Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nesrečna zaradi praznega modrčka

Nesrečna zaradi praznega modrčka

A imate sploh pojma kako se seksa?

Da bo ženski prišlo, ko tip miga v njej, malo morgen, zelo majhna verjetnost. Najprej se je treba v postelji malo igrati, on z njo in ona z njim. Ne sme ona prijet njegovega kurca z dvema prstoma in gledat pri tem stran. On mora njo hvaliti kako je lepa in podobno.

Ko je tip v njej, vseeno v kateri pozi, naj ona pove, kaj ji paše. Naj bo on pri miru, se počasi giblje, ali malo bolj grobo. Pri tem naj si ona sama pomaga, kot ji najbolj paše pri samozadovoljevanju. Velika verjetnost je, da ji bo uspelo doseči višek.

Potem je pa na vrsti on. Kar želi, naj mu ona ustreže. Saj so v glavnem samo 3 glavne poze. Misijonarc, ona na njemu ali od zadaj.

Ni ji pa treba pustit, da jo tip v rit, ali da pogoltne njegovo spermo. Saj normalen tip tega niti ne bo zahteval.

To je vsa umetnost.

za 19letna

še to, ne nosi podloženih modrcev. Lahko si 100% prepričana, da bo vsak nov tip v prvih 10 sekundah, ko te prvič vidi, vedel kakšne prsi imaš. In če bo šel s teboj v posteljo, ne bo nič presenečen, saj mu boš itak všeč.

Odgovor na objavo uporabnika
19letna, 22.07.2024 ob 18:18

Kmalu bom dopolnila 19 let in imam trenutno fanta, vendar še ne resnega, saj se še nekoliko spoznavama, imela pa sva že spolne odnose. Vedno pa sem imela težave s tem, da mi je bilo nelagodno se kazati v modrčku, še manj pa brez njega, saj imam tako majhne prsi, da si jih ne želim pokazati nikomur. Nosim podložene modrčke in ta fant me je zdaj videl brez njega. Razlika je zelo očitna. Videla sem razočaranje v njegovem pogledu, ki je videl, da je praktično prazen. Velikokrat sem se tudi prejokala, saj so me v preteklosti večkrat že zbadali, imela sem tudi takšne prijateljice, ki so vedno imele večje in mi je bilo zaradi tega še bolj nelagodno. Z nikomer o tem nimam govoriti. Za operacijo nimam denarja niti ne vem, če si je želim.

Ni mi jasno, iz kakšnega vzgoba lahko prej seksaš kot se pred fantom slečeš. Če te je pisano pogledal, se ne čudi. Imaš  odlike nesamozavestne, narejene in plehke osebe. Zato zavoziš zvezo, ne zaradi jošk.

Ti si to, kar ti si. Pravi moški zate, te bo imel rad takšno, kot si. Zaradi tega se ti ni potrebno skrivati pod podloženimi modrci. Ko boš šla kakšen kg gor, bodo pa tudi prsi, vsaj nekoliko, zrasle. Niti slučajno pa ne razmišljaj o operaciji!

.https://youtu.be/KJ3Cn3zXjQM?si=tKUdNZjPHeuClet6

če ti da joško v usta in lahko žvižga zraven, potem je res premajhna, če ne more žvižgat, potem je ok

19 letna: Jaz bi te spoznal. Me ne moti tvoja velikost prsi. Te bi zanimalo za na kavo, sprehod? Lahko se tudi pogovoriva o tvojih prsih, če želiš.

bivsi wd40a, 23.07.2024 ob 05:45

O pa lahko, 23.07.2024 ob 02:05

Anonimno282, 22.07.2024 ob 19:56

Izmišljeno, 22.07.2024 ob 19:25

Izmišljena. Kaki tip to spisal.

Čeprav itak, da imate majhe in tut majhni obstajajo.

In sedaj vprašanje zate.

Si za kompromis, da ti imaš majhne in on te bi rad imel s majhnimi in ti ga oboževala z majhnim.

