Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Nesimpatične” ženske se prej poročijo in imajo otroke

“Nesimpatične” ženske se prej poročijo in imajo otroke

Zadnjič je pogovor tekel takole … Tiste ženske (in moški!), ki niso ravno najbolj simpatični na pogled in se tega tudi zavedajo, se relativno hitro poročijo in imajo otroke. Običajno je to že prva zveza, ki je tudi okronana s poroko.

Pač gre za to, da se človek zaveda, da v življenju ne bo imel neke izbire in je zato bolje malo pohiteti – bolje vrabec v roki … V nasprotnem primeru, če bi torej bile take osebe preveč izbirčne, bi se jim kaj lahko zgodilo, da bi ostale same.

Seveda obstajajo tudi izjeme, ki potrjujejo pravilo.

Če malo pomislim in pogledam moje sošolke in moje sestrične, ki niso biser lepote, to drži.

enako

Kaj pa tisto- kdor izbira, izbirek dobi.
Ljubezen je edino merilo, vodilo, bi jaz rekla.

Ti pa vsa lepa in frej, glih za našega Mavrota! 😉

Moji znanci pa ravno kontra – fejst babnce imajo familije, take manj prijazne očem pa ne.

Bolj slaba tolažba, bi jaz rekla.

Pri nas to ne drži. Pri nas je ljubezen rekla svoje.

Moja kolegica in sestrična sta imel hudo visoke standarde, lušni, simpatični vse,…ampka pri 35ih, ena pa pri 37ih so še vedno samske. Prej nič ni bilo dovolj dobro, sedaj bi bilo dobro tudi ka slabšega, pa še tega ni 🙁

Žal.

Darja Radić ima familijo, Melita Župevc nima, Miša Molk ima iz prvega mogoloidno hčer, druga nima jošk, Hilda T. ima, kaj pa Tea Petrin, Maria Poszonecs in tale na sliki?

http://www.google.si/search?q=janja+roblek&hl=sl&rlz=1W1SUNC_slSI367&biw=1246&bih=578&prmd=imvnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ycE8T8qIBsO-0QW-ofGuBw&sqi=2&ved=0CB8QsAQ

Ali sem lepa ali nisem, niti ni pomembno. Menda sem, bolj kot sama mislim …
Takole premico potegnit, je zelo tvegano dejanje, ker dvomim, da bi prišli do verodostojnih podatkov in sploh … vsak vidi, kar želi videti (selekcija možganov). Poznam pa sama kar lepo številolepotic, ki so bile lepe ot deklice, lepe kot mladenke, lepe kot malde ženske in so še vedno lepe kot ženske praktično na vstopu v srednja leta. In ko so bile mlade, tipov, kolikor hočeš. Nobene ravno resne zveze. zaverovanost same vase ipd. Počasi pa se je razdobje med eno in drugo vezo začelo daljšati, se razvleko tudi v leta. Zakaj? Ok, trdit ne morem, a verjetno, ker je tipov “zmanjkalo” (očitno so se bolj trajno poparčkali z “manj lepimi”). In tako samevajo naprej, vse lepe in prečudovite, sicer že malo v letih. Navzven vse samozavestne, emancipirane ženske, ki ne “potrebujejo” moških, če že, le za občasen seks. V notranjosti pa razvaline, ki si želijo družine, želijo otrok, želijo partnerja (to so pač pogovri in zaupnost med dobrimi prijateljicami, ker zunanja maska pade) … pa kot, da ga ne znajo več poiskati, začnejo kalkulirati, delati spiske … samo ženske, to ni realnost, spisek ni privlačnost, spisek ni ljubezen.

Seveda tole kar piše ne velja za vse, za en del lepotic pa.

Rek velja lepa dekleta ljubijo barabe – zato pa so samske tako dooooooolgo oz. skačejo iz veze v vezo

Druge, ki pa nimamo glih “90 – 60 – 90” pa si znamo najti poštene in prijazne partnerje.

ne bo ravno talo držalo…malo se ozri in vidiš pravega lepotca v moški podobi, zraven pa nič kaj lepo žensko, ali pa obratno, dejstvo je, da tista lepota je bolj za goli fuk in razkazovanje, za neko pravo družinsko življenje pa so osebe, ki zmorejo kaj več kot pa le lepota na videz.

