Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Neumnice z velkimi boobsi

Neumnice z velkimi boobsi

To je po tvoje tako. Ni pa to absolutna resnica.

To je po tvoje tako. Ni pa to absolutna resnica.[/quote]
Ne, to je moja resnica.

Robi, zakaj nam pa ti ne bi zaupal svoje zgodbe ? Npr. kako si pred leti, na MONu, naletel na osamljeno dušico, mati samohranilko in jo potem, z vso prikolico vred, vzel k sebi za svojo. Danes pa ponosen nebiološki očka, dveh otrok. In kako si se vsega tega lotil samo zato, da bi se maščeval očetu oz. samega sebe prepričal, da si boljši od njega.

Dej no. Da naredimo en tak Oprah show iz tega 🙂

Raje vidim, da vsak verjame v svoje laži, ker imete nekateri raje laži, kot pa resnico. 🙂

Ok, se strinjam. Tudi meni pretirano veliki joški niso všeč. Ampak to je pač stvar okusa ane?

Naj ti zaupam še eno skrivnost, ker je bilo pred dnevi govora ravno o striptizu, pa nisem hotela takrat … Za 40tko me je dedc vprašal kaj si želim za rd. In sem mu odgovorila z vprašanjem Kaj pa ti misliš, da si želi 40letna ženska za rojstni dan?. Očitno se nisva dobro razumela, ker sem (med drugim) dobila … striptizerja, ki se je dve uri ubadal z mano (in mojimi drugimi, bolj vreščečimi prijateljicami) in plezal po meni in…. Skratka, telo je imel natrenirano menda po pravilih zlatega reza in tip je bil fejst, pa vse je dal od sebe (to niti ni tako poceni zabava), ampak …iskreno ti povem, da meni takšno moško telo ni všeč. Stvar okusa pač.[/quote]
Problem je, ker se gre to v ene prevelke ekstreme že. Sej so nam všeč boobsi, ampak spet ne rabjo bit tok velki, ne vem kateri bedak vas je tako grdo nalagal. To je nič drugega kot špeh. Tiste, ki so zares fit, nimajo velkih.

Je pa tud neki res, a ne. Tiste, ki ste bolj šugave v obraz, ploh odzadi, vas verjetno lahko reši res samo še bujno oprsje. Pač z nečim je treba izstopat 🙂

Ta ženska, ki sem vam jo prilepil zgoraj, pa nima samo bujno oprsje, je tud še lušna zraven.[/quote]

Problem je, ker ti vsakič, ko se nkdo ne strinja s tabo začneš z žaljivkami. Jaz nisem rekla, da si ti šugav v faco in z majhnim tičem v gatah, ker si natreniran. Samo omenila sem, da mi ni všeč telo, ki je všeč tebi. Nekako se boš pač moral navaditi, da ljudje razmišljamo različno in da so nam všeč različne stvari. Kar pa seveda ne pomeni, da se zaradi tega ne moremo imeti radi. Jaaa? :)))

Torej, tudi meni ni všeč preveč bujno oprsje, sploh pa ne na kakšni drobni ženski postavi. Še najbolj grozno od vsega je, če se gre v kakšne spremembe (beri: estetske operacije) zato, da bi bil všeč komu drugemu. Vsak mora biti všeč najprej sebi. Seveda tudi v tem ni dobro pretiravati.

Ta ženska, ki si jo prilepil zgoraj je res še lušna zraven. Žal pa tega v prvo nisem opazila, ker nisem mogla odlepiti pogleda od vseh tistih groznih tatujev. Upam, da so to nalepke oziroma da se da zadevo kako sprati. Ker meni je to obupno in jaz svojega telesa ne bi takole iznakazila. Ampak tako jaz. Drugi drugače…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Sploh te nisem nič žalil zgoraj, kar nekaj si zmišljuješ, pa se delaš ubogo žrtev. So babje.

Sadni samo kliče po pozornosti. Zna pa jo dobit, to pa. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In ti me boš pustil pri miru, kdaj ?

Si mu malo fauš, a. On jo dobi tako, da odpre provokativno temo, ti pa v pomanjkanju domišljije dobiš pozornost le tako, da repliciraš drugim.

Nevoščljivi ljudje, pač.

spada pač med osnovne človekove potrebe. Tako kot seks. Zakaj torej zameriti fukfehtarjem ali tistim, ki iščejo pozornost. Posebej še, če sami nismo bistveno drugačni ;))

Kaj se lahko vsaj enkrat za spremembo držite teme ?

