Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Nimam časa”

“Nimam časa”

Kolikokrat se vam zgodi, da za neko stvar/opravilo rečete Nimam časa, bom drugič? In potem tega nikoli ne opravite, pregledate, storite?

Nimam sedaj časa štet, ti bom drugič povedal…. 😉 :))

A tako? To je bil realni prikaz? 🙂

Nikoli nisem štel. 🙂
Se pa zgodi, če opravilo ni nujno.

Ne vem kolikokrat. Če nekaj ni bilo opravljeno, ker nisem imela časa, to pomeni, da že ni bilo nujno:). Zato so prioritete.

Vse preložim na jutri, še raje na pojutrišnjem… Menda je to bolezen :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne berite tako dobesedno… Kolikokrat je mišljeno kot Naštejte primere 🙂

Meni se največkrat dogaja pri mejlih, ki niso nujni, jih nimam časa pregledat, potem se mi pa kmalu nabere preveč in na koncu jih 99% itak zbrišem, še predno jih odprem. Sploh tile mejli s kuponi znižanih storitev. Enostavno jih je preveč, bz je ratalo. Ali pa kak članek, ki si ga shraniš “za pol”, ker ti je zanimiv…

Pa tudi sicer, se vam pogosto zgodi, da se z neko stvarjo nočete ukvarjati pa rečete nimam časa?

jaz zelo veliko stvari prelagam na kasnej…men se velikokrat zgodi pri gospodinjskih opravilih…npr. nimam časa oprane cunje pospravit v omaro…saj konec koncev je čist vseeno, če jih s kupa vzamem…pa eno knjigo nosim zdaj že tolk časa v knjižnico, kao nimam časa, ampak že napredujem, danes sem jo dala iz nočne omarice na zadnji zic v avto…tko da ta teden, če bom imela čas….:))) obupna, samo za tisto kar se mi da, ljubi, ma tam pa ni problema, tud sred noči sem sposobna ustat in ….

hehe poznam to z vračanjem knjig… če si knjigo dala na zadnje sedeže, jo znaš cel teden vozit, ne da bi se spomnila. Jaz si kar opomnike pišem.

Včasih se res izgovorim z “nimam časa” in ponavadi sem takrat res zelo na tesnem s časom. Priznam pa, da bi se kdaj morda vendarle našla kakšna prosta minutka, če bi se malo potrudila. Tisto “bom drugič” pa meni ni ravno v navadi. Ne obljubljam v prazno.

Do zadnjega prelagam plačila položnic in ponavadi to opravim čez rok, preden dobim opomin.

odj.ebe.m vse, ki za moje potrebe “nimajo časa” … cena :600€/8 ur.
ko/če JAZ nekaj rabim, hočem, potrebujem … potem ali JE ali “dobavitelja “ni!! simpl. tudi privat ☺
Znam pa oceniti sposobnost “dobavitelja” ☺ … aja, sem Car – in se za mene potrudijo vsi ☺

svoje pa znam načrtovati v naprej … in se mi ne zgodi, da nebi imel “časa” – lahko ne vem, ne znam … ampak, to povem in iščem, če kdo ve / zna

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To ponavadi ženske rečete moškemu, ki se vam ne dopade. Seveda zraven še nek banalen razlog -> mama je bila bolna, sem morala skrbet za njo, potem sem morala it še v trgovino, pa tamauga sem v vrtec pelala. “Ni bilo časa” aka nisem imela niti 5 minutk zate, ker nimam dovolj jajčnikov ti povedat -> odstrani se pošast, nisi mi zanimiv.

