“Nesimpatične” ženske se prej poročijo in imajo otroke
Ti že veš, saj zato sem te vprašal, a ne…. :D[/quote]
Ne ne vem, kjepa jaz tolko poznam psihologijo kot ti…saj zato jim pa pomagaj, zdaj si že ekspert, na vsak post znaš odgovorit…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ti že veš, saj zato sem te vprašal, a ne…. :D[/quote]
Ne ne vem, kjepa jaz tolko poznam psihologijo kot ti…saj zato jim pa pomagaj, zdaj si že ekspert, na vsak post znaš odgovorit…[/quote]
Seveda, za vse sem ekspert, še prav posebej za ženske. 🙂 Imaš kak problemček? Lahko se mi zaupaš. 😀
Zakaj praviš nesimpatične. Reci GRDE. Grde ženske in grdi moški se prej poročijo in imajo prej otroke.
Po mojem je razlog v tem, da so grdi ljudje vse življenje primorani sklepati kompromise glede nasprotnega spola. To pomeni, da je z njimi lažje shajati, ker niso tako egocentrični, ampak se zavedajo, da niso center vesolja. To jim zahodna družba še kako dobro pove s slikami manekenov, manekenk in bodybuilderjev v medijih. Zahodna družba grdemu človeku pove, da ni v centru pozornosti, ker je pač… grd.
Tako imamo grdi ljudje veliko prednost pri sklepanju življenjskih razmerij. Lažje osnujemo družino in več potrpimo z bližnjimi.
Lepi ljudje so zaradi svoje fizične privlačnosti vedno predmet poželenja in potencialnih seksualnih partnerjev. Njihova življenja so centrirana okoli njih samih in zaradi tega niso tako potrpežljivi in stanovitni. Z lepimi ljudmi je težko živet, ker so tečni, samovšečni in še drugi lepi ljudje ti jih zlahka speljejo.
Tako pač je. Tudi grdota ima svoje prednosti 🙂
Samo res. Kakšna škoda, da je fizična lepota tako nezdružljiva z lepoto značaja. No narava menda ekstreme popravi v povprečje. Zato nimamo nadljudi oziroma so mutanti.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
In ker Katenjka še ni poročena in nima otrok, potem sklepam, da je simpatična….In ker vsak dan postaja starejša in še vedno ni poročena, potem pomeni, da je vsak dan bolj simpatična….Ni čudno, da pravijo, da so ženske kot vino…:)
Pravijo, da ne moreš imeti vsega….
In sebe prištevaš med fizično lepe ali značajsko lepe ? 🙂
Jaooo jaooo. Včasih je bila najbolj veleumna izjava, da lepa ženska ne more biti pametna, pa da pametna ne more biti lepa… zdaj je v igri že lepota značaja…
To vse so le slabe tolažbe. :/
Lepota značaja ni tolažba. Če je nekdo splošno priznano grd ga njegov značaj še vedno lahko naredi privlačnega. Ljudje, ki so si odvratni ne bodo šli v posteljo, ampak če je rdeča črta nad 50%, potem je možnost veze ok.
Jaz mislim, da si za življenjskega partnerja ljudje nagonsko iščejo bolj povprečno privlačne ljudi. Barbike in Keni so v glavnem za na hitro povaljat in pustit. Ker Barbike in Keni to vedo se tudi obnašajo tako. Volk sit, koza cela 🙂
Lepota značaja ni tolažba. Če je nekdo splošno priznano grd ga njegov značaj še vedno lahko naredi privlačnega. Ljudje, ki so si odvratni ne bodo šli v posteljo, ampak če je rdeča črta nad 50%, potem je možnost veze ok.
Jaz mislim, da si za življenjskega partnerja ljudje nagonsko iščejo bolj povprečno privlačne ljudi. Barbike in Keni so v glavnem za na hitro povaljat in pustit. Ker Barbike in Keni to vedo se tudi obnašajo tako. Volk sit, koza cela :)[/quote]
Malo površno si me bral. 😉
Darja Radić ima familijo, Melita Župevc nima, Miša Molk ima iz prvega mogoloidno hčer, druga nima jošk, Hilda T. ima, kaj pa Tea Petrin, Maria Poszonecs in tale na sliki?
Drži in ne drži – naj ti iz prve roke povem, da je Marija Pozsonec (bivša poslanka za madžarsko manjšino) JE POROČENA in ima sina, ki je zdravnik-kirurg. Ona (preden je bila poslanka) in njen mož sta bila učitelja na eni izmed osnovnih šol na narodnostno mešanem območju. On je poučeval geografijo in zgodovino ona pa madžarski jezik. Kako vem – hm oba sta me učila v osnovni šoli.
Ajoooj, jaz nisem opazila take povezave. Edino povezavo, ki sem jo opazila je ta, kje živiš. V Ljubljani greš tako ali drugače na faks. Končaš pri 26,… do tam 28 ali pa 30 iščeš pravega in po tridestem se poročiš. Več ali manj je odvisno od sreče, če najdeš pravega. Običajno imaš do takrat že svoje hobije in način življenja in se trudiš najti takega, ki ti takole ustreza. Vsaj pri vseh mojih znancih in znankah je bilo tako. Eni res mislijo, da so lepi, samo, ko jih nekaj časa gledaš… no, niso nič posebnega.
Forum je zaprt za komentiranje.