Se mi zdi, da bo zanimiv odgovor

velikost jošk ne moreš primerjati z velikostjo tiča. Če že želiš delati primerjavo, potem lahko primerjaš edino velikost vagine in velikost penisa, ker tu gre za intenzivnost občutenja z obeh strani. Če bi bil pomemben samo videz, potem me majhnost ne bi motila, vendar kot pravim, gre pri velikosti predvsem za inteziteto čutenja. In ja, imam majne joške in nikomur ne zamerim, če mu zaradi tega nisem všeč. Jebat ga, eni imajo pač radi velike in takim zagotovo nisem zanimiva. Briga me za to!!

Seveda lahko primerjaš joške in tiča. Ne s tega vidika, kot opisuješ ti, lahko pa z drugega. To dvoje namreč daje pomembno noto samopodobi, koliko se bo ženska počutila ženstveno in koliko se bo moški počutil možatega. Nisem še slišala ženske, ki bi pojamrala zaradi velikosti nožnice. Ti si? Vsaka pojamra, da se ne počuti ženstveno zaradi velikosti jošk. To dvoje daje spoloma “točke” tako glede samopodobe,  kakor glede tega, kako nam je ena oseba telesno privlačna. Seveda je potem stvar okusa, kaksna velikost je komu všeč, ampak v osnovi je tako. Zato to dvoje komot lahko primerjaš.

Avtorica, ja, veliko je minusov, če imaš majhne. Sori. Vsaka lepše izgleda z večjimi (če govorimo o normalni velikosti, ne o enormnih vimah), kakor če je deska. A imaš tudi velik plus. Če si deska, se ti vsaj povesile ne bodo. Še vedno so lepši manjši joški kakor joški do tal. Zaradi tipa se pa ne sekiraj. Omeni možnost analnega seksa, pa bo tvoj do smrti in na joške še pomislil ne bo več.

Moški se počuti bolj možatega, če ima njegova večje joške? Jezus Marija in njegovih dvanajst prijateljev z ribičije večje oslarije pa še ne. To mora bit pa idiot prve klase.

Najboljše so tiste, ki so pri roki.

Izgleda, da si kljub pomoči tvojega jezusa in marije in ne vem še koga polpismen in niti brati ne znaš. Še enkrat, bolj preprosto, kot bi razlagala 5 letniku. Moški se počutijo bolj možate, če imajo velikega tiča. Ženske se počutijo bolj ženstvene, če imajo večje joške. Bo šlo zdaj? Še narišem?

Tisti, ki te bo ljubil, te bo tudi z majhnimi prsmi in tebi pred njim ne bo nerodno. Sama imam veliki dojki, ki zaradi teže nikoli nista bili prav pokončni, s tem, da je ena večja od druge. Vedno mi je bilo nerodno, dokler nisem srečala pravega, ki je moj mož že 25 let.

O pa lahko, 23.07.2024 ob 18:06

Izgleda, da si kljub pomoči tvojega jezusa in marije in ne vem še koga polpismen in niti brati ne znaš. Še enkrat, bolj preprosto, kot bi razlagala 5 letniku. Moški se počutijo bolj možate, če imajo velikega tiča. Ženske se počutijo bolj ženstvene, če imajo večje joške. Bo šlo zdaj? Še narišem?

Jaz imam majhne prsi pa se počutim zelo ženstveno, kaj pa sedaj?

će ni avtorski post poletni kisla kumarica natipk..

Tako mlado dekle ima še vse pred seboj – dozorevanje in srememebe telesa, eventuelne nosečnosti jo bodo lahko še kako spremenile, tudi povečale prsi, potem je pa v ozadju še genetika. Naj si tako mladoi dekle najprej pogleda  ne samo svojo mamo, ampak tudi tete po njeni strani – kakšne so v prsi po 40+  letu… To je tudi genetika, ki jo je podedovala in jo bo še lahko spremenila tekom naslendjih 20 let, tudi v njene “prsi”..

Sem pa slišala en dober sarkastičnen kometar: nikoli ženska nima tako malih prsih, da moškemu z njimi ne bi mogla z njimi zaposliti ali med seksom, ali mu med seksom zapreti ust 🙂

Ženksa pa mora prioritetno najprej ugajati sebi, nikakor se  niti pametna ženska ne gre spreminjati zato, da bo ugajala m0škim.

