Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Nimam časa”

“Nimam časa”

@ DoSadni: za tebe jim 99999999999999999999999999999 življenj ne zadošča, da te skužijo 1[/quote]
Zdaj si me pa razjezil, sem že čist besen ne.

[img]http://www4.slikomat.com/13/0922/kqk-jankov.jpg[/img][/quote]

Se vidi, da se je dolgo pripravljal za ta fotografski posnetek. Uspelo mu je obleči kravato, ki paše k suknjiču in srajci. Nasmešek pa je tudi matematično izračunan. :)))

No, ne ravno bolezen, je pa oblika obnašanja, imenovana prokrastinacija. Dokler je v blagi obliki in vezana samo na študijsko obdobje (akademska prokrastinacija), še gre, ko se vplete v vse življenjske sfere, je pa jeba.
Sicer jo je možno odpraviti, ampak z ogromno mind joba (in brskanja po preteklosti), v bistvu se moraš imeti non-stop na vrvici, in to kratki. To pa najbrž ni po tvojem okusu, ha? (vrvica namreč, z mind jobom po mojem opažanju nimaš težav) 🙂
.[/quote]

Pa kje si bila Senza, prav pogrešala sem te :))
Torej mi svetuješ, da se nekam vpišem … dobim status, bone… :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

o ti presneta babnca haha

Po principu:
Ne delaj danes kar lahko preložiš na jutri… 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

skušam da ne obljubljam,če nisem prepričan…ker vem,kako bi blo meni,če bi mi nekdo nekaj obljubil(rekel)pa tega nebi naredil,pozabil.
torej; čim manjkrat je moj odgovor

fiju … kako ti je pa ratal zanosit in potem še rodit ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Odkar sem se naučil reči nimam časa, imam kar naenkrat več časa…
Včasih pa nisem znal reči NE, še dobro, da nisem ženska, saj bi bil sumljivega slovesa.

Jaz pa si vedno rečem, da bom z dieto začela jutri… hja:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close