Neumnice z velkimi boobsi
Meni so se pa punce z velikimi prsmi vedno malo smilile, saj sem že v OŠ poslušala, kakšne težave imajo tiste, ki so se hitro in konkretno razvile – težave pri izbiranju ustreznega modrca, boleče prsi med športanjem, bolečine v hrbtenici zaradi sključene drže, kasneje pa tudi, da nikoli niso zares sigurne, ali fante privlačijo samo zaradi konkretnega oprsja…
Pravzaprav ne bi imela nič proti, če bi imela še manjše, saj bi potem nehala nositi modrce, ker mi gredo (rahlo do pretežno) na živce.[/quote]
Zanimivo, poznam kar nekaj žensk skoraj brez oprsja, ki trdijo, da bi ga imele še manj. :))))) Zato pa v trgovinah s perilom izberejo najbolj podložen modrček.[/quote]
In?
In?[/quote]
Priznaj, da bi rada imela večje. :))[/quote]
Ajaaa, to te muči… 🙂
Sorry, nerada lažem.
Ajaaa, to te muči… 🙂
Sorry, nerada lažem.[/quote]
Prav, ampak me nisi prepričala. :))[/quote]
Couldn’t care less.
Ja sej to je bil moj point. Nič ji ne pomagajo velke joške, če je tiha, sramežljiva, beta drža sklonjene glave, zadekana v plašču, ali pa še huje od vsega, resna k smrt. Mene nekarizmatične dolgočasijo. Karizmatične so pa za večino MONovcev preotročje, nezrele, nerazgledane, ker pač za razliko od njih znajo uživat life.
In za kakšnega Robija so tudi samovšečne lajdre, ki se še iščejo. V resnici, pa iščejo sebi primernega, zabavnega moškega in ne nekega duhovnika, ki ji bo filozofiral o resnosti in medsebojnih odnosih.
Še na Mozarta :
Jaz ful casa nisem bla zadovoljna s svojimi pa sm bla celo zivljenje na povprecni b75, ki je za mojo postavo tud primerna.
Potem so mi (ko sem jemala KT) narasle skoraj cez noc za dobro stevilko. Kar je blo sicer sprva meni kr zabavno in mi je blo vsec kako mi vse majcke lepse stojijo (nisem pa nikol josk razkazala, meni je se zdaj bolj zapeljivo pokazat hrbet al rame).. A takrat sem tudi ugotovila zakaj se rece “be careful what you wish for” 😀 Kar naenkrat sem dobivala vec pozornosti, in ne take, ki si bi jo zenska rada zelela.. Od raznih komentarjev do ocitnih obraznih mimik oz, grimas do dejanskega prikaza z rokami. Grozno! Pa sem zasikala nazaj, ma ni da je pomagalo. Ob pogovoru me noben ni gledal v oci (in poudarjam se 1x, nisem nosila dekoltejov al oprijetih majck al kakorkoli zelela pozornost). Da niti ne govorim o tem, kako me je oviralo pri sportu, kako so me bolele tiste dni, da me je pogosto bolel hrbet.
Sem pol hitro ukinla KT in ko so se mi zmanjsale in sem v oceh drugih postala spet clovek in ne le oseba, na katero sta pripopani tisti 2 “meloni”, sem prav zadihala. 😀
Zdaj sm z mojo b75 kosarico f^^^ng zadovoljna in ceprav se mi vecji joski zdijo bolj sexy, ni sans, da bi jih hotla al celo, da bi komu zavidala.
Forum je zaprt za komentiranje.