Po porodih oz. po 40em, če pa res ni prsi za toliko da je  “kaj dat za v modrček” ali da ih res ni, da ženksa ne izgleda “ženstveno”, se pa razmišlja potem takrat,  ko se ta faza v življenju da skozi oz. doseže ta starost, ne pa pri 19ih 🙂

“Saj so v glavnem samo 3 glavne poze. Misijonarc, ona na njemu ali od zadaj.”

Lol, v seksu je mnogo več in dosti boljših poz za oba, odvisno od gibčnosti , domišljije in krativnosti obeh partnerjev.

Misijonarc  žensko jahanje in bumping od zadaj – booooring…..

Razumem, da te mori, ker skoraja vsi oovajo joške do plafona. In pol, da moraš imeti še taki rit. Ljudje nismo popolni.  Ampak si mlada. Ne posnemaj tistih, ko smo ɓili otroci, pa smo ss afnali z mamini modrčki, kamor smo kakšne pomaranče zatlačili. ☺️ Kot paviš sama, ta mladenič pač ne bo sprejel nefantazije o manjšem dekolteju. Bo pa kdo drug. Če se pa res ne sprejemaš, ker tudi mama nima velike in če čez to ne boš mogla ti, ne pojdi na vsadke. Da ne boš obžalovala.  Sploh če greš na avion, je bilo brati, da je kaj počilo. ☺️ Ni snešno, so pa pol večje težave.  Sem pa zadnjič nek zasledila mladenko iz srbije, ko si zadala cilj o največji riti na svetu. Dobiš kar debele oči pol ☺️ Ni vsem vse všeč. Zamenjaj nefanta, obrazloži mu da si pričakovala vsaj 30 tam spodaj. ☺️

Alaria, 23.07.2024 ob 18:22

će ni avtorski post poletni kisla kumarica natipk..

Tako mlado dekle ima še vse pred seboj – dozorevanje in srememebe telesa, eventuelne nosečnosti jo bodo lahko še kako spremenile, tudi povečale prsi, potem je pa v ozadju še genetika. Naj si tako mladoi dekle najprej pogleda  ne samo svojo mamo, ampak tudi tete po njeni strani – kakšne so v prsi po 40+  letu… To je tudi genetika, ki jo je podedovala in jo bo še lahko spremenila tekom naslendjih 20 let, tudi v njene “prsi”..

Sem pa slišala en dober sarkastičnen kometar: nikoli ženska nima tako malih prsih, da moškemu z njimi ne bi mogla z njimi zaposliti ali med seksom, ali mu med seksom zapreti ust 🙂

Ženksa pa mora prioritetno najprej ugajati sebi, nikakor se  niti pametna ženska ne gre spreminjati zato, da bo ugajala m0škim.

Po porodih oz. po 40em, če pa res ni prsi za toliko da je  “kaj dat za v modrček” ali da ih res ni, da ženksa ne izgleda “ženstveno”, se pa razmišlja potem takrat,  ko se ta faza v življenju da skozi oz. doseže ta starost, ne pa pri 19ih 🙂

Eh, takrat se z velikostjo jošk že sprijazniš in ugotoviš, da je bila vsa sekirancija čisto brezveze. Potem najdeš druge stvari, zaradi katerih se sekiraš, po xy letih pa spet ugotoviš, da je bila tudi ta sekirancija čisto brezveze? taki smo, kaj čmo.

Obstaja preprosta naravna zadeva za povecanje josk za eno stevilko, pa male joske so lepe

Anonimno282, 23.07.2024 ob 18:20

Jaz imam majhne prsi pa se počutim zelo ženstveno, kaj pa sedaj?

Ja lepo, da se vsaj počutiš ženstveno, če že ne izgledaš ženstveno. Tudi to je nekaj.

