Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nevoščljivost glede Tine Maze

Nevoščljivost glede Tine Maze

Za Tino sem po tihem vedela/pričakovala, da bo danes šla na vse ali nič. Končno ima(mo) zlato!

Res ji privoščim, vse več ljudi se je pričelo negativno oglašat v zvezi z njo. Naj Tina čim več iztrži iz svojih uspehov, rezultatov.

Čestitke!

Danes je osvojila zlato, če še morda nisi ulovila. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Danes je osvojila zlato, če še morda nisi ulovila. :))[/quote]
Nevoščljivost je popolnoma zasenčila ta bistven podatek. 🙂

Nevoščljivost je popolnoma zasenčila ta bistven podatek. :)[/quote]
Tega pa ne bomo dovolili. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Očitno si informiran :-)[/quote]

Seba111, hodi za mano po Starševskem čveku. :)) Pa noče tega priznat. 🙂

EnTip – lepo, da si prišel naokoli.[/quote]

Hodim za tabo? Hmm to je skoraj hodim s tabo? 🙂

Antilopa morda, ko boš prebolela bivšega se morda res kaj zmeniva :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seba111, hodi za mano po Starševskem čveku. :)) Pa noče tega priznat. 🙂

EnTip – lepo, da si prišel naokoli.[/quote]

Antilopa morda, ko boš prebolela bivšega se morda res kaj zmeniva :))[/quote]

Tebe moti to, da imam o bivšem dobro mnenje? Kaj bi ga morala sovražiti?

Meni osebno zadostuje trenutek veselja in privoščjivosti. Eni bi pa kar imeli še kaj več? Kaj ste pa dali za to? :)[/quote]

OMFG kak me pa take fore razpizdijo….. faking SMUČARSKA ZVEZA SLOVENIJE jo plačuje… to ZVEZO pa plačujem jaz, in ostali davkoplačevalci….

kaj imamo od tega???? nič en vlki minus in DOLG…..

pa da ne bo pomote druge so še slabše 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tebe moti to, da imam o bivšem dobro mnenje? Kaj bi ga morala sovražiti?[/quote]

To ni moj problem a več kot očitno ga še nisi prebolela meni je to kristalno jasno 🙂

Tebe moti to, da imam o bivšem dobro mnenje? Kaj bi ga morala sovražiti?[/quote]

O bivšem imeti slabo mnenje je isto kot o sebi. Nenazadnje sta bila skupaj, če je bil takrat dober zakaj potem spreminjati mnenje.. OK so izjeme… ampak to so extremi

Če je že treba bit nevoščljiv…..jest sem ta mali bronasti švicarki Lari Gut… kaj je lepotička, sam res..
Tudi Tina ni švoh, ampak tale bjondika je pa luškana za požret…a ni no?

Meni osebno zadostuje trenutek veselja in privoščjivosti. Eni bi pa kar imeli še kaj več? Kaj ste pa dali za to? :)[/quote]

OMFG kak me pa take fore razpizdijo….. faking SMUČARSKA ZVEZA SLOVENIJE jo plačuje… to ZVEZO pa plačujem jaz, in ostali davkoplačevalci….

kaj imamo od tega???? nič en vlki minus in DOLG…..

pa da ne bo pomote druge so še slabše :D[/quote]
Uh, smo že zašli.

Tina je zmagala!!!! :))

Seba, a ti ne loviš samo Ljubljančank. 🙂

To ni moj problem a več kot očitno ga še nisi prebolela meni je to kristalno jasno :)[/quote]
Nam je tudi kristalno jasno, da se bojiš konkurence. Namesto tega, si zgled jemlji po Tini. Če bi bilo njej jasno, da je slabša od konkurence, ne bi nikoli zmagala. 🙂

Nevoščljivost je popolnoma zasenčila ta bistven podatek. :)[/quote]

Robi od kake nevoščljivosti pa ti govoriš?
Jaz njej sploh nisem nevoščljiva, daleč od tega. Sama sem videla v kakih pogojih trenira in ti lahko z zagotovostjo zatrdim, da ji zelo, zelo privoščim.

Robi jaz imam pa tebe na sumu da lahko bereš ZS 🙂

Na splošno.
Več je govora o nevoščljivosti, kot pa o sami zmagi.

Seveda lahko. Svoje. 🙂

A potem pa v redu 🙂

Seveda lahko. Svoje. :)[/quote]

Mhm:).

Seveda. Še posebej, če gre za podjetja, ki imajo na nekem trgu tako rekoč monopolnen položaj.

Ali še … mimogrede … lahko pričakujemo množično povpraševanje tujcev po sklepanju naročnin pri slovenskih mobilnih operaterjih in/ali sklepanje zavarovanj pri slovenskih zavarovalnicah.

Seba, a ti ne loviš samo Ljubljančank. :)[/quote]

Robi, ko je ženska v igri se držim načela, da je vse dobro kar je vitko 🙂

Lahko bere zasebna sporočila, vprašanje pa je, če se mu da. :))

O bivšem imeti slabo mnenje je isto kot o sebi. Nenazadnje sta bila skupaj, če je bil takrat dober zakaj potem spreminjati mnenje.. OK so izjeme… ampak to so extremi[/quote]

Evo ga, glas razuma. Sicer pa Seba111 malo pretirava. Verjetno podi od mene potencialne kandidate. :)))

O bivšem imeti slabo mnenje je isto kot o sebi. Nenazadnje sta bila skupaj, če je bil takrat dober zakaj potem spreminjati mnenje.. OK so izjeme… ampak to so extremi[/quote]

Evo ga, glas razuma. Sicer pa Seba111 malo pretirava. Verjetno podi od mene potencialne kandidate. :)))[/quote]
Ja vsak ima svoj način 🙂

Lahko bere zasebna sporočila, vprašanje pa je, če se mu da. :))[/quote]

A tako torej aha Robi ahaaa. Sem te dobil s prsti v marmeladi :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close