Nikoli več s Globtourjem na dopust
Glede teh nategov s strani agencij ali koga tretjega je tudi hudir. Verjemite mi, da se agencije trudijo, čim bolje izpolniti pričakovanja svojih potnikov, a 50 različnih ljudi z različnimi pričakovanji je res križ – ni tako enostavno vodiču najti neko zlato sredino, da ustreže vsem hkrati. Sicer pa običajno če gremo kam, imamo višje cilje in tudi naša pričakovanja so velikokrat mnogo višja, kot če bi bili doma. Poznam ljudi, ki imajo doma vse razmetano, nesnago, ko pa gredo kam na izlet ali potovanje pa pričakujejo vse “de luxe” – je pa tudi ponudba vezana na denar. Žal vedno je to tako, da če želiš iemti več udobja je to treba tudi plačati – kar pa velikokrat nismo pripravljeni. Večina bi najraje šla zastonj pa imela vse v najvišji kategoriji – žal to dvoje ne gre skupaj. Obsojam pa agencije, ki organizirajo npr. enodnevni izlet v Budimpešto (Globtour ne spada mednje) za 10.000 SIT. dokler ne probaš takšno potovanje, ne veš kaj te čaka. Tisti, ki pa to pot poznamo vemo, da je takšna pot eno samo matranje potnikov: namreč z avtobusom se voziš celih 16 ur v obe smeri in potem še ogled znamenitosti – ne hvala za takše izlet ali potovanje.
Menim, da Globtour ima v redu programe in tudi namestitve v hotelih so v redu. Sama sem že večkrat potovala z njimi, kakor pa tudi z drugimi agencijami in vsaka agencija ima svoje napake, verjemite mi – eni to drugi kaj drugega.
popotniški pozdrav!
Frajla
Forum je zaprt za komentiranje.