Nesrečna zaradi praznega modrčka
Zelooo, zelo te razumem, ker sem bila na istem kot ti. Sem res zelo trpela kot mlada ampak je minilo. Sprijaznila sem se tako se boš tudi ti. Niso vsi moški enaki jih je pa veliko. Bo prišel ta pravi in še malo počakaj in se ne zaletavaj v odnose brez veze. Čuvaj se in se spoštuj, odmisli na majhnost in bodi ponosna…zakaj, ker ko boš malo starejša boš Imela poskočne prsi tiste z velikimi pa do popka. Tudi moški imajo majhne ( dolžino mislim) in kaj morejo? S tem je treba živeti. Ko boš noseča boš imela velike in lepe. Vso srečo in ne daj se ponosno jih pokaži ❤️☺️
Več jej. Mastna hrana. Masaža. Kroženje, najprej na ven, nato na not. Skleci, ko imaš več prsnih mišic zgleda jo večje. Mene je zmeri motilo, da imam prevelike. Pol sem full trenirala, so se samo še povečale. Naredi full sklec, zmasiraj, nato pojej veliko smetane. A si ba dijeti? Samozadovoljuje se.
Ma kake velke joske dej nehi….po porodu se na pol povesijo z leti pa do konca.
Pod njimi švicajo in to ful smrdi in zenske z velikimi zgledajo debelejse.
Pri športu so take zenske štoraste.
Sicer si niso same krive ampak takk žal je.
Sicer pa je dokazano da bolj inteligentni moski pogledajo rit, tisti z podpovprečnim IQjem pa (velike)joške.
Mame kaj ste to vzgojile zaene fantičke, ki v mladi punci iščejo joškato mamico???? Moje niso bile velike, ko sem bila dekle, pa še čudno so stale, vsaka v svojo smer, bradavičke so se mi pogrezale, sva se s fantom hecala da so sramežljive nagajivke, joškice bežeče, da so takšne kot lastnica, nemogoče jo umiriti in jo obdržati, skos potreben lov. Še nikoli nisem videla fanta/moškega, ki bi bil razočaran, ko vidi dekle brez modrčka pred sabo. Vsem se je mešalo…. Samo enkrat mi je en Ljubljančan rekel, da imam take mini, da je njegova bivša imela ful velike, lahko vam je jasno, da sem zadnjič takrat na njegovem lulku sedela…
Prava reč tista gmota tkiva. Moški iščemo vršičke, večinoma odvisno od značaja človeka. Doma niti tega ni za iskati, ker so ji jih odrezali za učenje izobraženih. Bujnost drugih sicer zbudi pozornost ampak le zaradi pozornosti, ne zaradi izkazovanja čustev. Mamini sinčki morda iščejo prve vtise virov hrane?
Ne sekiraj se, če so letali za Jane Birkin, ki jih skoraj ni imela, potem veš, da to sploh pomembno ni. In ni bila edina, daleč od tega. Počakaj, boš videla kakšne boš imela po porodu. Prednost je tudi, da se ti ne bodo tako povesile, kot tistim, ki imajo že v štartu velike. Še žal ti bo, da si se sploh žrla.
Forum je zaprt za komentiranje.