Si mu malo fauš, a. On jo dobi tako, da odpre provokativno temo, ti pa v pomanjkanju domišljije dobiš pozornost le tako, da repliciraš drugim.[/quote]
Tako je. Kot ti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si mu malo fauš, a. On jo dobi tako, da odpre provokativno temo, ti pa v pomanjkanju domišljije dobiš pozornost le tako, da repliciraš drugim.[/quote]
Tako je. Kot ti. :))[/quote]
Si lahko ti še bolj otročji ? Mislim, pa to ni normalno, kakšni ljudje zahajate sem :/

Uboge ženske, res se mi smilijo. Toliko sekiranja zaradi tistih nekaj cm tam ali kakšen cm na drugem mestu preveč. Ure in ure pred ogledalom z zatlačenimi štumfi, pa gledanje, kako bi izgledalo to z leve, pa z desne, pa direkt od spredaj, pa če se mal pripogne, diskretno pritegne… potem pa skrb, kolko to stane…

Še dober, da moški nimamo teh problemov. Mi sam vzamemo meter pa izmerimo. Če nismo zadovoljni, vzamemo drugi meter in poskusimo, če tam pokaže kaj več. Še vedno nezadovoljni iščemo tretji meter… kao optimisti, da cm ni standardizirana merska enota.

Pa vsake tolk cajta kje v cajtngah raziskava o povprečnih merah in evo, zopet meter v rokah, kao optimisti, poglejmo če je kaj zraslo od zadnjega merjenja. Pa jao, ni povprečno, takoj na internet pa kupovat pripomočke za rast v dolžino in debelino, pa da gleda v strop in ne v tla…

Hvala bogu, da sem dedc, pa se lohk mirne duše pohvalim… nimam dolgega, imam pa zato tankega. :-))

Sem pesmico pozabl nalepit….

Lepi Dasa –

Tako je. Kot ti. :))[/quote]
Si lahko ti še bolj otročji ? Mislim, pa to ni normalno, kakšni ljudje zahajate sem :/[/quote]
Človeka sem samo pohvalil, tebe pa je to zmotilo. ccc. :/

Imam rajši manjše ali pa zlato sredino. Velike joške so nepraktične, v napoto sploh če hočeš z izbranko športati.

Meni so se pa punce z velikimi prsmi vedno malo smilile, saj sem že v OŠ poslušala, kakšne težave imajo tiste, ki so se hitro in konkretno razvile – težave pri izbiranju ustreznega modrca, boleče prsi med športanjem, bolečine v hrbtenici zaradi sključene drže, kasneje pa tudi, da nikoli niso zares sigurne, ali fante privlačijo samo zaradi konkretnega oprsja…
Pravzaprav ne bi imela nič proti, če bi imela še manjše, saj bi potem nehala nositi modrce, ker mi gredo (rahlo do pretežno) na živce.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Velike moške so zakon.

Naj te šokiram z resnico. Dol mi visi kam me dedc gleda. Meni so všeč moji lepi joški.[/quote]
Ne gre se za to lepoto, gre se za HUGE boobse. Talking about aesthetics. Ozka ramena, uboge rokce, potem pa vsa ta masa odspredi. Kr neki, sploh ne zgleda dobr.[/quote]
Top heavy….. revce so po svoje. Ene jih pa znajo unovčit. Meni ene najmanj pomembne stvari pri ženskah. Se pa da menda pogovarjat z njimi, vprašaj kakšno od lastnic:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Slamca je za pohvalt?

Slamca je za pohvalt?[/quote]
Če je še nežen kot dušica?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Slamca je za pohvalt?[/quote]
S slamico se lahko popraskaš in požgačkaš, s kolom ne moreš…

Meni so se pa punce z velikimi prsmi vedno malo smilile, saj sem že v OŠ poslušala, kakšne težave imajo tiste, ki so se hitro in konkretno razvile – težave pri izbiranju ustreznega modrca, boleče prsi med športanjem, bolečine v hrbtenici zaradi sključene drže, kasneje pa tudi, da nikoli niso zares sigurne, ali fante privlačijo samo zaradi konkretnega oprsja…
Pravzaprav ne bi imela nič proti, če bi imela še manjše, saj bi potem nehala nositi modrce, ker mi gredo (rahlo do pretežno) na živce.[/quote]

Zanimivo, poznam kar nekaj žensk skoraj brez oprsja, ki trdijo, da bi ga imele še manj. :))))) Zato pa v trgovinah s perilom izberejo najbolj podložen modrček.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close