Ozri se v svet zabave, taki lepotci, pa so ob njih čisto navadne ženske in take veze trajajo …

veza, ki gradi le na lepoti se slej ko prej konča.

ubogi človek, ki gleda le na zunanji videz, to je vse plehko …

http://www.google.si/search?q=alenka+paulin&hl=sl&rlz=1W1SUNC_slSI367&biw=1246&bih=578&prmd=imvnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=-Mg8T6WPDsfT0QW_g6zGBw&ved=0CCYQsAQ

A ima družino? Ali vsaj kurbirja?

Včasih rečejo, da je lepota prekletstvo. Sem tudi že razmišljala v tej smeri, da izrazite lepotice prej postanejo plen očarljivih a nezanesljivih moških, medtem ko bi tiste druge sicer tudi rade to postale, pa se ti moški zanje ne zanimajo. To pa se v končni fazi izkaže kot sreča zanje, ker pride mimo manj zanimiv, zato pa bolj zanesljiv.

Jaz tega glih ne bi posploševala – se pa včasih, ko na cesti zagledam nikakvo žensko s kakšnim relativno dobrim tipom, vprašam, le na kaj je pa ta tega dobila 🙂

ženske, ki tako razmišljajo, ponavadi nimajo ravno lepega karakterja. ker se imajo zaradi ne vem česa za boljše, lepše od drugih, pa zelo rade ocenjujejo in podcenjujejo druge ljudi. Ko pa se jim grd značaj začne poznat na obrazu (pri 20 je še hudič lep, izrazne gube pri 40 tih pa že kaj povedo o notranjih lastnostih), se pa tolažijo s tem, da so jim ta grde vse vrabce pograble.
Je pa moških za vse dost, samo kvalitete pa ni kakšne posebne………….

Bi rekel, da je večji poudarek pri takšnih tezah na vprašanju, iz katerega okolja izhajajo določeni osebki, ki se zgodaj poročajo….definitivno je kmetija oz. življenje na vasi ena bistvenih postavk…
Druga stvar je mestno življenje, mestno žuriranje in hitro urejanje gnezdeca v mestu(stanovanje oz. podnajemništvo) in tipičnega razloga, da je določen osebek živel pri starših do zgodnjih dvajsetih let, seveda vseskozi v podnajemu…logično da se hoče osamosvojit…

Tisti tretji, ki si že relativno zgodaj(okrog 30-ega leta) kupijo svoje stanovanje, magari tud s pomočjo staršev, pa so mentalno popolnoma na drugi, višji ravni….in taki osebki se znajo tud sprijaznit z dejstvom, da ne bodo nikoli živeli s partnerjem(hipotetično partnerju pripada pol stanovanja, če zamenja nalov bivališča…) oz. imeli otroke, ker jim tak lajf pač odgovarja, ker so sami svoj gospodar…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Vsekakor drži, da lepe ženske menjajo več moških, saj imajo več priložnosti.

Lahk, da to drži in se manj lepe pogosteje zgodaj poročijo, ni pa nujno, da ostanejo poročene.
In tako se jim čisto enostavno zgodi, da so pri 40ih samske in ne ravno lepe. Zato bodo lepše vedno na boljšem, četudi pri 40ih letih.

S tem se pa popolnoma strinjam. Nikoli se sicer nisem imela za lepotico, ampak to je dejansko stvar samozavesti, ki nikoli ni bila moja spremljevalka… no in sedaj, ko gledam nazaj, vidim, da so me sami bad guy-i obletavali in posledično sem doživela kar nekaj razočaranj. Na srečo sem bila še dovolj mlada, da so mi te izkušnje pomagale na poti do pameti. Pa tudi to je botrovalo k temu, da mi je prišel na pot “tisti pravi”, ki pa je zanesljiv, pošten (haha, kako se tole hecno sliši, ampak je ful pomembno pri izbiri partnerja) in ima “čisto dušo”. Tako da ja, sem se tudi jaz kar zgodaj poročila in si ustvarila družino, čeprav ne sodim med “nesimpatične”.
Poanta zgodbe je torej, da imajo tisti, za katere bi lahko rekli, da so bolj simpatični, več priložnosti, osvaja jih več takšnih, ki jim je pomembnejša zunanjost kot značaj in so posledično tudi karakterno plitkejši, tako da so potem tudi večkrat razočarani. Če pa se iz slabih izkušenj kaj naučijo, pa mislim, da lahko iz vsega skupaj potegnejo veliiiko.

