Nevoščljivost glede Tine Maze
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Nevoščljivost glede Tine Maze
Ja za vaju bi bil pa res že čas, da se data dol. A kaj, ko je calyso nora le name 🙂
Nora sem na vse :)))
No ja ne vem če ravno na vse. Vem pa da če bi hotel bi te lahko po hitrem postopku spravil v posteljo 🙂
Samo kihneš vanjo in obleži? :))
A maš ptičjo al prašičjo gripo? 😀
On_ ti se moreš pa tudi vedno obregniti ob mene. Jaz že vem kako pa kaj sva s calipso 🙂
:)))) Oprosti apak ti se tako dobro postaviš, da bi bilo prav škoda, če se ne bi obregnil…. :))
Pa brez grešnih misli, prosim…. 😛
No ja saj vem kako sta, mi je povedala….. 😀
Ja vame se vsi radi obregnete.
Bomo videli kaj boš porekel za jutri, ko bom spravil v posteljo najmanj 2 Ljubljančanki 🙂
Zakaj fetis na Ljubljancanke? Jaz npr. nic ne diskriminiram. lol
A boš jih napil ? 🙂
Zakaj fetis na Ljubljancanke? Jaz npr. nic ne diskriminiram. lol[/quote]
Saj jaz tudi ne vse pridejo prav 🙂
A boš jih napil ? :)[/quote]
Kot vedno jih bom šarmiral :))
A boš jih napil ? :)[/quote]
Kot vedno jih bom šarmiral :))[/quote]
Ti nisem naročila, da bodi je.biveter, šarmiranje preskoči :))
Če pa praviš, da to pri ženskah ne pali in pobegnejo. 🙂
To je bilo prej. Jutri pa je nov dan in še bolj se bom zapodil v skupino žensk.
Sem pa šel namenoma prej k frizerju mi je naredil tako lepo prečko. Jutri bom dal pa še ful želeja gor da bom zalizan. Je reku frizer, da je zdej to moderno 🙂
Pa Sašota Pečeta vzemi s sabo, kar je ziher je ziher. :))))
Moderno? Da se ne bodo kje tipi vate zaganjali :))))
Moderno? Da se ne bodo kje tipi vate zaganjali :))))[/quote]
Calypso, Seba111 ima prav, res je to zdaj moderno ;). Pa s kolesom naj Ljubljančanko pelje, da bo imela veter v laseh. :))))
Zakaj pa Pečeta?
Ne vem zakaj bi se tipi zaganjali vame? Se bom pa jaz v Ljubljančanke in tokrat se me ne bodo tako zlahka znebile 🙂
Moderno? Da se ne bodo kje tipi vate zaganjali :))))[/quote]
Calypso, Seba111 ima prav, res je to zdaj moderno ;). Pa s kolesom naj Ljubljančanko pelje, da bo imela veter v laseh. :))))[/quote]
Ne vem, če bo katera za furo z bajkom (prej s kabrioletom), naj kar poskusi….in poroča 🙂
Se boš z lepljivo glavo zapodil v njih? 🙂
Calypso, Seba111 ima prav, res je to zdaj moderno ;). Pa s kolesom naj Ljubljančanko pelje, da bo imela veter v laseh. :))))[/quote]
Ne vem, če bo katera za furo z bajkom (prej s kabrioletom), naj kar poskusi….in poroča :)[/quote]
Če bo kolo žensko, zakaj pa ne?
No ja marko to ravno ne. Točno tako žensko kolo in žensko na kolo :)))
Forum je zaprt za komentiranje.