javila ali pa ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Avtorja sem že 1x prijazno vprašala, če se mu je katera javila za drink, pa nič :)))

Saj ni rekel, da ni bilo nobene. 🙂

Samopromocija človeka je nekaj drugega kot marketing pralnega praška, a se vam ne zdi? Meni to dvoje ni enako, združljivo za isti koš.[/quote]
Zakaj pa ne? Prav nobene razlike ni. V obeh primerih našteješ prednosti in obre lastnosti enega ali pa drugega.[/quote]

Ni res. Pri proizvodih naštevaš koristi. Zame nikakor ni enako.

Margot bi se (če bi bila sama). 🙂
Druge (potencialne) so se pa itak splašile, ko so prebrale nič drugega, kot kritiko na kritiko. Človek težko izpade privlačen/zanimiv, če ga cel “svet” pokritizira. Sicer pa, še vedno ne vemo sigurno, če se je katera javila ali pa ne. :)[/quote]

Če čebula ne bi imela če, bi bila bula.

Tip itak napiše isti oglas vsakih nekaj mesecev.

Skratka, po svoji stari navadi pišeš nekaj v prazno, samo da mi kontriraš.

Zakaj pa ne? Prav nobene razlike ni. V obeh primerih našteješ prednosti in obre lastnosti enega ali pa drugega.[/quote]

Ni res. Pri proizvodih naštevaš koristi. Zame nikakor ni enako.[/quote]
Aja, v tvojem svetu koristi niso prednosti. Potem pa te razumem. :))

Moški ali ženska pred vstopom v odnos prav tako naštevata le koristi. Kako pa se potem “proizvod” obnese v samem odnosu, pa je potem nekaj drugega. Tako, kot je nekaj drugega pralni prašek, ki v reklami čudežno odstrani vsak madež. 🙂

Mogoče zato, ker ima nek uspeh od tega ali pa še vedno upa nanj. Človek pač ne obupa kar tako. 🙂 Kar ni vedno najbolje, ampak pustimo zdaj to, ker ne poznamo resničnega ozadja. 🙂

Moški ali ženska pred vstopom v odnos prav tako naštevata le koristi. Kako pa se potem “proizvod” obnese v samem odnosu, pa je potem nekaj drugega. Tako, kot je nekaj drugega pralni prašek, ki v reklami čudežno odstrani vsak madež. :)[/quote]

Žalostno, kakšnih primerjav se poslužuješ. V prvi vrsti je treba imeti odnos do človeške vrste. Če tega nekdo nima, so dejanja posledic jasna in me nič več ne preseneti.

Moški ali ženska pred vstopom v odnos prav tako naštevata le koristi. Kako pa se potem “proizvod” obnese v samem odnosu, pa je potem nekaj drugega. Tako, kot je nekaj drugega pralni prašek, ki v reklami čudežno odstrani vsak madež. :)[/quote]

Žalostno, kakšnih primerjav se poslužuješ. V prvi vrsti je treba imeti odnos do človeške vrste. Če tega nekdo nima, so dejanja posledic jasna in me nič več ne preseneti.[/quote]
Ah, spet tvoj vzvišen pogled. 🙂

Žalostno, kakšnih primerjav se poslužuješ. V prvi vrsti je treba imeti odnos do človeške vrste. Če tega nekdo nima, so dejanja posledic jasna in me nič več ne preseneti.[/quote]
Ah, spet tvoj vzvišen pogled. :)[/quote]

Ljudi res ne primerjam s praški in ostalo potrošno robo:).

A ti nisi “proizvod” očeta in mame ali kaj si želela povedat? 🙂

A ti nisi “proizvod” očeta in mame ali kaj si želela povedat? :)[/quote]

SAD. Ne čutiš razlike v izbiri besed. Je tebi vseeno, kako te pokličejo?:)

S čim pa ? 🙂

S čim pa ? :)[/quote]

Z rastlinami v enolončnicah….haloooo.

Če bi mi Margot dovolila bi se pokakal nate.
Samo ne zaradi tega, da bi ti kontriral ampak iz svojega lastnega zadovoljstva. Če me razumeš :))

S čim pa ? :)[/quote]

Z rastlinami v enolončnicah….haloooo.[/quote]
Ti se šteješ med trajnice. 🙂

Z rastlinami v enolončnicah….haloooo.[/quote]
Ti se šteješ med trajnice. :)[/quote]

🙂 Ne vem, kam bi tebe uvrstila:)).

Ti se šteješ med trajnice. :)[/quote]

🙂 Ne vem, kam bi tebe uvrstila:)).[/quote]
Med osmo čudo sveta. 🙂

🙂 Ne vem, kam bi tebe uvrstila:)).[/quote]
Med osmo čudo sveta. :)[/quote]

A tvoja tolele slučajno bere? Da ne bo kakšne frke, a veš:)).

Trenutno ne. 🙂
Če se boš čustveno vznemirila, mi povej, bom pa pobrisal. 🙂

Trenutno ne. 🙂
Če se boš čustveno vznemirila, mi povej, bom pa pobrisal. :)[/quote]

Zase se ne bojim:). Čutim pa, da boš imel ti kmalu dolg pogovor na štiri oči:))).

Trenutno ne. 🙂
Če se boš čustveno vznemirila, mi povej, bom pa pobrisal. :)[/quote]

Zase se ne bojim:). Čutim pa, da boš imel ti kmalu dolg pogovor na štiri oči:))).[/quote]
Bom se delal resnega zraven, da ne bo sumljivo :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close