( She’s thinking ) Bo že sam pogruntal…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

sadni pojma nimaš. ženske to rečejo da bi ble nedostopne, težko dosegljive. mal bolj se potrud

Pri meni je bilo v preteklosti tako, da nisem znala reči ne, ko je kdo rabil mojo pomoč. Pa ne mislim zdaj te zmenkarske odnose moški-ženska. Vedno sem hotela vsem ustreči,od mame do prijateljev, pa še komu v službi in na koncu pozabila nase oziroma jaz sploh nisem prišla na vrsto. Potem je splet različnih okoliščin pripeljal do tega, da tako enostavno ni šlo več naprej, se mi časovnoni izšlo in prisiljena sem bila se naučit tudi kaj odpovedat in začet malo bolj mislit tudi nase. Saj je lepo, če je človek prijazen in ustrežljiv do drugih, ampak se najdejo tudi takšni, ki znajo to sčasoma zelo lepo izkoriščat in so pravi kradljivci energije, če potrebujejo pomoč ali če jim je zgolj dolgčas.

Tista kateri bi resnično bil všeč, ne se ne bi šla taktiziranja s tabo. Ampak ok, naj bo po tvoje, nimam pojma.

Tista kateri bi resnično bil všeč, ne se ne bi šla taktiziranja s tabo. Ampak ok, naj bo po tvoje, nimam pojma.[/quote]
Popravek, en ne preveč.

Tista, kateri bi resnično bil všeč, se ne bi šla taktiziranja s tabo. Ampak ok, naj bo po tvoje, nimam pojma.

Tista kateri bi resnično bil všeč, ne se ne bi šla taktiziranja s tabo. Ampak ok, naj bo po tvoje, nimam pojma.[/quote]
Težko si ji všeč, če te še ne pozna. Videz pa tudi ni vse. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kdor “nima” časa” … ga ne potrebujem … se pa ne “vsiljujem” zato, ker nima ola gume, ko bi naskočil njegovo babše

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Težko si ji všeč, če te še ne pozna. Videz pa tudi ni vse. :))[/quote]
Kaj ti misliš, da ženska potrebuje 3 leta, da ugotovi, če si ji všeč ?

Težko si ji všeč, če te še ne pozna. Videz pa tudi ni vse. :))[/quote]
Kaj ti misliš, da ženska potrebuje 3 leta, da ugotovi, če si ji všeč ?[/quote]
@ DoSadni: za tebe jim 99999999999999999999999999999 življenj ne zadošča, da te skužijo 1

Kaj ti misliš, da ženska potrebuje 3 leta, da ugotovi, če si ji všeč ?[/quote]
@ DoSadni: za tebe jim 99999999999999999999999999999 življenj ne zadošča, da te skužijo 1[/quote]
Zdaj si me pa razjezil, sem že čist besen ne.

[img]http://www4.slikomat.com/13/0922/kqk-jankov.jpg[/img]

in gva tega ccigana gor limaš?

No, ne ravno bolezen, je pa oblika obnašanja, imenovana prokrastinacija. Dokler je v blagi obliki in vezana samo na študijsko obdobje (akademska prokrastinacija), še gre, ko se vplete v vse življenjske sfere, je pa jeba.
Sicer jo je možno odpraviti, ampak z ogromno mind joba (in brskanja po preteklosti), v bistvu se moraš imeti non-stop na vrvici, in to kratki. To pa najbrž ni po tvojem okusu, ha? (vrvica namreč, z mind jobom po mojem opažanju nimaš težav) 🙂

Sama imam najmanj časa (in posledično največ odloženih obveznosti ter opravkov) takrat, ko imam veliko prostega časa in sem preveč razpuščena, ko sem bolje ali dobro zorganizirana, pa najdem čas tudi za to, da zašijem gumb na zimski jakni (pa čeprav sredi poletja), pokličem sošolko iz srednje šole, zamenjam tesnilno gumo na vratih in kar je še teh malenkosti, ki sicer niso nujne, so pa skrajno dobrodošle. Za resnično pomembne stvari si na telefonu pišem opomnike in takrat ni prelaganja ali obotavljanja (“što se mora nije teško”), s tem, da med neodložljive obveznosti spada tudi pomoč prijateljem v stiski.
“Nimam časa” kot izgovor pa ne uporabljam, razen, ko ga resnično nimam (pa še takrat to potem ni izgovor, ampak razlog).

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nimam časa je samo takrat, ko je moja volja taka!
Vedno imam čas za LJUDI in STVARI.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close