Ja, ampak dostikrat ju takole vidiš po 10-ih letih skupnega živeljenja, ko se eden od partnerjev dobesedno “zapusti” – torej zapije, zakadi, zaje=zredi za 10, 20 kg -ker je pač mnenja, da je svojo “življensko terno” že dobil in se mu ni potrebno več trudit ne z vizulenostjo, ne z opuščanjem razvad. Mi ni gršega za videt, kot zapščena ženska, ki je bila vmladosti res lepotica in je skrbela tudi za svojo zunanjost in urejenost. Pa izključimo bolezenske primere. gre za čisto lenobo, zapustitev.

Ampak priznam, da bi tudi mene minilo, če bi se moj partner tako grdo zapustil in seveda tudi obratno. In nikakor ne velja, da se zaljubimo v nekoga zaradi tiste notranje lepote in vsega ostalega blabla, ampak je vizuelnost, zunanjost tista, ki nas najprej privlači in se odločimo, da k nekomu sploh pristopimo, ga ogovorimo – ker nam je preprosto – všeč: partnerje izbiramo najprej z očmi, predvsem moški, ki večinoma najprej pogledajo in izbirajo v sledečem vrstnem redu: joški-rit-oči-obraz-zobje-okončine-čustvena inteligenca.

Veliko žensk po 30, 35-letu, ki so bile v mladosti npr, “vroča roba” in so se tega precej dobro zavedale in izkoriščale in si rekle, da poročile se bodo pa že kasneje, pa se v trenutku zave, da je tik-tak biološka ura na pohodu oziroma skoraj odklenkala svoje, da je mladost minljiva, lepota odcvetela in da na samskem trgu nimajo več take možnosti izbire, kot so jo imele v mladosti, da so tisti čas preprosto tudi – zamudile. In potem je pa res težko najti partnerja za nadaljnje življenje, ker tudi vsak pameten moški se zave, da nekaj pa res mora biti s to žensko narobe, če je pri teh letih še: samska. Velja tudi obratno, ko še neporočen samski moški pri teh letih išče partnerico.

Poglejte mene…… kako sem lep in mojo Olivo …. suho, grintavo….. skratka grdo….. ampak, jebiga moja je in ni druge …. edin, ko jo nabijam res nimam kaj prijet in sem ves ožuljen, ko se dol spravim z nje…. Zdej pa resno…. težko je s temi lepoticami. Za mirno življenje je bolj zlato sredino imet … ne grdo ne lepo.

Poznam precej žensk, ki menjajo moške kot po tekočem traku in se dajejo dol, pa se ne nameravajo ustaliti. Pa so daleč od nekih lepotic 🙂 Je pa res, da si pa to, da so lepe in da so vse druge grde, domišljajo.

Sam sem lani isto napisal, pa ste me pljuvali..eni bolj dolgo rabite, zgleda..

Takole je..grde se hitro poročijo..

Tiste, ki zamudijo ta vlak, imajo veliko šans, d aostanejo same..

Lepe pametne se poročijo okoli 30-tega z enim vredu decem.

Lepe in glupe iščejo princa na belem konju do 35 leta, potem pa ostanejo same, ali pa vzamejo kakšnega Matjazkota, ki ga prepričajo, da niso imele sreče v življenju.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Res je, če se vse stavi na videz, to ne more ohranjati dolgotrajne zveze. Ampak tudi dober karakter in lep videz nista izključujoča. Namreč pristen karakter vedno dela “korekcije” ob rahlih odstopanjih s smeri, ki bi lahko nastale zaradi prevzetnosti ali nečimrnosti, čeprav so res zelo atraktivne in se tega dobro zavedajo. Veliko je tu zavidanja in ženske nevoščljivosti, ki bi rade očrnile vsako atraktivno žensko.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Torej tvoja je kaj, mlada in grda ali tam okrog 30? Pa je še lahko lepa pri teh letih?

Lepo napisano 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close