Ja, prej bo skisana tema ali pise en tip, cigava bejba ima prazen modrcek. Zdaj pa potrebuje potrditev in tolazbo od drugih. Kokarkoli, ce bi se slo za eno 19 letnico, sem enakega mnenja kot Alaria, da je treba pogledat kaksna je genetska preddispozicija. Ce vse zenske-ozje druzinske clanice imajo normalno razvite, potem je vsaka paranoja odvec. Kot drugo, mlade zenske se dobesedno shirajo, izredno suhe, smpak res suhe in kako pricakujejo nekaksno sorazmerno oprsje. Dobar vemo, ce pridobimo kaksno kilco vec, se na prsih prav tako pozna in obratno. Po porodu prav tako lride do spremembe velikosti, do enega 50. leta kaksne dve kosarice vec. Kot prvo, zenske prsi so simbol zenskosti in prav vsak moski rad vidi, da ima zenska zapeljiv dekolte in je v intimnih trenutkih sproscena in samozavestna. Mogoce so majhne joski prednost, nima se kaj za povesit, vendar kasneje v starosti 60. Let in vec, se posebej, ce so izredno suhe, zenska dobesedno ima prazen modrc. Josk ni, ravna kot deska. Torej treba je delati na samozavesti in se vaje za krepitev zgornjega prsnega dela.

O pa lahko, 23.07.2024 ob 23:19

Ja lepo, da se vsaj počutiš ženstveno, če že ne izgledaš ženstveno. Tudi to je nekaj.

Pa že, če ti tako praviš?

Delaj na sebi, izgradi svoj karakter in se ne sekiraj za prsi. Ljudje smo si različni. In če mu tvoje prsi niso všeč, pol je s tabo samo zaradi seksa. Brcni ga iz življenja in bodi raje sama.

Da se ne bi ubadala s tem in se sekirala..moj predragi ima rad velike ampak jaz jih nimam in je zadovoljen z njimi.

Na operacijo niti ne pomisli ker znajo biti zdravstvene težave..

Za nobenega ne hodi pod nož..in če imaš male prsi nisi sama nič kriva..tukaj so geni.

Fanta pa pošlji ker z njim v intimi ne boš nikoli uživala..SREČNO IN GLAVO GOR

DAJ NEHAJ PLUSI IN MINUSI…

SAJ NI SAMA KRIVA ,DA SO MALE ALI JIH SKORAJ NI..

JA SE JI NE BO NIČ POVESILO TO PA RES.

Za seksualno privlačnost je videz drugotnega pomena. Za moškega je pomembno kako se partnerka loteva seksoalnih zadev. Bolj perverzna, boljša je. Bolj fetišna, boljša je. Če uživa še v neobičajnih praksah, pa je sploh bomba.

Nič ne pomaga manekenska postava, veliki joški, če se izkaže, da gre za mrtvo lutko v postelji.

Zato uživaj v vsem, kaj ti pride na pamet. Mali joški so pa za vsakodnevne zadeve bolj praktični kot veliko vime.

Zato se ne obremenjuj z postavo, ker je to res najmanj pomembno. Sploh pa neke silikonske vrečke, a ženske res mislite, da se moški navdušujejo nad silikonom, na neki, v postelji otrpli lutki?

In kako hudiča veš kako se dec počuti? Imaš osebne izkušnje? Pol pa zapri tisto gofljo. Nimaš blage veze kaj ima dec v glavi, pa če sploh kaj. Ženska naredi dedca možatega al pa ga kastrira ampak hudič nazaj ne s števiko modrca ampak z obnašanjem in karakterjem in grem glavo stavit da tvoj nima več jajc, če jih je sploh kdaj imel.

Kdor te ima resnicno rad, te obcuduje celo tocno taksno kot si ( z joskami ali brez njih). Ne obremenjuj se, bodi samozavestna

Soqnene, 29.07.2024 ob 14:00

Kdor te ima resnicno rad, te obcuduje celo tocno taksno kot si ( z joskami ali brez njih). Ne obremenjuj se, bodi samozavestna

točno tako, iz lastne izkušnje dve od mojih bivših, ena joške kot samantha fox, tudi podobne postave, druga pa prekla z dvema čajnima vrečkama, ampak ko sem bil z drugo sem bil Dec, s prvo pa jebemumast nič drugega kot en krneki. In to tako pri seksu kot pri vsem ostalem.

Tako da če te ima samo zaradi videza kaj boš pa čez deset let? Na plastični kirurgiji? In kaj če zboliš, pol so pa hitro adijo joški, pa še kaj drugega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close